nyheder

Boost dine weekend odds ved målrigt Fiorentina – Roma

Sportingbet kickstarter weekenden med en odds bonus til alle Serie A fans. Spil en odds kupon på fire kampe eller mere på weekendens sportsprogram, og hvis søndagens sene kamp mellem Fiorentina og Roma ender med over 2.5 mål, så får du en procentvis bonus på din gevinstgivende kupon.

Sportingbet Weekend Odds Bonus
© Sportingbet Weekend boost

For at gøre brug af Sportingbets odds bonus til weekenden, så skal man have en konto, og til det giver Sportingbet 750 kr. i velkomstbonus. Men du skal skynde dig for Sportingbets sign-op bonus udløber den 31/01-2015.

Bonus på Serie A Fodbold

Præmissen for at modtage Sportingbets odds bonus til weekenden er at der scores 3 mål eller derover i kampen mellem Fiorentina og Roma, der spilles søndag kl. 20.45. Hvis det er tilfældet så kan du få en ekstra bonus på din odds kupon. Alt hvad du skal gøre er at spille en odds kupon til minimum 100 kr. på 4-6 kampe til odds 1.50 eller derover per kamp. Sportingbets odds bonus gælder både til eksisterende og nye kunder, og til ny kunder giver Sportingbet 100 % bonus på første indskud.

Gevinsten på Sportingbets odds bonus til weekenden

Hvis du rammer rigtigt på din odds kupon og der scores rigeligt med mål i Fiorentina – Roma, så får du en ekstra procentvis bonus, dog max 250 kr. For en firlinger får du 50 % oven i, for en femlinger 75 % og hvis du rammer seks kampe på din odds kupon får du en 100 % odds bonus. Du kan både spille på pre-match og live, men din væddemål skal være sat inden 25.01 kl. 23.59. En eventuel gevinst indsættes på din konto som en odds bonus, og for at udbetale denne skal omsætte bonussen 3 gange indenfor 60 dage til minimum odds 1.50.

Husk der spilles både tennis og håndbold i weekenden, og til det har Unibet en attraktiv live odds bonus på Australia Open, Danske Spil har en håndbold odds konkurrence og vi har samlet 3 oplagte velkomstbonusser til Håndbold VM i Qatar.

Om forfatteren

forrige artikel
Freebet på et målfattigt Barca – Atl. Madrid
næste artikel
Tøffe giver gratis bet på Liverpool – Bolton