nyheder

Wimbledon: 50 kr. Freebet hver dag!

TonyBet giver hver dag en ekstra odds bonus på 50 kr. til odds på tenniskampe fra Wimbledon. Brug TonyBet bonuskoden WIMBLEDON50 og få et gratis bet hver dag til en værdi af 50 kr. Er du ny kunde, så kan du samtidig få 500 kr. i sign-up bonus.

TonyBet Wimbledon Odds Bonus
© TonyBet

TonyBet velkomstbonus

Et 50 kr. freebet til odds på Wimbledon lyder ret lokkende, men for at benytte sig af TonyBet’s bonus skal man være kunde og have en TonyBet konto. Nye spillere som åbner en spillekonto kan få op til 500 kr. i velkomstbonus. TonyBet fordobler nye kunder første indskud med 100 % således at du kan få det dobbelte at spille for. TonyBet sign-up bonus er dog max 500 kr.

Læs mere om TonyBet 500 kr. velkomstbonus

TonyBet: 50 kr. tennis odds bonus

Hvis du har planer om at spille på tenniskampene til Wimbledon, så er det en god ide at gøre det hos TonyBet. I løbet af hele turneringen får du nemlig en 50 kr. odds bonus hver dag. Det eneste du skal gøre er at logge ind på din TonyBet konto, bytte bonuskoden WIMBLEDON50 og spille for minimum 50 kr. til odds 1.85 eller højere.

Minimum indsatsen er 10 kr. for at få TonyBets odds bonus, og når bonussen er på din konto, så skal den gennemspilles 5 x til odds 1.85 før det kan hæves.

Tre skridt til TonyBet 50 kr. odds bonus

  1. Log-in på din TonyBet konto
  2. Indtast bonuskoden: Wimbledon50
  3. Spil for 50 kr. til odds 1.85 på tennis

Hvis du er på jagt efter en større velkomstbonus end 500 kr., så tjek også vores velkomstbonus oversigt, hvor du kan finde samtlige danske bookmakeres velkomsttilbud.

Om forfatteren

forrige artikel
200 kr. gratis bet til Copa America Finalen
næste artikel
TdF-odds: Vind en tur til Vueltaen