nyheder

Wimbledon: Hvert 5. Live Bet er Gratis

Til Wimbledon 2015 giver Unibet sine spillere massere af grunde til at sætte live væddemål på tenniskampene til sommerens Wimbledon. Hvis du er Unibet kunde, så kan du få hvert femte live bet gratis ved spil på Caroline Wozniacki, Novak Djokovic og de andre stjerner.
 

Unibet Wimbledon gratis odds bonus til Live betting!
© Unibet

 

1500 kr. Velkomstbonus

Unibets gratis live bet til Wimbledon er kun til spillere, som i forvejen har en betting-konto hos Unibet. Nye kunder, der er over 18 år og åbner deres første konto hos Unibet, kan få en odds bonus på hele 1500 kr. Unibet tilbyder i øjeblikket markedets bedste velkomstbonus, som er en indbetalingsbonus på 100 %, som kan give op til 1500 kr. i gratis bonus.
 
Læs mere om Unibet 1500 kr. Odds Bonus
 

Wimbledon live bet bonus

For at få Unibets live betting bonus til Wimbledon skal du første opt-in og tilmelde dig kampagnen online. Herefter skal du sætte fire live bets på minimum odds 1.40 og med en indsats på 50 kr. eller derover. Disse bets skal sætte indenfor en periode på 24 timer, og så modtager du automatisk et femte live freebet til en værdi af 50 kroner, som igen skal sættes på odds 1.40 eller derover. For at bruge dette bet skal du endnu engang tilmelde dig kampagnen.
 
Se her tre skridt til din Unibet Live Betting Bonus på Wimbledon

  1. Tilmeld dig kampagnen online
  2. Sæt 4 live bets indenfor 24 timer på 50 kr. til odds 1.40
  3. Opt-in igen og benyt et gratis live bet til Wimbledon

Hvis du er kunde hos Unibet, så har bookmakeren en masse andre interessante odds bonusser til Wimbledon. Deltag for eksempel i en Wimbledon betting konkurrence, hvor vinderen får hele 100.000 kr.

Om forfatteren

forrige artikel
Vind en tur til US OPEN
næste artikel
200 kr. Freebet til U21 EM Finalen