bet365 App

bet365 App

mobile
responsiv
Højdepunkt i appen
Stort udvalg af især fodbold odds via appen
Bookmakeren har ikke licens til dit område!
Rating
9.7
Download App

Bet365 har altid være en af vores absolut favorit bookmakere – især når det kommer til spil på mobilen! Britiske bet365 har været på markedet for sportsvæddemål siden år 2000, og har for alvor sat sig på tronen herhjemme i Danmark. Bet365 har globalt mere end 35 millioner spillere.

bet365 android app ios

Bet365 er selvfølgelig et af de mest genkendelige bettingbrands i verden. Det er især kendt for sine omfattende markeder og dybdegående odds, og er i den grad blevet markedsledene, ikke kun via desktop, men i endnu højere grad på mobilen.

I løbet af årene har bet365-appen forbedret sin funktionalitet og teknologi til et punkt, hvor få nu kan konkurrere med den. Bet365 har et stort udvalg af kampe og markeder, og oplevelsen ved at spille hos bet365 er lige lidt mere ekstraordinær end andre udbydere. Som én af de største udbydere på verdensplan, har bet365 selvfølgelig også en, ifølge os, fremragende betting app til spil på mobilen, så du som spiller altid har mulighed for at opleve den unikke spiloplevelse.

bet365
PopulærAnbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Mindste odds
1.20
Mind. indbetaling
50 kr.
bet365 Bonus
Omsætningskrav
Bonusbeløbet kan ikke udbetales, kun nettogevinsten | Regler og vilkår gælder. 18+

Fordele og ulemper

  • Gode muligheder for livebetting
  • Stort spiludvalg
  • Let at lave ind- og udbetalinger
  • Ingen bonus for at lave indbetalinger via appen

Bet365 odds app til både iOS og Android

Vi vil gerne sikre, at du som spiller får downloadet den helt rigtige og mest optimale betting app, der passer til dig, og derfor har vi testet bet365 betting appen.

Alt du har brug for, for at spille på bet365s odds app er selvfølgelig en smartphone og en internetforbindelse. Vores test viser, at bet365 både er at finde som native app til iOS og Android, så der er dermed rig mulighed for at downloade appen ned til din smartphone. Ifølge os, er bet365 appen fremragende hvis du sætter pris på god struktur og hurtig mulighed for at placere et væddemål.

På startskærmen af appen er de store sportsbegivenheder for dagen placeret, så du hurtigt kan tilgå disse kampe. Ifølge vores test er bet365 betting appen fremragende, og endda en af de bedste til liveodds på kampe. I vores test har liveodds fungeret lynhurtigt på appen, og det har været nemt at danne sig et overblik over tilgængelige kampe.

Bet365 odds app og mobilbetting
© bet365 (Screenshot: 19.04.2023)

En anden faktor der spiller ind, når vi anmelder betting apps, er nem og enkel registrering samt ind- og udbetaling. Ifølge os er det netop her, at bet365 skiller sig ud fra mængden af bookmakere. I vores test opdagede vi, at det er utroligt nemt at oprette en konto via ”Opret konto”-knappen i toppen af appen. Lige meget hvor du befinder dig på betting appen, har du altid en mulighed for at logge ind eller registrere dig.

I vores test fungerede ind- og udbetaling lynhurtig og super nemt, hvilket giver et stort plus i bogen hos os. I vores test fandt vi appen virkelig nem at installere. Den reagerer hurtigt og er virkelig hurtig at bruge. Det er fremragende, hvis du kan lide in-play betting eller hurtigt vil tjekke dine indsatser for at se, om du har nogen cash-out muligheder og lignende.

Appen har også en genial livestreaming-tjeneste, der giver dig mulighed for at se fodbold i hele Europa samt en række andre sportsgrene. Via bet365 appen har du mulighed for at se 100.000+ live sportsbegivenheder om året.

Deres live betting-marked er uden tvivl et af de bedste i branchen. Livestreaming dækker mange forskellige sportsgrene på tværs af en række turneringer og ligaer. Derfor er det værd at åbne appen for at tjekke, hvad der er tilgængeligt, der hvor du befinder dig, da der gælder begrænsninger for visse sportsgrene i visse områder på grund af transmissionsrettigheder.

Vi kan varmt anbefale bet365 betting app til mobilen!

HUSK: Hvis du gerne vil læse anmeldelser til andre betting apps på markedet, så har vi lavet et overblik over betting apps til mobilen.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. på bet365

Hvis du gerne vil i gang med at bette på bet365 betting app, så husk at bet365 giver odds bonus. Bet365 startbonus er på væddemålskreditter op til 1.000 kr. til nye kunder.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

18+ | Spil ansvarlig

Har Bet365 en mobil betting app til iOS og Android?

Ja da! Bet365 tilbyder både en native betting app til iOS og Android. Så alle kan være med. Du henter blot Bet365 app gennem din AppStore på iOS eller går til Bet365s hjemmeside på din Android.

Hvordan henter jeg Bet365 appen?

Du kan hente Bet365 appen gennem AppStore på iOS eller ved at gå til Bet365.dk på din Android.

Giver Bet365 appen mulighed for live betting?

Klart! Du har samme muligheder i appen som på desktop. Også når det kommer til Live betting