Spil via mobilen er populært som aldrig før. Derfor har bookmakerne erobret app-markedet for spil, så du altid har et godt væddemål ved hånden – lige meget hvor du er. End af de bookmakere der for alvor er hoppet med på app-bølgen er Unibet. Unibet har været på markedet for betting siden 1997, og betragtes som en af de absolut mest populære bookmakere herhjemme. Unibet er en del af Kindred Group, der er en af væres største virksomheder indenfor onlinespil.
 

Unibet app ios android

 
Unibet er selverklærede eksperter i at forstå hvad netop spillerne vil have og kræver for at kunne placere bets i den sport de elsker. Derfor et af Unibets absolutte mål, at udvikle en platform, hvor spillerne nemt og overskueligt kan indbetale, spille og selvfølgelig udbetale på alle tidspunkter af døgnet. Unibet sætter spillerne i centrum – som de selv siger: Unibet er af spillere for spillere

 

 

En så stor spiller på markedet har selvfølgelig også en betting app, så spillerne afhængigt af tid og sted aldrig misser et godt væddemål. Både iPhone og Android brugere kan downloade Unibet appen, men Unibet hjemmesiden er også kompatibel til spil via mobilens browser.
 

Unibet betting app er for både iOS og Android

Alt du har brug for, for at spille via mobilen er altså en smartphone og en internetforbindelse. Unibet app er at finde som native app til både iOS og Android som operativsystemer og betting appen kan downloades via App Store eller ved at tilgå Unibet.dk på din smartphones browser. Som nævnt er hjemmesiden også kompatibel til mobilbrug, hvis du ikke vil downloade appen. Med Unibet appen på din mobil, er du aldrig langt væk fra et fremragende væddemål. Hvis du for eksempel er på stadion, og du har en vis følelse af, at dit hold hiver sejren hjem, så kan du med Unibets betting app lynhurtigt placere et liveodds på dit hold.
 
Tip: Er du på udkig efter den helt rigtige betting app til din mobil, så har vi samlet et overblik over de forskellige betting apps til mobilen

 

Unibet app for iOS og Android
© Unibet

 

Fordele ved Unibets populære betting app

  • Dejligt enkelt design – dagens højdepunkter bliver vist på startskærmen
  • Nem og hurtig registrering ved brug af ”Opret Konto”-knappen øverst på skærmen
  • Mulighed for at spille live på kampe i odds-sektionen
  • Mulighed for at modtage påmindelser om kampe
  • Hurtig og overskuelig ind- og udbetaling
  • Streaming af mere end 10.000 sportsevents hvert år

 

Den populære Unibet app har et flot og overskueligt interface, og du vil hurtigt føle dig komfortabel med appen. Alle kampe og væddemål er organiseret og strukturet på en måde, der giver god mening, så du som oddser hurtigt kan finde dit foretrukne bet. Hvis du er en af dem, der foretrækker at spille på de store begivenheder, er disse ofte at finde på startskærmen, så du lynhurtigt kan placeret et bet.
 
Ved brug af Unibets betting app kan du altid indbetale og udbetale nemt og hurtigt, og der er selvfølgelig ingen skjulte hensigter. Du har altid fuld kontrol over din konto
 

Unibet Velkomstbonus til nye kunder

Skulle vi have overbevist dig om, at Unibet er den rette betting app til dig, så husk at du kan gøre brug af en odds bonus. Unibet forkæler nye kunder ved at fordoble den første indbetaling med 100% op til 1.000,00 kr. Bonussen er altså kun til nye kunder, men har derimod også favorable udbetalingsvilkår. For at få udbetalt Unibet bonus skal du omsætte bonusbeløbet 8 gange til minimum odds 1.40 indenfor en periode på 60 dage. For at kunne bruge bonussen skal du indbetale minimum 40 kr.
 
Velkomstbonussen er en af de absolut bedste på markedet, så husk at anvend denne, hvis du gerne vil spille med Unibets betting app.