Unibet Bonus

Unibet Bonus

Velkomstbonus
PopulærAnbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Mind. indbetaling
40 kr.
Omsætningskrav
10 x gennemspil af bonus
Mindste odds
1.40
Bookmakeren har ikke licens til dit område!
Desværre er denne bonus ikke tilgængelig på din nuværende lokation! Se flere tilbud på vores side for sammenligning af væddemål!
Rating
9.3
Tilmeld

Unibet Bonus detaljer️

Unibets velkomstbonus forkæler nye kunder ved at fordoble deres første indbetaling med 100%. Unibets startbonus på op til 1.000 kr. er forbeholdt nye kunder med dansk pas og så har bonussen yderst favorable udbetalingsvilkår. Med et bredt sportsudvalg bør det være muligt at udnytte Unibets sign-up bonus, man skal blot sætte et par gode spil på oddset. For at få udbetalt Unibets velkomstbonus skal bonusbeløbet omsættes 10 gange på spil til minimum odds 1.40 og inden for en periode på 60 dage. For at blive berettiget til Unibets tilmeldingsbonus skal nye kunder indsætte minimum 40 kr. på sin Unibet-konto.

Fordele & Ulemper

  • Minimums indskud på kun 40 kr.
  • Lavt minimum odds på 1.40.
  • Skal gennemspilles 10 gange.

Betalingsmetoder for bonus

Gyldig i

Danmark

Udbetalingsbetingelser

Unibets velkomst betting tilbud giver nogle favorable vilkår til nye kunder, der vil konvertere deres odds bonus til rigtige penge. Der er intet krav om at gennemspille indskuddet først, og alt hvad du skal gøre for at hæve Unibets startbonus, er at gennemspille bonusbeløbet 10 gange indenfor 60 dage, på spil med odds på minimum 1.40. Bonusbeløbet spilles før indskuddet, det vil sige at bonusbeløb plus eventuelle gevinster bortfalder, hvis ikke omsætningskravene er nået inden 60 dage.

Eksempel

Ved oprettelse af en konto hos Unibet modtager du en odds bonus, der svarer til dit indskud - dog max 1.000 kr.. Så hvis du indsætter 1000 kr. matcher Unibet dit indskud, og der står nu 2000 kr. på din Unibet-konto. 1000 kr. er rigtige penge og 1000 kr. er bonuspenge. Dine 1000 kr. fra Unibets startbonus skal omsættes 10 gange på spil, der har et odds på minimum 1.40 og indenfor en periode 60 dage fra bonussen er accepteret. Det vil sige at du i alt skal omsætte for i alt (10 x 1000 =) 10.000 kr. på 60 dage og på spil, hvor det samlede odds er på 1.40 eller derover. Derefter kan du hæve din Unibet velkomstbonus.

Anmeldelse

Med fordobling af første indskud på 100% er Unibets velkomstbonus på højde med de bedste startbonus-ordninger på bookmaker markedet. Unibets tilmeldingsbonus er attraktiv for nye kunder, fordi den indeholder et forholdsvist lavt minimumsodds på 1.40, mens kravet om at gennemspille bonussen 10 gange er standard på markedet. Derfor er bonussen meget attraktiv, sammenlignet med andre betting bonusser. Unibet dk sign-up bonus kan desuden benyttes på casino, som dog har andre krav til gennemspilning. Unibets velkomstbonus får rigtig gode anbefalinger herfra, og det er på grund af de gode udbetalingsvilkår, de 1.000 kr. max bonus og en 100% match af første indbetaling.

Tip til at omsætte din Unibet bonus

Ventetiden er forbi! Nu er det EM-tid! Traditionen tro indleder værtsnationen slutrunden. Tyskland møder i turneringens første kamp Skotland, hvilket forventes at blive en sikker tysk sejr. Vi er ude med et sjovt EM-spil på kampen.

Unibet odds bonus tip
©Unibet (13/06/2024)

Der er ekstra meget pres på alle parter – også dommerne, når det gælder den første kamp i en slutrunde. Tyskland bør være et niveau eller to bedre end Skotland, der meget vel kan komme til at stå lavt i kampen. Vi har derfor fidus til, at Tyskland får et straffespark i kampen. Derfor er vores Unibet odds bonus tip i denne uge, at Tyskland får tildelt et straffespark i kampen til odds 3.50 hos Unibet.

Nyheder 🚨

Slovenien - Danmark odds og spilforslag
Brøndby eller FCM: Odds på Superliga vinder