Unibet Bonus

Unibet Bonus

Velkomstbonus
PopulærAnbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Mind. indbetaling
40 kr.
Omsætningskrav
8 x gennemspil af bonus
Mindste odds
1.40
Bookmakeren har ikke licens til dit område!
Desværre er denne bonus ikke tilgængelig på din nuværende lokation! Se flere tilbud på vores side for sammenligning af væddemål!
Rating
9.5
Tilmeld

Unibet Bonus detaljer️

Unibets velkomstbonus forkæler nye kunder ved at fordoble deres første indbetaling med 100%. Unibets startbonus på op til 1.000 kr. er forbeholdt nye kunder med dansk pas og så har bonussen yderst favorable udbetalingsvilkår. Med et bredt sportsudvalg bør det være muligt at udnytte Unibets sign-up bonus, man skal blot sætte et par gode spil på oddset. For at få udbetalt Unibets velkomstbonus skal bonusbeløbet omsættes 8 gange på spil til minimum odds 1.40 og inden for en periode på 60 dage. For at blive berettiget til Unibets tilmeldingsbonus skal nye kunder indsætte minimum 40 kr. på sin Unibet-konto.

Fordele & Ulemper

  • Minimums indskud på kun 40 kr.
  • Lavt minimum odds på 1.40.
  • Skal kun gennemspilles 8 gange.

Betalingsmetoder for bonus

Gyldig i

Danmark

Udbetalingsbetingelser

Unibets velkomst betting tilbud giver nogle favorable vilkår til nye kunder, der vil konvertere deres odds bonus til rigtige penge. Der er intet krav om at gennemspille indskuddet først, og alt hvad du skal gøre for at hæve Unibets startbonus, er at gennemspille bonusbeløbet 8 gange indenfor 60 dage, på spil med odds på minimum 1.40. Bonusbeløbet spilles før indskuddet, det vil sige at bonusbeløb plus eventuelle gevinster bortfalder, hvis ikke omsætningskravene er nået inden 60 dage.

Eksempel

Ved oprettelse af en konto hos Unibet modtager du en odds bonus, der svarer til dit indskud - dog max 1.000 kr.. Så hvis du indsætter 1000 kr. matcher Unibet dit indskud, og der står nu 2000 kr. på din Unibet-konto. 1000 kr. er rigtige penge og 1000 kr. er bonuspenge. Dine 1000 kr. fra Unibets startbonus skal omsættes 8 gange på spil, der har et odds på minimum 1.40 og indenfor en periode 60 dage fra bonussen er accepteret. Det vil sige at du i alt skal omsætte for i alt (8 x 1000 =) 8000 kr. på 60 dage og på spil, hvor det samlede odds er på 1.40 eller derover. Derefter kan du hæve din Unibet velkomstbonus.

Anmeldelse

Med fordobling af første indskud på 100% er Unibets velkomstbonus på højde med de bedste startbonus-ordninger på bookmaker markedet. Der hvor Unibets startbonus skiller sig ud er, at de har gode vilkår for udbetaling. Unibets tilmeldingsbonus er attraktiv for nye kunder, fordi den indeholder et forholdsvist lavt minimumsodds på 1.40, og et krav om kun at gennemspille bonussen 8 gange. Derfor er bonussen meget attraktiv, sammenlignet med andre betting bonusser. Unibet dk sign-up bonus kan desuden benyttes på casino, som dog har andre krav til gennemspilning. Unibets velkomstbonus får rigtig gode anbefalinger herfra, og det er på grund af de gode udbetalingsvilkår, de 1.000 kr. max bonus og en 100% match af første indbetaling.

Tip til at omsætte din Unibet bonus

Det er afgørelsens time i Superligaen, hvor guldet allerede er endt hos FC København. Men i nedrykningsspillet er der drama for alle pengene i sidste spillerunde. Her mødes FC Midtjylland og OB i en direkte duel om 7. pladsen og dermed en kamp om en Europa Conference League-playoffskamp mod nummer fire fra mesterskabsspillet.

Unibet bonus odds tip FCM-OB
©Unibet (30/05/2023)

FC Midtjylland er markante favoritter, når fynboerne gæster MCH Arena. I det første opgør i nedrykningsspillet gjorde midtjyderne også kort proces og vandt 3-1 på fynsk græs. Nu gælder det altså et brag, der kan blive mange millioner værd, så frem det også bliver til en sejr i den efterfølgende playoffkamp.

Begge holdene har været stærke offensive i de seneste kampe. Mens FC Midtjylland kan leve med en uafgjort, så er OB tvunget frem i jagten på en sejr. Derfor er vores tip til indfrielsen af din Unibet bonus over 2,5 mål i kampen til odds 1.55.

Nyheder 🚨

Champions League: Vind 250.000 kr. med Unibet
Egypten - Danmark: Oddssammenligning og optakt