Anmeldese af ComeOn! betting app til iOS og Android

ComeOn! er en helt ny bookmaker i Danmark. ComeOn! kommer oprindeligt fra Sverige, men kom til Danmark i slutningen af 2019 som et friskt pust på bookmakerscenen. ComeOns skandinaviske rødder kan også mærkes i bookmakerens tilgang til både spil og flere andre områder.
 

ComeOn App

 
Udover et stort udvalg af spillemuligheder, der også tæller online casino, adskiller ComeOn! sig markant fra andre bookmakere med deres belønningssystem, ”bonusbaren”, hvor du løbende optjener bonuspoint. Du bestemmer selv, hvad du vil bruge dem på. Du kan bruge dem løbende, eller du kan samle sammen til de helt store bonusser. Blandt dine bonusmuligheder er selvfølgelig også en ComeOn bonus, som alle nye ComeOn-spillere får. Betting sker via mobilen – og det ved de hos ComeOn! Via deres web betting app kan du nemt spille på farten, på stadion, i hallen eller andre steder, når der lige skal sættes et stærkt spil på farten i takt med, at kampen skrider frem. Du kan få din ComeOn app til både iPhone og Android-mobiler, men dog ikke som native app. Du kan altså kun spille med ComeOn! via din mobiltelefons webbrowser.
 

 

ComeOn web app til iOS

Som nævnt så er web bettingappen fra ComeOn tilgængelig til iPhone og alle enheder med et iOS-styresystem. Du behøver derfor blot din iPhone eller iPad og en internetforbindelse for at være spilleklar.
Du kan tilgå ComeOn app via ComeOns hjemmeside, hvor du kan bruge den velfungerende online web app i browseren.

ComeOn app også til Android

Som med iOS kan du også kun spille fra mobilen gennem ComeOn hjemmesiden. Web appen fungerer dog også som udgangspunkt fremragende på Android-telefoner, men mon ikke vi snart får en native ComeOn app at se på markedet.
 

Screenshot comeon app
© ComeOn

 

Fordele ved den velfungerende ComeOn-app

  • Nem adgang til både spil og bonusbaren
  • Automatisk opdatering af odds og live kampe, så du skal ikke opdatere, som du skal via webbrowseren
  • Brugervenlig platform, der gør det nemt og hurtigt at spille

 
Alle der har prøvet at spille live, kender vigtigheden af en god odds app, hvor du hurtigt og uproblematisk kan sætte dine livebets.
Downloader du ComeOn bettingappen er det netop, hvad du kan forvente at kunne – både når det gælder pre-match bets og livebets, mens kampen er i gang og det handler om at være hurtig, når oddset skal sættes, så du kan opnå de fulde fordele ved mobilbetting.
Når det er sagt, så har vi oplevet spillere, der har haft problemer med at anvende ComeOns web app til Android-enheder – bare så du ikke tror, at det er din mobil, den er galt med, skulle du støde på udfordringer.

En fin ComeOn bonus til nye og eksisterende spillere

Det er selvfølgelig ikke kun det store spiludvalg, som du kan benytte dig af med den mobile udgave af ComeOn eller via ComeOn appen. Med på mobilen følger selvfølgelig også bonusbaren og de andre fordele, som ComeOn giver sine spillere.
Der venter derfor en ComeOn bonus til alle nye spillere, når de opretter sig og foretager deres første indbetaling. Du kan læse flere detaljer om ComeOn bonussen og se dens vilkår og krav på vores odds sammenligningsside.
Det er som tidligere nævnt ikke kun nye men også eksisterende spillere, der kan få odds bonusser uden indskud hos ComeOn. Du finder disse bonusser via bonusbaren, hvor du hele tiden kan se, hvor mange point du skal bruge for at få en bestemt betting bonus.