På vores side med gratis sportsvæddemål finder du odds bonusser fra de mest pålidelige og respekterede bookmakere på markedet. Inden du kaster dig ud i eventyret, så tag lige en indånding og se på hvad det indebærer – en gratis bonus helt uden indskud er dog noget der skal kigges efter i sømmene. Bookmakere tilbyder desværre sjældent fuldstændig gratis bets. Der er dog store chancer for at opnå gratis odds bonus og gratis bonus uden indskud eller indbetaling forud for større begivenheder, såsom VM, OL eller starten af en ny fodbold sæson.

I håb om at få trofaste og tilbagevende kunder tilbyder betting firmaerne ’gratis sportsvæddemål’ via bonus kampagner eller gennem deres betting apps m.m. Sådanne free bonus bets er ofte af mindre værdi på omkring 50-100 kr. og har ofte lidt strengere oddskrav osv. Næsten alle bookmakere giver en ’gratis bonus’ når en kunde åbner en konto hos dem. Disse betting sider med gratis bonus sider sammenligner vi jævnligt og holder dig up-to date når der sker ændringer. Bonusser, som du modtager gennem velkomstbonusser, skal oftest benyttes på de første væddemål fra din nye konto. Langt de fleste bookmakere tilbyder nye kunder en bonus på 100% af deres første indbetaling, hvorefter maksimum bonusbeløb varierer meget fra bookmaker til bookmaker. Men disse bonusordninger afhænger af summen af den første indbetaling. Teoretisk kan man i dette tilfælde placere ét gratis væddemål efter det andet, men bookmakerne tilbyder ikke disse bonusordninger uden krav om yderligere indbetalinger.

Herunder kan du se om der er aktuelle tilbud der inkludere gratis væddemål lige nu. Vi opdaterer løbende, men bemærk dog, at det oftest er op til slutrunder, store turneringer eller ved store kampe i de euroæiske fodboldligaer, at bookmakerne er ude med tilbud om freebet uden indbetaling og gratis odds.

Aktuelle tilbud

Snup et 50 kr. freebet på huset til EM!
Udløber om
Spil 200 kr. på et før-kamps væddemål og få et 200 kr. Free Bet
Udløber om
Få et 25 kr. LIVE freebet hvis Danmark scorer!
Udløber om
Mr Green: 500 kr. EM 2024 velkomsttilbud
Udløber om
Regler og vilkår gælder. 18+ | Spil ansvarligt | Reklame

Odds bonus sammenligning – velkomstbonus & freebets

Regler og vilkår for respektive bookmakere gælder.
18+. Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.

bet365
PopulærAnbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Unibet
PopulærAnbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
bwin
Anbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Expekt
Ny
Maksbonus
600 kr.
Procent
100%
Cashpoint
Maksbonus
500 kr.
Procent
100%
ComeOn
Anbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Karamba
Ny
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Betfair
PopulærAnbefalet
Maksbonus
500 kr.
Procent
100%
Regler og vilkår gælder. 18+ | Spil ansvarligt | Reklame.

Om du modtager en gratis betting bonus eller ej afhænger af betingelserne der knytter sig til bonusordningen, og disse er ofte selvmodsigende og sjældent designet til at kunden vinder. Foruden tilmeldings- og velkomstbonus kan du også være heldig at få en Cash-Back bonus eller andre gratis bonusordninger som velkomstgave. Cash-Back bonussen er en slags ’pengene tilbage garanti’. Det betyder, at du får pengene tilbage, hvis du taber dit første væddemål. Et gratis velkomst-bet betyder som regel, at du får ét gratis spil, som svarer til summen af dit indskud eller dit første spil. Altså et freebet du modtager, når du har foretaget en bestemt handling på din nye konto. Værd dog opmærksom på at du, hvis du vinder din gratis startbonus, som regel kun modtager netto gevinsten – det vil sige netto profit = væddemålets gevinst minus dit indskud. Vi opdatere løbende med nye meldinger om velkomstbonusser, gratis væddemål og freebets uden indbetaling i vores nyheder om odds og betting.

Gratis sportsvæddemål – historie, oprindelse og brugbar information

I 90’erne var sports betting ildeset, og noget som man ofte forbandt med røgfyldte baglokaler og illegal gambling. Med internettets udvikling har tingene dog ændret sig. I løbet af de sidste 15 år er spil på sport og betting blevet socialt accepteret, og i dag kan bookmakere “frit” reklamere for deres produkter. Med internettets fremkomst og udbredelse har både etablerede bookmakere og specielt mange nye betting-firmaer udnyttet de digitale muligheder. De nye spillefirmaer blev yderst konkurrencedygtige, fordi de skabte gunstige spillevilkår og gode tilbud til brugerne. På grund af den hårde konkurrence er bookmakere konstant nødt til finde på nye ideer og lave attraktive tilbud med lokkende bonusser – primært for at tiltrække nye spillere, men også for at holde på gamle kunder. I det sidste stykke tid er flere og flere bookmaker ud efter at giver kunderne en gratis bonus. Dette kan ske gennem velkomstbonus eller startbonus og i enkelte tilfælde tilbydes endda gratis bonus uden indskud, altså en velkomstbonus uden indbetaling. Disse bonusser er ikke altid nemt at finde og nogle gange er det mere en odds bonus uden indskud fremfor en klassisk bonus.

Fodbold

Ofte skal din bonus og det beløb, som du modtager gennemspilles flere gange hos den enkelte bookmakere inden en odds bonus kan udbetales – det er værd at holde øje med vilkårene for første bonus-udbetaling og betingelserne ved udbetaling. Det er vigtigt at vide, at de fleste bookmakere anvender minimum odds for at udbetale bonusser og gratis bet, det vil f.eks. ikke gælde hvis man spiller på en kamp hvor et af holdene er klar favorit, som dermed må formodes at få et lavt odds. Vilkårene for bonussen og udbetalingen afhænger altid af bookmakerne, og kan variere meget fra firma til firma. Sommetider er odds op til 2.00 nødvendig for at aktivere bonusspillet, men oftest er odds på 1.50 nok. Det bliver endnu svære at imødese bonussens betingelser, hvis bookmakeren sætter tidsbegrænsning på bonusspillet. Visse bookmakere kræver at kunder gennemspiller sin bonus indenfor 60 til 90 dage. Hvis ikke kunden når det kan bookmakeren tilbagetrække bonussen. Spilleselskabernes kunder bør ikke lade sig lokke af den slags vildledende ’gratis bets’. De rigtige bonus odds, fra f.eks. Betfair er anderledes. I disse tilfælde er der ikke ingen forbehold på udbetaling af bonus, men hvis du vinder dit bonusspil modtager du normalt en nettogevinst (Dvs. gevinsten uden bonusindbetaling). Tjek vores odds bonus konfigurator for med få klik at finde en odds bonus, der passer til dine spillevilkår.

En anden vigtig tendens på markedet for betting er tilblivelsen af mobile betting apps. Kunderne kræver let tilgængelighed og bekvem adgang til væddemål og spil, og derfor er det næsten umuligt at finde en bookmaker i Danmark, der ikke operer med en odds app. De seneste år har langt de fleste bookmakere præsenteret native betting apps til både iOS og Android, så du altid har et væddemål tæt på hånden – både på telefon og tablet. Det hænder også af og til, at bookmakerne lancerer kampagner, hvor du kan få freebets på din mobile betting app.

I vores odds og betting bonus sammenligning kan du få et overblik over bookmakernes aktuelle bonusordninger, odds bonus og gratis bonus uden indbetaling, så du nemt og hurtigt kan finde den bedste bonus. For at skabe overblik og gøre det nemt har vi gået grundigt til værks og gennemgået bookmakernes bonusordninger og vurderet dem i forhold til adskillelige kategorier. Takket være vores research kan du hurtigt og nemt danne dig et overblik og f.eks. se maks beløbet for en bonus og læse betingelserne for at få bonussen udbetalt.

Med hensyn til tidbegrænsede bonusser, så har du ikke altid lov til indgå flere bonusspil ad gangen, så tjek hver enkelt bookmaker og bonus, om den kan benyttes i sammenhæng med andre odds bonusser fra den enkelte bookmaker. Eksempelvis kan Unibets mobilbonus ikke benyttes samtidig med Unibets velkomstbonus, og så må man vurdere hvilken man vil benytte først.