På vores side med gratis sportsvæddemål finder du odds bonusser fra de mest pålidelige og respekterede bookmakere på markedet. Inden du kaster dig ud i eventyret tag lige en indånding og se på hvad det indebærer – gratis bonus uden indskud findes nemlig flere steder skal dog ses grundigt på. Bookmakere tilbyder desværre sjældent fuldstændig gratis bets. Der er dog stor chancer for at opnå odds bonus og gratis bonus uden indskud optil større events, såsom VM, OL eller starten af en ny fodbold sæson.

I håb om at få trofaste og tilbagevende kunder tilbyder betting firmaerne ’gratis sportsvæddemål’ via internet kampagner eller i sportsblade m.m. Sådanne free bonus bets er ofte af mindre værdi på omkring 50-100 kr. og ofte mere end undtagelse end reglen. Næsten alle bookmakere giver en ’gratis bonus’ når en kunde åbner en konto hos dem. Disse betting sider med gratis bonus sider sammenligner vi jævnligt og holder dig up-to date når der sker ændringer. Bonus på oddset kan benyttes på de første væddemål fra en ny konto. De fleste bookmakere tilbyder nye kunder en bonus på 50 % eller 100% af deres første indbetaling. Men disse bonusordninger afhænger af summen af den første indbetaling. Teoretisk kan man i dette tilfælde placere ét gratis væddemål efter det andet, men bookmakerne tilbyder ikke disse bonusordninger uden krav om yderligere indbetalinger.

Aktuelle tilbud

Få et 29 kr. live-freebet til alle Danmarks kampe!
Udløber om
Spil på England-Danmark og få et 100 kr. live-freebet
Udløber om
50 kr. Freebet Held i uheld på Wimbledon
Udløber om
500 kr. risikofrit spil til Tjekkiet-Danmark!
Udløber om
Regler og vilkår gælder. 18+ | Spil ansvarligt | Reklame

Odds bonus sammenligning – velkomstbonus & freebets

Regler og vilkår for respektive bookmakere gælder.
18+. Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.

bet365
tophotrecommended
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Unibet
top
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
ComeOn
Eksklusiv
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Bwin
top
Maksbonus
500 kr.
Procent
100%
Onsidebetting
topnew
Maksbonus
500 kr.
Procent
100%
Betfair
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%

Om du modtager en gratis betting bonus eller ej afhænger af betingelserne der knytter sig til bonusordningen, og disse er ofte selvmodsigende og sjældent designet til at kunden vinder. Foruden tilmeldings og velkomstbonus kan du også være heldig at få en Cash-Back bonus eller andre gratis bonusordninger som velkomstgave. Cash-Back bonussen er en slags ’pengene tilbage garanti’. Det betyder, at du får pengene tilbage, hvis du taber dit første væddemål. Et gratis velkomst-bet betyder som regel, at du får ét gratis spil, som svarer til summen af dit indskud eller dit første spil. Værd dog opmærksom på at du, hvis du vinder din gratis startbonus, som regel kun modtager netto gevinsten – det vil sige netto profit = væddemålets gevinst minus dit indskud. Vi opdatere løbende med nye free bonus bets og betting sider med gratis bonus i vores nyhedssektion.

Gratis sportsvæddemål – historie, oprindelse og brugbar information

I 90’erne var sports betting ildeset, og noget som man ofte forbandt med røgfyldte baglokaler og illegal gambling. Med internettets udvikling har tingene dog ændret sig. I løbet af de sidste 15 år er spil på sport og betting blevet socialt accepteret, og i dag kan bookmakere frit reklamere for deres produkter. Med internettets fremkomst og udbredelse har både etablerede bookmakere og specielt mange nye betting-firmaer udnyttet de digitale muligheder. De nye spillefirmaer blev yderst konkurrencedygtige, fordi de skabte gunstige spillevilkår og gode tilbud til brugerne. På grund af den hårde konkurrence er bookmakere konstant nødt til finde på nye ideer og lave attraktive tilbud med lokkende bonusser – primært for at tiltrække nye spillere, men også for at holde på gamle kunder. I det sidste stykke tid er flere og flere bookmaker ud efter at giver kunderne en gratis bonus. Dette kan ske gennem velkomstbonus eller startbonus og i enkelte tilfælde tilbydes endda gratis bonus uden indskud. Disse bonusser er ikke altid nemt at finde og nogle gange er det mere en odds bonus uden indskud fremfor en klassisk bonus.

Ofte skal din bonus og det beløb, som du modtager gennemspilles flere gange hos den enkelte bookmakere inden en odds bonus kan udbetales – det er værd at holde øje med vilkårene for første bonus-udbetaling og betingelserne ved udbetaling. Det er vigtigt at vide, at de fleste bookmakere anvender minimum odds for at udbetale bonusser og gratis bets, det vil f.eks. ikke gælde hvis man spiller på Bayern München imod Brøndby, som må formodes at få et lavt odds. Berettigelsen til bonus afhænger af bookmakeren. Sommetider er odds op til 2.00 nødvendig for at aktivere bonusspillet, men oftest er odds på 1.50 nok. Det bliver endnu svære at imødese bonussens betingelser, hvis bookmakeren sætter tidsbegrænsning på bonusspillet. Visse bookmakere kræver at kunder gennemspiller sin bonus indenfor 60 til 90 dage. Hvis ikke kunden når det kan bookmakeren tilbagetrække bonussen. Spilleselskabernes kunder bør ikke lade sig lokke af den slags vildledende ’gratis bets’. De rigtige bonus odds, fra f.eks. Betfair er anderledes. I disse tilfælde er der ikke ingen forbehold på udbetaling af bonus, men hvis du vinder dit bonusspil modtager du normalt en nettogevinst (Dvs. gevinsten uden bonusindbetaling). Tjek vores odds bonus konfigurator for med få klik at finde en odds bonus, der passer til dine spillevilkår.

I vores odds og betting bonus sammenligning kan du få et overblik over bookmakernes aktuelle bonusordninger, gratis bonus og odds bonus uden indbetaling, så du nemt og hurtigt kan finde den bedste bonus. For at skabe overblik og gøre det nemt har vi gået grundigt til værks og gennemgået bookmakernes bonusordninger og vurderet dem i forhold til adskillelige kategorier. Takket være vores research kan du hurtigt og nemt danne dig et overblik og f.eks. se maks beløbet for en bonus og læse betingelserne for at få bonussen udbetalt.

Med hensyn til tidbegrænsede bonusser, så har du ikke altid lov til indgå flere bonusspil ad gangen, så tjek hver enkelt bookmaker og bonus, om den kan benyttes i sammenhæng med andre odds bonusser fra den enkelte bookmaker. Eksempelvis kan Unibets mobilbonus ikke benyttes samtidig med Unibets velkomstbonus, og så må man vurdere hvilken man vil benytte først.