Vores vision her hos bonus-betting er at give dig som spiller tips og trick til at finde de absolut bedste spilbonusser og kampagner hos de danske bookmakere. Hvad end det er gratis freebet eller en oddsboost, så har vi været klar ved tasterne. Bonusser kommer og går, og derfor har vi her samlet en lang række gamle nydere og spilbonusser, som ikke længere er aktive. Her kan du få indsigt i udviklingen af sportsvæddemål og bonustilbud som en nykommer eller hvis du er en mere erfaren spiller, forkæle dig selv med erindringer fra spilverdenen.
 
Hos bonus-betting.dk har opdateret jer spillere med de seneste bonusser på sportsbetting hver dag i flere år. Vi finder og præsenterer de bedste kampagner for dig hver eneste dag. Hundredvis af nyheder og bonusser er akkumuleret i de sidste par år. Ved hjælp af søgefeltet øverst til højre kan du søge efter ældre artikler om dine foretrukne bookmakere, læse mere om gammel viden og få oplysninger om tidligere bonustilbud. Det er ofte interessant at huske gamle nyheder og se, hvordan bonusser og kampagner har ændret sig over tid.
 
Vi har igennem årene rapporteret om adskillige bookmakere, og nogle af disse udbydere er nu ophørt med aktiviteter i Danmark eller er fusioneret med andre bookmakere. Mens du stadig kan placere dine væddemål hos nogle andre bettingudbydere, kan deres velkomstbonus være ophørt. Derudover har vi med andre udbydere valgt at stoppe samarbejdet med dem på grund af negative oplevelser og dermed fjerne dem fra vores sammenligning af velkomstbonus odds.
 
God fornøjelse med at se vores arkiv igennem!
 
Følgende bookmakere har i øjeblikket ingen betting bonus:

 
Følgende bookmakere eksisterer ikke længere:

 
Følgende bookmakere tager i øjeblikket ikke imod danske spillere:

  • Ladbrokes
  • Sportingbet
  • Tipico
  • Tonybet

Følgende bonusser er ikke længere gældende:

 Her er en række gamle events: