Cashpoint Bonus

Cashpoint Bonus

Velkomstbonus
Maksbonus
500 kr.
Procent
100%
Mind. indbetaling
100 kr.
Omsætningskrav
3 x gennemspil af indskud, 3 x gennemspil af bonus
Mindste odds
1.80
Rating
8.7
Tilmeld

Cashpoint Bonus detaljer️️

En 100% velkomstbonus på første indbetaling – sådan lyder Cashpoints gavmilde odds bonus til nye kunder, som åbner en Cashpoint konto og sætter minimum 100 kr. ind på deres konto. Cashpoints bonus til oddset er til danske kunder, som åbner en ny bettingkonto og har værdi af op til 500 kr., hvis du benytter dig af den fulde velkomstbonus. Du skal gennemspille din Cashpoint velkomstbonus seks gange, tre gange bonus penge og tre gange indbetaling, til minimum odds 1.80, før du kan få udbetalt din bonus. Læs med her, og find ud af hvorfor vi synes, at Cashpoint er en af de bedste bookmakere i Danmark.

Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Fordele & Ulemper

  • 100 % Indbetalingsbonus
  • Op til 1000 kr. bonus
  • Lavt omsætningskrav (kun 3 x bonus + 3 x indbetaling)

Bonus omsætningsperiode

90 dage efter første indbetaling

Gyldig i

Danmark

Udbetalingsbetingelser

Cashpoints velkomstbonus er en 100% fordobling på 1. indbetaling, dog max 500 kr.. For at komme i betragtning til Cashoint’s startbonus skal du være ny kunde hos Cashpoint og sætte minimum 100 kr. ind på din konto. For at få fingrene i odds bonussen skal du blot indbetale minimumsindbetalingen. Derefter overføres bonussen automatisk din konto. Du kan altid følge med i bestræbelserne på din bonusomsætning under ’min konto’. Det indbetalte beløb og bonusbeløbet skal henholdsvis omsættes tre gange, med bonusbeløbets størrelse, med indsatser på sportsbetting til minimum odds 1.80.

Eksempel

Når du for eksempel indsætter 500 kr. på din Cashpoint-konto, efter du har oprettet dig, så kvalificerer du dig automatisk til at modtage en 100% Cashpoint startbonus. For at modtage velkomstbonussen skal blot indbetale dit første indskud. Du automatisk godskrevet bonussen umiddelbart efter den første indbetaling på mindst 100 kr. og maksimalt 500 kr. med 100 % af det første indbetalingsbeløb. Indbetaler du for eksempel 100 kr., så får du 100 kr. i bonus. Indbetaler du 500 kr., så får du 500 kr. i bonus. Du kan ikke få mere end 500 kr. i bonus. Det indbetalte beløb og bonusbeløbet skal omsættes tre gange på sportsvæddemål til minimum odds 1.80, inden du kan udbetale beløbet. Undervejs kan du følge med i bestræbelserne på at omsætte din bonus under ’min konto’.

Anmeldelse

Cashpoint leverer favorable vilkår for at spille en odds bonus igennem. Med dobbelt op på dit indskud så er det ikke nogen dårlig startbonus. Indsætter du dit indskud hos Cashpoint, så modtager du umiddelbart efter den første indbetaling op til 500 kr. med 100 % af det første indbetalingsbeløb. Efterfølgende skal både beløbet og bonussen omsættes tre gange til 1.80 indenfor 90 dage. Under ’min konto’ kan du løbende følge med i bestræbelserne - og det er et plus.

Nyheder 🚨

Australian Open 2022: Få 50 kr. i freebet hos Cashpoint
Held i uheld: Få et 100 kr. freebet hvis du taber