OBS: Bookmakeren Cashpoint har annulleret sin velkomstbonus den 8. april 2019. Du leder efter en bookmaker med en rigtig god velkomstbonus? Så kig på følgende tilbud:

Cashpoint Velkomstbonus

Sign-up her!

Bonus detaljer

En 100% velkomstbonus på første indbetaling – sådan lyder Cashpoints gavmilde odds bonus til nye kunder, som åbner en Cashpoint konto og sætter minimum 100 kr. ind på deres konto. Cashpoints bonus til oddset er til danske kunder, som åbner en ny betting konto og har max værdi af 1.000 kr. Det er værd at bemærke at ens indskud skal gennemspilles en gang inden Cashpoints odds bonus modtages. Derefter skal du blot spille din bonus en gang inden den står til fri rådighed.

Bonus vilkår og betingelser gælder.
mere mindre

Rating

Rating af bonus-betting.dk

Procent

100%

Højeste bonusbeløb

1.000 kr.

Mindste indbetalingsbeløb

100 kr.

Omsætningskrav

3 x gennemspil af indskud, 3 x gennemspil af bonus

Bonus omsætningsperiode

90 dage efter første indbetaling

Mindste odds

1.60

Udbetalingsbetingelser

Cashpoints velkomstbonus er en 100% fordobling på 1. indbetaling, dog max 1.000 kr.. For at komme i betragtning til Cashoint’s startbonus skal du være ny kunde hos Cashpoint og sætte minimum 100 kr. ind på din konto. For at få fingrene i odds bonussen skal du blot indbetale min. beløb.  Derefter overføres bonussen automatisk til brugerens konto. Du kan altid følge med i bestræbelserne på din bonusomsætning under ’min konto’. Det indbetalte beløb og bonusbeløbet skal hhv. omsættes 3 gange, med bonusbeløbets størrelse, med indsatser på sportsbetting. mere mindre

Gyldig i

Danmark

Gyldig indtil:

08.04.2019

Eksempel

Når du f.eks. ved tilmelding til Cashpoints sports-betting side indsætter 500 kr. på din bookmaker-konto, så kvalificerer du dig automatisk til at modtage en 100% Cashpoint startbonus. For at modtage velkomstbonussen skal blot indbetale dit første indskud - kunden får godskrevet bonussen umiddelbart efter den første indbetaling på mindst 100 DKK og maks. 1000 DKK med 100 % af det første indbetalingsbeløb (f.eks.: indbetaling 100 DKK = bonus 100 DKK; indbetaling 1000 DKK = bonus 1000 DKK, indbetaling 1500 DKK = bonus 1000 DKK). Det indbetalte beløb og bonusbeløbet skal omsættes 3 gange på sportsvæddemål inden du kan udbetale beløbet. Undervejs kan du følge med i bestræbelserne på at omsætte din bonus under ’min konto’. mere mindre

Fordele & Ulemper

  • 100 % Indbetalingsbonus
  • Op til 1000 kr. bonus

Anmeldelse

Cashpoint leverer favorable vilkår for at spille en odds bonus igennem, og med dobbelt op på dit indskud, så er det ikke nogen dårlig startbonus. Indsæt dit indskud hos Cashpoint og du modtager umiddelbart efter den første indbetaling maks. 1000 DKK med 100 % af det første indbetalingsbeløb. Efterfølgende skal både beløbet og bonussen omsættes tre gange til 1.60 idenfor 90 dage. Under ’min konto’ kan du løbende følge med i bestræbelserne, - og det er et plus. mere mindre

Spillelicens

Ministerium für Inneres, ländliche Räume und Integration (Schleswig-Holstein) Malta Gaming Authority (MGA)

Tre skridt til at få bonussen

1
Opret en konto hos Cashpoint.
2
Lav en indbetaling på mindst 100 kr., så kvitterer Cashpoint med en 100% odds bonus.
3
Gennemspil din indbetaling og bonus 3 gange indenfor 90 dage på minimum odds 1.60, og så modtager du din bonus på op til 1.000 kr.

Bookmakeren Cashpoint

Bookmakeren Cashpoint som har deres licens i Malta er blandt de bookmaker som vi ikke har langt så meget mærke til på det hjemmelige marked. Selvom Cashpoint med mere end 5.000 butikker i Europa tilhører til de helt store er Cahspoint mest kendt i Tyskland og Østrig. Cashpoint som derudover er blevet meget aktiv i Storbritannien vil nu decideret sætte præg på det danske marked. Chashpoint som siden 1996 har etableret et stærkt brand har aldrig rigtig startet et større forsøg om at blive den eneste ene bookmaker på markedet. Denne tilstand skal nu ændres og Cashpoint lancerer stor på det danske marked. Mange tilbud og gode bonus kampagner skal være med til at skabe unikt oplevelse.
 

Bookmakeren Cashpoint - Info og anmeldelse

 

Omfattende væddemålsudvalg og gode odds til underdogs

Cashpoint tilbyder sine brugere en bred vifte af spilmuligheder. Der er en del sportsgrene på markedet. Selvfølgelig er der fodbold, håndbold, tennis, basketball, ishockey eller Formel 1 som man kan spille på med et bredt udvalg af muligheder. Derudover er der et udvalg af mere specifike sportsgrene som f.eks. futsal og cricket. Dette hører med til at Cashpoint har kunne etablere sig i en niche gennem årene. Som de fleste bookmakere har Cashpoint dog fokus på fodbold. Her kan kunden klikke gennem forskellige nationale og internationale konkurrencer fra hele verden. Der er intet at klage over.
 
Hvis det gælder odds så er Cashpoint især på et meget højt niveau hvis det gælder underdogs og undervurderede hold. Hvis man hellere vil satse på favoritterne burde man tage et nærmere blik på de andre bookmaker dog er Cashpoint altid god for en overraskelse.
 

Cashpoint velkomstbonus

 

Utallige Indbetalingsmetoder / kundeservice med potentiale

Som indbetalingsmuligheder kan du bruge alle de kendte indebetalingskort og muligheder. Du kan f.eks. burge de hypigste som VISA, MasterCard, Diners Club såvel som Neteller, Paypal, Skrill og Paysafecard.
Har du spørgsmål eller ønsker du service, er der flere muligheder dog desværre ingen Live chat eller telefonisk support. Mange spørgsmål vil kunne blive afklaret i Help Centret eller dog er der mulighed for at skrive direkte til kundeservice, dette sker dog kun via mail og der går lidt til enden du for svar.