Cashpoint Velkomstbonus

En 100% velkomstbonus på første indbetaling – sådan lyder Cashpoints gavmilde odds bonus til nye kunder, som åbner en Cashpoint konto og sætter minimum 100,00 kr. ind på deres konto. Cashpoints bonus til oddset er til danske kunder, som åbner en ny betting konto og har max værdi af 1.000,00 kr. Det er værd at bemærke at ens indskud skal gennemspilles en gang inden Cashpoints odds bonus modtages. Derefter skal du blot spille din bonus en gang inden den står til fri rådighed.

Bonus detaljer

Bonustype

Mindste indbetalingsbeløb

100,00 kr.

Procent

100%

Højeste bonusbeløb

1.000,00 kr.

Bonuskode

Bonuskode er ikke nødvendig

Udbetalingsbetingelser

Cashpoints velkomstbonus er en 100% fordobling på 1. indbetaling, dog max 1.000,00 kr.. For at komme i betragtning til Cashoint’s startbonus skal du være ny kunde hos Cashpoint og sætte minimum 100,00 kr. ind på din konto. For at få fingrene i odds bonussen skal du indenfor 90 dage gennemspille dit første indskud en gang på minimum oddset 1.30. Derefter overføres bonussen til brugerens konto og skal gennemspilles en gang. Du kan altid følge med i bestræbelserne på din bonusomsætning under ’min konto’.

Bonus omsætningsperiode

90 dage efter første indbetaling

Mindste odds

1.30

Gyldig i

Danmark

Gyldig indtil:

31.12.2018

Anmeldelse

Cashpoint leverer favorable vilkår for at spille en odds bonus igennem, og med dobbelt op på dit indskud, så er det ikke nogen dårlig startbonus. Man skal dog være opmærksom på, at omsætningskravet kun gælder indskuddet, og først når det har været igennem betting-møllen tre gange modtager man sin bonus. Det vil sige at du først skal omsætte dit eget indskud 1 x og bonussen 1 x inden bonussen er din. Det har du så til gengæld 90 dage til at få på plads, og under ’min konto’ kan du løbende følge med i bestræbelserne, - og det er et plus.

Rating

Rating af bonus-betting.dk

Fordele & Ulemper

  • 100 % Indbetalingsbonus
  • Op til 1000 kr. bonus
  • Højt mindste odds: 2.00
  • Indskuddet skal omsættes 8 x

Eksempel

Når du f.eks. ved tilmelding til Cashpoints sports-betting side indsætter 500 kr. på din bookmaker-konto, så kvalificerer du dig automatisk til at modtage en 100% Cashpoint startbonus. For at modtage velkomstbonussen skal du omsætte dit første indskud - lad os holde fast i de 500 kr. - 1 x indenfor en periode på 90 dage og på minimum odds 1.30 – og det er vel at mærke inden bonussen udbetales til din konto. Ved en første indbetaling af 500 kr. er der altså et omsætningskrav på 500 kr. x 1 = 500 kr. før Cashpoints bonus kan indløses. Bonussen skal efterfølgende omsættes 1x.  Når det så er sket, så kvitterer Cashpoint med en fordobling af dit første indskud – i det her tilfælde altså 500 kr., som du nu kan benytte, som du ønsker. Undervejs kan du følge med i bestræbelserne på at omsætte din bonus under ’min konto’.

Tre skridt til at få bonussen

 

Bookmakeren Cashpoint

Bookmakeren Cashpoint som har deres licens i Malta er blandt de bookmaker som vi ikke har langt så meget mærke til på det hjemmelige marked. Selvom Cashpoint med mere end 5.000 butikker i Europa tilhører til de helt store er Cahspoint mest kendt i Tyskland og Østrig. Cashpoint som derudover er blevet meget aktiv i Storbritannien vil nu decideret sætte præg på det danske marked. Chashpoint som siden 1996 har etableret et stærkt brand har aldrig rigtig startet et større forsøg om at blive den eneste ene bookmaker på markedet. Denne tilstand skal nu ændres og Cashpoint lancerer stor på det danske marked. Mange tilbud og gode bonus kampagner skal være med til at skabe unikt oplevelse.
 

Cashpoint velkomstbonus

 

Omfattende væddemålsudvalg og gode odds til underdogs

Cashpoint tilbyder sine brugere en bred vifte af spilmuligheder. Der er en del sportsgrene på markedet. Selvfølgelig er der fodbold, håndbold, tennis, basketball, ishockey eller Formel 1 som man kan spille på med et bredt udvalg af muligheder. Derudover er der et udvalg af mere specifike sportsgrene som f.eks. futsal og cricket. Dette hører med til at Cashpoint har kunne etablere sig i en niche gennem årene. Som de fleste bookmakere har Cashpoint dog fokus på fodbold. Her kan kunden klikke gennem forskellige nationale og internationale konkurrencer fra hele verden. Der er intet at klage over.
 
Hvis det gælder odds så er Cashpoint især på et meget højt niveau hvis det gælder underdogs og undervurderede hold. Hvis man hellere vil satse på favoritterne burde man tage et nærmere blik på de andre bookmaker dog er Cashpoint altid god for en overraskelse.
 

Utallige Indbetalingsmetoder / kundeservice med potentiale

Som indbetalingsmuligheder kan du bruge alle de kendte indebetalingskort og muligheder. Du kan f.eks. burge de hypigste som VISA, MasterCard, Diners Club såvel som Neteller, Paypal, Skrill og Paysafecard.
Har du spørgsmål eller ønsker du service, er der flere muligheder dog desværre ingen Live chat eller telefonisk support. Mange spørgsmål vil kunne blive afklaret i Help Centret eller dog er der mulighed for at skrive direkte til kundeservice, dette sker dog kun via mail og der går lidt til enden du for svar.