Cashpoint Velkomstbonus

Sign-up her!

Bonus detaljer

En 100% velkomstbonus på første indbetaling – sådan lyder Cashpoints gavmilde odds bonus til nye kunder, som åbner en Cashpoint konto og sætter minimum 100 kr. ind på deres konto. Cashpoints bonus til oddset er til danske kunder, som åbner en ny bettingkonto og har værdi af op til 500 kr., hvis du benytter dig af den fulde velkomstbonus. Du skal gennemspille din Cashpoint velkomstbonus seks gange, tre gange bonus penge og tre gange indbetaling, til minimum odds 1.80, før du kan få udbetalt din bonus.

Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.
mere mindre

Rating

Rating af bonus-betting.dk

Procent

100%

Højeste bonusbeløb

500 kr.

Mindste indbetalingsbeløb

100 kr.

Bonustype

Omsætningskrav

3 x gennemspil af indskud, 3 x gennemspil af bonus

Bonus omsætningsperiode

90 dage efter første indbetaling

Mindste odds

1.80

Udbetalingsbetingelser

Cashpoints velkomstbonus er en 100% fordobling på 1. indbetaling, dog max 500 kr.. For at komme i betragtning til Cashoint’s startbonus skal du være ny kunde hos Cashpoint og sætte minimum 100 kr. ind på din konto. For at få fingrene i odds bonussen skal du blot indbetale minimumsindbetalingen. Derefter overføres bonussen automatisk din konto. Du kan altid følge med i bestræbelserne på din bonusomsætning under ’min konto’. Det indbetalte beløb og bonusbeløbet skal henholdsvis omsættes tre gange, med bonusbeløbets størrelse, med indsatser på sportsbetting til minimum odds 1.80. mere mindre

Gyldig i

Danmark

Gyldig indtil:

Ingen udløbsfrist

Eksempel

Når du for eksempel indsætter 500 kr. på din Cashpoint-konto, efter du har oprettet dig, så kvalificerer du dig automatisk til at modtage en 100% Cashpoint startbonus. For at modtage velkomstbonussen skal blot indbetale dit første indskud. Du automatisk godskrevet bonussen umiddelbart efter den første indbetaling på mindst 100 kr. og maksimalt 500 kr. med 100 % af det første indbetalingsbeløb. Indbetaler du for eksempel 100 kr., så får du 100 kr. i bonus. Indbetaler du 500 kr., så får du 500 kr. i bonus. Du kan ikke få mere end 500 kr. i bonus. Det indbetalte beløb og bonusbeløbet skal omsættes tre gange på sportsvæddemål til minimum odds 1.80, inden du kan udbetale beløbet. Undervejs kan du følge med i bestræbelserne på at omsætte din bonus under ’min konto’. mere mindre

Fordele & Ulemper

  • 100 % Indbetalingsbonus
  • Op til 1000 kr. bonus
  • Lavt omsætningskrav (kun 3 x bonus + 3 x indbetaling)

Anmeldelse

Cashpoint leverer favorable vilkår for at spille en odds bonus igennem. Med dobbelt op på dit indskud så er det ikke nogen dårlig startbonus. Indsætter du dit indskud hos Cashpoint, så modtager du umiddelbart efter den første indbetaling op til 500 kr. med 100 % af det første indbetalingsbeløb. Efterfølgende skal både beløbet og bonussen omsættes tre gange til 1.80 indenfor 90 dage. Under ’min konto’ kan du løbende følge med i bestræbelserne - og det er et plus. mere mindre

Spillelicens

Ministerium für Inneres, ländliche Räume und Integration (Schleswig-Holstein) Malta Gaming Authority (MGA)

Tre skridt til at få bonussen

1
Opret en konto hos Cashpoint.
2
Lav en indbetaling på mindst 100 kr., så kvitterer Cashpoint med en 100% odds bonus.
3
Gennemspil din indbetaling og bonus 3 gange indenfor 90 dage på minimum odds 1.80, og så modtager du din bonus på op til 500 kr.

Bookmakeren Cashpoint

Bookmakeren Cashpoint, som har deres licens i Malta, er blandt de bookmaker, som vi ikke har langt så meget mærke til på det hjemmelige marked. Selvom Cashpoint med flere end 5.000 butikker i Europa, er Cashpoint mest kendt i Tyskland og Østrig. Cashpoint, som derudover er blevet meget aktiv i Storbritannien, vil nu decideret sætte præg på det danske marked. Cashpoint, som siden 1996 har etableret et stærkt brand, har aldrig rigtig startet et større forsøg om at blive den eneste ene bookmaker på markedet. Denne tilstand skal nu ændres, så Cashpoint er begyndt at spille mere ind på det danske marked. Mange tilbud og gode bonuskampagner skal være med til at skabe en unik oplevelse.
 

Bookmakeren Cashpoint - Info og anmeldelse

 

Omfattende væddemålsudvalg og gode odds til underdogs

Cashpoint tilbyder sine brugere en bred vifte af spilmuligheder. Der er en del sportsgrene på markedet. Selvfølgelig er der fodbold, håndbold, tennis, basketball, ishockey eller Formel 1, som man kan spille på med et bredt udvalg af muligheder. Derudover er der et udvalg af mere specifikke sportsgrene som for eksempel futsal og cricket. Dette har været medvirkende til, at Cashpoint kunne etablere sig i en niche gennem årene. Som de fleste bookmakere har Cashpoint dog fokus på fodbold. Her kan kunden klikke gennem forskellige nationale og internationale konkurrencer fra hele verden. Der er intet at klage over.
 
Hvis det gælder odds, så er Cashpoint på et meget højt niveau, når det gælder underdogs og undervurderede hold. Hvis man hellere vil satse på favoritterne, burde man tage et nærmere blik på de andre bookmaker. Dog er Cashpoint altid god for en overraskelse.
 

Cashpoint Velkomstbonus 500 kr

 

Utallige Indbetalingsmetoder / kundeservice med potentiale

Som indbetalingsmuligheder kan du bruge alle de kendte indbetalingskort og muligheder. Du kan for eksempel bruge de hyppigste som VISA, MasterCard, Diners Club såvel som Neteller, Paypal, Skrill og Paysafecard. Man savner dog muligheden for at anvende Mobilepay.
Har du spørgsmål eller ønsker du service, er der muligheden for at skrive til supporten – dog desværre ingen live chat eller telefonisk support. Mange spørgsmål vil kunne blive afklaret i hjælpecentret.