Cashpoint Bonus

Cashpoint Bonus

Velkomstbonus
Maksbonus
500 kr.
Procent
100%
Mind. indbetaling
100 kr.
Omsætningskrav
Bonusbeløbet kan ikke udbetales, kun nettogevinsten
Mindste odds
1.80
Bookmakeren har ikke licens til dit område!
Desværre er denne bonus ikke tilgængelig på din nuværende lokation! Se flere tilbud på vores side for sammenligning af væddemål!
Rating
9.0
Tilmeld

Cashpoint Bonus detaljer️

En 100% velkomstbonus på første indbetaling – sådan lyder Cashpoints gavmilde odds bonus til nye kunder, som åbner en Cashpoint konto og sætter minimum 100 kr. ind på deres konto. Cashpoints bonus til oddset er til danske kunder, som åbner en ny bettingkonto og har værdi af op til 500 kr., hvis du benytter dig af den fulde velkomstbonus. Din indbetalingsbonus kommer tilbage som et freebet på 100% af din første indsats. Læs med her, og find ud af hvorfor vi synes, at Cashpoint er en af de bedste bookmakere i Danmark.

Husk også at læs vores Cashpoint anmeldelse.

Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Fordele & Ulemper

  • 100 % bonus
  • Op til 500 kr. bonus
  • Lavt omsætningskrav for indbetalingen
  • Kun bonus som freebets

Betalingsmetoder for bonus

Bonus omsætningsperiode

30 dage efter bonus er modtaget

Gyldig i

Danmark

Udbetalingsbetingelser

Cashpoints velkomstbonus er en 100% fordobling på 1. indsats, dog max 500 kr. For at komme i betragtning til Cashoints startbonus skal du være ny kunde hos Cashpoint og sætte minimum 100 kr. ind på din konto. For at få fingrene i odds bonussen skal du indbetale minimumsindbetalingen og omsætte den en gang til minimum odds 1.80. Derefter overføres dit freebet automatisk til din konto, når dit første væddemål er afgjort. Du skal indbetale og spille din indbetaling på sportsbetting til minimum odds 1.80, hvorefter du får dit freebet. Hvis du indbetaler 100 kr., får du 100 kr. freebet, indbetaler du 200 kr., får du 200 kr. freebet.

Eksempel

Hvis du indsætter 500 kr. til din spillekonto, skal du spille for 500 kr. til min. odds 1.80. Herefer vil du modtage et freebet på 100% af din første indsats, når dit væddemål er afgjort. Dit freebet kan du benytte til et valgfrit væddemål. Det er altså meget simpelt. Størrelsen på dit freebet afhænger af din første indsats. Der er ingen omsætningskrav eller lignende på eventuelle gevinster af freebets. Du er fri til at udbetale. Her udbetales nettogevinsten.

For at du kan få den fulde Cashpoint velkomstbonus, skal du indbetale 500 kr. og spille for 500 kr. til minimum odds 1.80 på din kupon, der gerne må bestå af flere kampe. Din bonus kræver, at du tilmelder dig nyhedsbrevet fra Cashpoint, idet du modtager dint freebet fra Cashpoint.

Anmeldelse

Cashpoint leverer favorable vilkår for at spille en odds bonus igennem. Med dobbelt op på dit indskud så er det ikke nogen dårlig startbonus. Indsætter du dit indskud hos Cashpoint, så modtager du umiddelbart efter op til 500 kr., når du lavet din første indsats og dit væddemål er afgjort. Med 100% af din første indsats. Dit freebet afhænger af din første indsats. Freebet modtager du, når dit første væddemål er afgjort. Indbetaler du 100 kr., får du 1 freebet på 100 kr. Indbetaler du derimod 500 kr. eller over, et freebet på 500 kr.

Nyheder 🚨

Scor et freebet på dine ishockey VM odds
Real - Bayern odds: De bedste odds samlet på et sted