Om os

Med Bonus-betting.dk ønsker vi at skabe en platform, hvor sports og odds fans, hvad end man er nybegynder eller veteran, altid kan få omfattende, opdateret og forståelig information om de seneste odds bonusordninger fra pålidelige online bookmakere.

Kort fortalt, er vi din indgang til alt hvad der angår bookmakernes odds og betting bonus.

Vi leverer nyttige oplysninger og information om start- og velkomstbonus, freebet, sign-up bonus, Cash-back, bonus til spil på mobilen og gratis væddemål fra alle de danske bookmakere (Unibet, Danske Spil, Tipico, Bet365, Sportingbet, Betfair og mange andre). Vi udvider løbende porteføljen af pålidelige spillesider og opdaterer vores bonusoversigt med bookmakernes seneste kampagner og bonusordninger. Der findes adskillelige bonusordninger, som alle er grundigt efterprøvet. For mobil og tablet brugerne har vi lavet en sektion, som samler de bedste odds i en gratis betting-bonus app til mobiltelefoner. På vores hjemmeside finder du desuden nyheder om bonusspil for alle de større ligaer inklusiv Champions League, Europe League & Superligaen.

Derudover kan du på betting-bonus.dk finde gratis betting værktøjer, såsom Odds Bonus Kalkulatoren eller Odds Bonus Konfiguratoren, som hjælper dig til nemt at forstå bookmakernes bonusser på odds og finde den bonus, der passer dine ønsker. Vi ved hvor kedsomligt og tidskrævende det er at lede efter bonusordninger. Derfor har vi skabt Betting Bonus Konfiguratoren, som hjælper dig til at finde den bonusordning, der passer til lige præcis dig. Du kan blive klogere på betting-sproget og få definitionen på Cash-back bonus eller ’referer en ven’- bonus i vores Betting Bonus – ABC.

Vores brugeres feedback er meget vigtig for os – takket være jer kan vi udvikle en hjemmeside, der lever op til jeres forventninger.
Giv os besked, hvis ikke du kan finde din bonus på vores hjemmeside, du finder en fejl på siden, du har forslag til forbedringer eller generel kritik.
Vi sætter pris på at modtage dine kommentarer på vores nyheder og blogs, og vi vil gøre vores bedste for at besvare ethvert spørgsmål.