Vi har sat os et mål med betting-bonus.dk om at skabe en platform, for alle emner rundt omkring sportsvæddemål – uanset om nybegynder eller ekspert med mange års erfaring – vi skriver altid objektiv om aktuelle betting bonus tilbud fra velrenommerede bookie og giver dig nyttige informationer som du kan gavne af. Kort sagt, vi er din one-stop-shop for alle spørgsmål om væddemål.

På vores hjemmeside kan du finde tilbud og kampagner fra omkring 15 forskellige bookmakere. Herunder naturligvis branchens giganter som betfair, 888sport, Bwin eller Nordicbet, men også mange mindre kendte bookmakere eller udbydere der blot lige er startet på det danske marked. Alle bookmakere testes personligt af os, og deres nye bonusser bliver gennemgået og prøvet. Vi ser på bonusser i detaljer og besvarer spørgsmål vedrørende beløb, procent og betingelser for udbetaling i rigtige penge. Alle bonusser er testet og objektivt evalueret af os som allerede nævnt. Vi arbejder hele tiden på at udvide vores væddemål bonus i forhold til andre velrenommerede bookmakere og betting bonusser.

Hvem er vi

Et projekt som betting-bonus.dk kræver ikke kun en masse kærlighed til sport og odds, men også meget tid. Og da det er svært at styre et sådant websted alene, har vi fordelt opgaverne over flere skuldre.

Emil Magnussen, født i 1990, redaktør
Emil er en hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med flere aspekter af sportens verden i efterhånden mange år. I en del år har interessen og også inkluderet betting, hvor Emil har et skarpt øje for at fange bookmakerne, når de fejlvurderer oddsene. På Bonus Betting holder Emil øje med alt fra oddssammenligninger, nye bettingbonusser og andre sjove tilbud fra bookmakerne.
Favoritklub: FCK og Real Madrid

Jonathan Nor, født i 1997, redaktør
Jonathan er en dedikeret sportfan, der har flere års erfaring i at skrive om diverse begivenheder på tværs af sportsgrene. Jonathan har et stort indblik i fodboldverdenen, hvor især Premier League er hans helt store interessefelt. Jonathan har altid et skarpt og vågent øje efter kampagner og nye bonusser fra bookmakere, og han opdaterer løbende vores sammeligning af odds bonusser, så du altid kan være sikker på at få de nyeste bonusser fra de danske bookmakere.
Favoritklubber: AaB og Manchester United

Info om sportsvæddemål og bonus

Med Bonus-betting.dk ønsker vi at skabe en platform, hvor sports og odds fans, hvad end man er nybegynder eller veteran, altid kan få omfattende, opdateret og forståelig information om de seneste odds bonusordninger fra pålidelige online bookmakere.

Kort fortalt, er vi din indgang til alt hvad der angår bookmakernes odds og betting bonus.

Vi leverer nyttige oplysninger og information om start- og velkomstbonus, freebet, sign-up bonus, Cash-back, bonus til spil på mobilen og gratis væddemål fra alle de danske bookmakere (Unibet, Danske Spil, Tipico, Bet365, Sportingbet, Betfair og mange andre). Vi udvider løbende porteføljen af pålidelige spillesider og opdaterer vores bonusoversigt med bookmakernes seneste kampagner og bonusordninger. Der findes adskillelige bonusordninger, som alle er grundigt efterprøvet. For mobil og tablet brugerne har vi lavet en sektion, som samler de bedste odds i en gratis betting-bonus app til mobiltelefoner. På vores hjemmeside finder du desuden nyheder om bonusspil for alle de større ligaer inklusiv Champions League, Europe League & Superligaen.

Derudover kan du på betting-bonus.dk finde gratis betting værktøjer, såsom Odds Bonus Kalkulatoren eller Odds Bonus Konfiguratoren, som hjælper dig til nemt at forstå bookmakernes bonusser på odds og finde den bonus, der passer dine ønsker. Vi ved hvor kedsomligt og tidskrævende det er at lede efter bonusordninger. Derfor har vi skabt Betting Bonus Konfiguratoren, som hjælper dig til at finde den bonusordning, der passer til lige præcis dig. Du kan blive klogere på betting-sproget og få definitionen på Cash-back bonus eller ’referer en ven’- bonus i vores Betting Bonus – ABC.

Vores brugeres feedback er meget vigtig for os – takket være jer kan vi udvikle en hjemmeside, der lever op til jeres forventninger.
Giv os besked, hvis ikke du kan finde din bonus på vores hjemmeside, du finder en fejl på siden, du har forslag til forbedringer eller generel kritik.
Vi sætter pris på at modtage dine kommentarer på vores nyheder og blogs, og vi vil gøre vores bedste for at besvare ethvert spørgsmål.