Det er som bekendt ikke alle online bookmakere der har en native betting app til rådighed på markedet. Det kan være fordi bookmakeren stadig er forholdvis ny på markedet og en betting app tager tid og ressourcer at introducere. Det kan også bare være fordi, at det danske marked ikke er stort nok til den pågældende bookmaker, til at det giver mening at udbyde egentlige bookmaker apps.

MarathonBet er én af de bookmakere, der endnu ikke har en native app på det danske marked. I dette tilfælde skyldes det blot, at MarathonBet stadig er meget nye på markedet, og en betting app ikke har været førsteprioritet. Men mon ikke den kommer inden længe!

Imens må vi nøjes med deres mobilvenlige hjemmeside – som dog også fungerer ganske fint.

marathonbet app anmeldelse

Sådan bruger du web appen på iOS og Android

Selvom der desværre ikke finde en native MarathonBet app til hverken iOS eller Android, kan du stadigt nyde godt af MarathonBets spiloplevelse på mobilen. Alt du skal bruge er bare n mobilbrowser og så er du ellers klar til at dykke ned i deres spilunivers. Alt du skal gøre for at spille på mobilen er:

  1. Åben din mobilbrowser og tilgå marathonbet.dk
  2. Logge ind eller opret en konto og få en MarathonBet velkomstbonus.
  3. Spil på samme måde som på desktop.

Tip: For at kunne tilgå mobilsiden hurtigt kan du oprette en genvej til din hjemmeskærm på telefonen.

På mobilversionen af Marathonbet.dk har du stort set de samme muligheder som ved desktopversionen. Opbygningen er som en native app, og du kan både oprette en konto, indbetale og udbetale samt spille live på telefonen. Alt det, som du ønsker dig i en betting app. Forskelen er bare, at du ikke skal hente en app ned på telefonen.

marathonbet app

Fordele ved MarathonBet web appen

Selvom MarathonBet ikke har en egentlig native betting app til mobil endnu, så har deres web app stadig en række fordele, som gavner dig som mobil better. Nogle af de fordele er:

  • Nem tilmelding og login
  • Overskueligt og brugervenligt design og udtryk
  • Platform designet til mobile enheder
  • Sammeamme betting muligheder som på computeren
  • Ikke behov for at hente en app ned

Så længe du har en smartphone kan du tilgå MarathonBets mobile hjemmeside. Super nemt og enkelt.

Få en 100% bonus hos MarathonBet som ny kunde

Hvis du ikke allerede er kunde hos MarathonBet, så skal du huske på, at du også kan få odds bonus på 100% af din første indbetaling. Helt konkret er MarathonBet odds bonus en indbetalingsbonus på 100% af din første indbetaling op til 500 kr. Det er dermed en ekstra god grund til at tilmelde sig hos den nye bookmakere på markedet for betting i Danmark.

For at kunne modtage bonussen skal du oprette en konto med koden 500WELCOME, hvorefter du skal foretage en indbetaling på minimum 100 kr. Du vil derefter modtage din bonus som du skal gennemspille, sammen med dit indskud, 5 gange til min. odds 1.50 indenfor 60 dage. Herefter kan du udbetale eventuelle gevinster.

Har MarathonBet en mobil betting app til iOS og Android?

Nej. MarathonBet har på nuværende kun en web app til iOS og Android enheder.

Hvordan henter jeg MarathonBet appen?

Du spiller med på mobilen ved at gå til MarathonBets hjemmeside.

Giver MarathonBet appen mulighed for live betting?

Ja. Du kan godt spille live med MarathonBet web appen. Det er stadig hurtigt og nemt.