Markedet for betting på sportsbegivenheder har de seneste år ændret sig markant. Udover at have online platforme til desktop, har de fleste bookmakere nu også betting apps til mobiler og tablets. Bookmakernes betting apps er altid helt opdaterede, så med mobilen ved hånden vil du derfor aldrig misse chancen for et godt bet. Herunder giver vi dig alle de nødvendige informationer for at udnytte bookmakernes betting apps samt odds bonusser på din mobiltelefon.

Sådan spiller du på din mobil

Spil på mobilen har aldrig været mere populært, og derfor har bookmakerne også fundet ud hvordan de via den mobile platform kan tilbyde komplet spiludbud til deres kunder. Alt hvad du som spiller har brug for er en smartphone og internetforbindelse. Du kan finde bookmakernes apps ved at besøge deres hjemmeside på din mobilens internetbrowser, eller ved at søge på bookmakeren i App Store, Google Play Store eller Microsoft Store. Langt de fleste bookmakere har også udviklet en app til at spille, men skulle du være så uheldig, at din fortrukne bookmaker ikke har en app, vil hjemmesiden som regel være kompatibel til mobilbrug. I vores odds bonus sammenligning kan du løbende blive opdateret til bonusser ved spil via de bedste betting apps. Så sikrer du, at du altid har de bedste mobil odds.

De bedste betting apps – Top 5

RangBookmakerLogoAppBonus
1Betfair
Betfair AppBetfair bonus
2Bet365
Bet365 AppBet365 bonus
3Unibet
Unibet AppUnibet bonus
4Bwin
Bwin AppBwin bonus
5 ComeOn
ComeOn AppComeOn bonus

Flere apps til sportsvæddemål

BookmakerLogoAppBonus
Mr Green
Mr Green AppMr Green bonus
Nordicbet
Nordicbet AppNordicbet bonus *
Tipwin
Tipwin AppTipwin bonus
LeoVegas
LeoVegas AppLeoVegas bonus **
MarathonBet
MarathonBet AppMarathonBet bonus
Cashpoint
Cashpoint AppCashpoint Bonus

*Gælder kun nye spillere | Omsæt for 500 kr. til minimum odds 1.80 for at få dit freebet | Gevinst af freebet udbetales uden omsætningskrav | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

**Spil for 1000 Kr. Og få 1000 Kr
Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk


Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

betaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

Det første skridt til væddemål på mobilen

Apps og bonusordninger er ikke alle ens, men generelt er følgende skridt nødvendige, hvis du vil i gang med at spille på mobilen.

Når du har downloadet din bookmakers odds app, så mangler du kun få skridt, før du kan begynde at spille på mobilen. Log ind på din bookmaker konto via dine profil (brugernavn og kode). Hvis du endnu ikke har åbnet en konto hos din ønskede bookmaker, kan du også registrere dig via din mobil- Når du har logget ind bookmakerens app på din smartphone, får du et overblik over samtlige spil som bookmakeren tilbyder, og du kan uden problemer placere bets på dine ønskede kampe. I de fleste tilfælde kan du også nemt sætte penge ind og trække dem ud af din konto via din app. Ligegyldig om du er på vej til arbejde eller sidder på en café – med din bookmakers odds app er du sikker på ikke at misse et væddemål.

For at komme i gang, skal du altså gøre følgende:

  1. Download den specifikke bookmakers betting app (App Store, Google Play Store, Microsoft Store)
  2. Alternativt kan du åbne hjemmesiden for din ønskede bookmaker på mobilens browser (Smartphone, Tablet)
  3. Log in med dit personlige log-in (Brugernavn/kode)
  4. Modtag din mobil betting bonus til
  5. Placér et væddemål på din mobil eller tablet.

Hvis du ikke har en konto hos din ønskede bookmaker, så kan dette også gøres gennem bookmakerens mobil betting app. Du behøver altså ikke en computer for at oprette dig og komme i gang med at spille.

Unibet app til iOS og Android


Mobil betting app – Unibet (Screenshot 24.6.2020)

Freebets og bonusser til mobilen

Flere bookmakere tilbyder dig at prøve risikofri bet på mobilen. Hvordan det? Det er såmænd ligetil. Indgå et bet på en sportsbegivenhed via din mobil og hvis du taber dette bet, så får du refunderet indskuddet i det pågældende væddemål. Prøv f.eks. 888sports velkomstbonus i form af et gratis freebet til mobilen. Med bookmakernes apps får du ikke blot oversigt over samtlige spil, du kan også benytte andre funktioner, såsom ind- og udbetaling, kontakte kundeservice og se live streaming af kampe. Med bookmakeres odds app får du et hav spilmuligheder døgnet rundt.

Regler og vilkår gælder.
Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+