Bookmakere med dansk licens

Det kan være noget af en opgave at vælge en online bookmaker blandt de bedste online bookmakere i 2024, da udvalget er vokset markant siden lempelsen af spilleloven i 2012. Du finder derfor mange stærke og pålidelige online bookmakere, der tilbyder både store bonusser og endnu større spiludvalg.

Tilgængelige bookmakere
Ingen valg matcher din filtrering
Prøv at rense dit filter for at se resultaterne
bet365
PopulærAnbefalet
TBP
93-95%
Spillemarkeder
14/14
Unibet
PopulærAnbefalet
TBP
95-98%
Spillemarkeder
14/14
ComeOn
Anbefalet
TBP
95-97%
Spillemarkeder
13/14
Cashpoint
TBP
94-97%
Spillemarkeder
12/14
Mr Green
TBP
93-95%
Spillemarkeder
14/14
Marathonbet
Ny
TBP
94-98%
Spillemarkeder
11/14
bwin
Anbefalet
TBP
92-96%
Spillemarkeder
14/14
Betsson
Ny
TBP
93-95%
Spillemarkeder
11/14
Betinia
Ny
TBP
94-96%
Spillemarkeder
14/14
Betfair
PopulærAnbefalet
TBP
90-96%
Spillemarkeder
14/14
Spreadex
Ny
TBP
92-97%
Spillemarkeder
9/14
NordicBet
TBP
93-95%
Spillemarkeder
14/14
Expekt
Ny
TBP
94-96%
Spillemarkeder
14/14
LeoVegas
Ny
TBP
95-97%
Spillemarkeder
14/14
Mr. Play
Ny
TBP
90-93%
Spillemarkeder
13/14
Tipwin
TBP
94-96%
Spillemarkeder
12/14
PokerStars Sports
TBP
88-88%
Spillemarkeder
13/14
Regler og vilkår gælder. 18+ | Spil ansvarligt | Reklame

Bedste bookmakere – vores top 5 2024

RangBookmakerStørste fordel
1.bet365Gigantisk udvalg af spilmuligheder 😮
2.UnibetStor bookmaker med stærkt spiludvalg
3.ComeOnOfte ude med tilbud 💵
4.CashpointKæmpe udvalg af odds + kampagner
5.Mr. GreenTit mange forskellige kampagner

Hvis du leder efter en dansk online bookmaker med dansk licens, der udover en stor odds bonus også har et stort udvalg af fodboldodds, så er du kommet til det rette sted.

Hos Bonus-Betting forsøger vi at hjælpe vores læsere til at finde netop den bookmaker, der passer bedst til dem. Vi har derfor samlet de bedste bookmakere i Danmark i en bookmaker oversigt.

Her har vi gennemgået alt på deres hjemmesider, så du nemt kan få et overblik over alt fra de forskellige bookmakere i Danmarks spiludvalg, muligheden for livebetting, oddsenes niveau og kundeservicen.

Vi anmelder hver enkelt danske bookmaker ned til hver detalje og kigger dem efter i sømmene, så du er sikker på, at du får en unuanceret og nøje gennemgået bookmaker anmeldelse.

For at vurdere hver enkelt danske bookmaker kigger vi for eksempel på fordele og ulemper ved bookmakeren. Vi tester deres tilbagebetalinsprocent, ved at kigge på tre af de mest populære ligaer herhjemme. Vi tester hvilke markeder, som bookmakeren tilbyder spil på. Giver bookmakeren mulighed for live betting? Hvilke betalingsmuligheder kan der anvendes hos bookmakeren? Vi vurderer kvaliteten af deres kundeservice og vi tester og anmelder bookmakerens mobil app (hvis der findes sådan en).

Nye bookmakere i Danmark

Danmark har siden liberaliseringen af spilleloven løbende fået nye bookmakere. Her kan du se de nye bookmakere i Danmark og se, hvad deres største fordele er. Nye danske bookmakere kan være både store bookmakere med international erfaring, samt nye mindre bookmakere, der ikke altid er kendt hos mange oddsere i Danmark.

RangBookmakerStørste fordel
1.BetssonStor bookmaker med enormt udvalg af spilmuligheder
2.ExpektExpekt er tilbage og har mange tilbud
3.SpreadexMulighed for spreadbetting
4.BetiniaOdds og nyt tilbud fra den nye bookmaker
5.Mr. PlayNy bookmaker, ny bonusmulighed

Populære bookmakere i Danmark

De fem bedste bookmakere, der er nævnt herover og efterfølgende, er baseret på en omfattende gennemgang af de danske online bookmakere. Du kan læse mere om dem herunder. Ønsker du mere specifikke oplysninger om dem, kan du klikke på deres bonusprofil.

bet365

Bet365 er en af de bedste bookmakere og er sikker på en plads i top5 over de bedste online bookmakere. Det er især en stærke Bet365 bonus, der sender Bet365 op i den sjove ende, hvor du kan få 100% i velkomstbonus op til 1.000 kr., hvis du blot indbetaler mindst 50 kr. Her er det især omsætningskravet på en gang til odds 1.20, der gør den attraktiv. Bet365 er derudover kendt for at have et stort spiludvalg og både live odds og live streaming af rigtig mange kampe – især fodbold.
 
Med både liveodds og live streaming af flere sportsgrene, har Bet365 leveret noget, der er tæt på at være den komplette løsning til oddsere, der gerne vil have alt samlet på et sted – også visningen af kampene. Det er blandt andet en af årsagerne til, at Bet365 er så højt på vores liste over de bedste bookmakere.
 
Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Unibet

Unibet er og bliver bare en gigant på den danske bettingscene og topper ofte listen over de bedste online bookmakere. Unibets styrke er en kombination en lang række faktorer. Unibet har kombineret deres store spiludvalg, hvor du ofte kan finde brede spiludvalg på selv små nicher, med en brugervenlig platform på tværs af computere og mobile enheder, hvilket gør, at du altid kan sætte et stærkt spil, især hvis du står og skal spille live.
 
Dertil kommer den velkendte Unibet bonus, hvor du kan få op til 1.000 kr. som ny spiller. Unibet har Danmarks mindste indbetalingskrav, for at du kan få en velkomstbonus. Du skal nemlig blot indbetale 40 kr., for at du aktiverer din velkomstbonus hos Unibet.
 
Med en historik helt tilbage til 1997 har Unibet fejret deres 25-års jubilæum. Unibet er på mange måder derfor den helt store konkurrent til Danske Spil, idet bookmakeren også var blandt de første, der kom til Danmark, efter Danske Spils monopol blev ophævet. Unibet har derfor en stærk tradition for at have højere odds end Danske Spil på mange sportsgrene. Mottoet for Unibet har i mange år været ”af spillere, for spillere” – og den tilgang kan mærkes. Derfor er Unibet også med i toppen af vores liste over de bedste bookmakere i Danmark.

Betting hos Unibet
© Unibet
ComeOn

Mens Unibet og Bet365 hører til blandt de mere velkendte og etablerede online bookmakere i Danmark, så hører ComeOn til blandt de nyeste. Om det er ungdommens gåpåmod, der gør ComeOn så nytænkende, skal vi lade være undsagt, men ComeOn er i den grad et friskt pust på bookingscenen i Danmark, der på kort tid er strøget op i toppen over de bedste bookmakere.
 
Det er især ComeOns tilgang til odds bonusser, der adskiller bookmakeren fra resten. Udover en ComeOn velkomstbonus, så har ComeOn tilknyttet en bonusbar, hvor du frit kan vælge, hvilke bonusser du ønsker at få. Det er på mange måder bettingbonusudgaven af bland selv-slik. Med din første ComeOn bonus kan du få 100% i bonus op til 1.000 kr. på din første indbetaling, hvorefter du meget tit kan finde freebets og andre bonustilbud, som du selv vælger, om du vil have. Du kan tit få en gratis odds bonus uden indbetaling.

Cashpoint

Kendt fra både deres spillekiosker landet over, deres mange kampagnetilbud og ikke mindst de stærke odds, så er Cashpoint også med i toppen af listen over de bedste bookmakere i Danmark. Cashpoint byder endda på en 100% Cashpoint velkomstbonus op til 500 kr., når du opretter dig. Cashpoint har dermed meget af det hele, som man efterspørger som oddser – og derfor ryger de med i vores top 5 over de bedste bookmakere i Danmark.

Mr Green

Mr. Green minder på mange områder lidt om en kombination af Unibet og LeoVegas, men bookmakeren med den grønklædte mand med bowlerhatten er dog alligevel helt sin egen. Det ses også i den Mr. Green velkomstbonus, som nye spillere kan få. Her inviterer Mr. Green indenfor med et live cash bet på op til 1.000 kr., hvis man indbetaler minimum 75 kr. Bonussen er et match af indbetalingen og skal blot gennemspilles en gang til odds 2.00 eller derover, hvorefter gevinsterne fra freebettet udbetales. Selvom meget spiller hos Mr. Green, så er der alligevel lidt op til top 5.

Lige udenfor top 5

Kampen om en plads i top5 over de bedste online bookmakere er hård. Herover kan du se de fem bedste online bookmakere. Du finder derfor også mange stærke og gode bookmakere i Danmark udenfor top5. Herunder kan se flere af de fodboldbookmakere for danske spillere, der stadig er anbefalelsesværdige, selvom de ikke kom med i top5.
 
Samtlige af disse bookmakere er blevet gennemgået af Bonus-Betting-teamet. Herunder finder du en kort beskrivelse af dem, samt links til yderligere information om dem.
 
I vores sammenligninger af de danske online bookmakere, ser vi ikke kun på odds bonusser. Vi ser også på kvaliteten og brugervenligheden af deres hjemmesider, bettingapps og kundeservice, så vi får et helhedsindtryk af dem. Det er det, der ligger til grund for vores kvalitetstjek af dem. Herunder kan du se nogle af de onlinebookmakere, der tilbyder både fodboldodds og oddsbonusser. Disse er:

Betsson

Betsson er både ny og gammel forstået på den måde, at den svenske bookmaker har en lang og rig tradition, men det var først for nyligt, at Betsson slog dørene op i Danmark. Hvis Betsson virker bekendt, så er det fordi, at det er Betsson, der ejer Nordicbet, så hvis du kender Nordicbet, så vil du uden tvivl også være vild med Betsson. Den store internationale bookmaker tilbyder nye danke spillere 500 kr. i Betsson velkomstbonus, hvilket er et 100% match på den første indbetaling og det første bet. Så tjek Betsson ud, der er en grund til, at de bejler til en plads i top 5 over de bedste bookmakere.

Bwin

Hvis der er en bookmaker, der har præget alverdens fodboldtrøjer, så er det Bwin, der har været hovedsponsor for både Real Madrid, AC Milan og Valencia. Derudover var Bwin ligassponsor for La Liga fra 2006-2008. Bwin er derfor ikke overraskende en stor bookmaker, især når det gælder fodbold. Du kan endda spille dansk fodbold helt ned til danmarksserien hos Bwin.
 
Med en Bwin velkomstbonus kan alle nye spillere få op til 500 kr. i bonus. Derudover kører Bwin ofte en lang række oddsbonusser, hvor du tit kan få oddsboosts på fodboldkampe. Udover et gigantisk spiludvalg på fodbold så i alt 38 sportsgrene, herunder også esport.

Marathonbet

Marathonbet er en oplagt bookmaker for dig, der er vild med 0% margin og høje 1X2-odds på især kampene i de store ligaer. Marathonbet er en spændende bookmaker, som sagtens kan blive meget mere populær. Med en Marathonbet bonus på 100% op til 500 kr. og et minimumsodds på blot 1.50, så er Marathonbet en overvejelse værd.

Betinia

En af de nye spillere på scenen med danske bookmakere, Betinia, er allerede nu også en bejler til top 5-listen over de bedste bookmakere i Danmark. Betinia er et frisk pust, men indeholder en lang række spændende odds på især fodbold. Så overvejer du en ny bookmaker, så overvej Betinia, hvor du lige nu kan få en Betinia velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr.

Betfair

Betfair er i en liga for sig selv på flere områder. Betfair er nemlig den eneste danske bookmaker, der tilbyder både sportsbook og spillebørs, hvor spillere kan spille mod hinanden. Det gør også, at du kan vælge mellem en men hele to Betfair bonusser, når du opretter dig. Din Betfair velkomstbonus på sportsbook giver dig 100% indbetalingsmatch op til 500 kr., når du indbetaler minimum 100 kr. Beløbet skal gennemspilles otte gange til minimum odds 1.95. Vælger du spillebørsen, så får du et freebet på op til 550 kr., hvilket er et match af din første indbetaling. Herfra udbetales gevinsten. At Betfair havner udenfor top 5 hænger langt henad vejen sammen med det høje omsætningskrav.

Sådan vurderer vi de danske bookmakere

Vi gennemgår en lang række forskellige funktioner hos de forskellige danske bookmakere for at se, hvem af dem der er de bedste bookmakere.

Når vi skal vurdere en bookmaker, så ser vi på deres spillemarkeder – tilbyder de vores læsere nogle gode spillemuligheder? Vi ser selvfølgelig også på, hvor høje deres odds ser, samt hvilken tilbagebetalingsprocent de kører med.

Gode ind- og udbetalingsmetoder går sammen med kundeservicen hånd i hånd, når det gælder om, hvor godt de danske bookmakere har styr på de fundamentale ting. Her ser vi på både de forskellige betalingsmetoder, udbetalingshastigheden, samt hvor nemt og hurtigt man kan komme i kontakt med den enkelte bookmakers kundeservice.

Du kan anvende vores filter for at se, hvordan de forskellige bookmakere i Danmark rangerer ud fra deres særlige features og de muligheder, som de tilbyder dig som spiller.

Herunder kan du se detaljerede beskrivelser af de ting, som vi ser på hos de forskellige danske bookmakere i vores bedømmelse af dem.

Bedste bookmakere ud fra tilbagebetalingsprocent

Det er især interessant at kigge på tilbagebetalingsprocenten hos bookmakerne, da den kan fortælle en del om bookmakernes ”villighed” til at betale høje odds til brugerne, når det kommer til betting i Danmark.

Hvad består denne variabel så af? Selvom den gennemsnitlige bruger hos danske bookmakere måske ikke altid føler sig specielt værdsat, er det et interessant stykke information. Det er dybest set den gennemsnitlige procentdel af penge, som bookmakeren distribuerer på et bestemt marked.

Tilbagebetalingsprocent, eller payout rate, viser, hvor stor en procentdel af de penge, der er satset på et marked, som bookmakeren udbetaler til kunderne.

Hvis udbetalingsprocenten f.eks. er 98%, beholder bookmakeren 2% (margen) til sig selv og udbetaler 98% til kunderne.

Det kan også forklares ved, at bookmakeren beholder de 2 kr. ud af hver 100 kr., der satses, og udbetaler 98 kr. til kunderne.

Hvis vi tager et konkret eksempel fra en af de bedste bookmakere, så kan udregne den teoretiske tilbagebetalingsprocent ud fra følgende formular:

  • 1: 1 / chancevurderingen x tilbagebetalingsprocenten = oddset på en sejr til hjemmeholdet
  • X: 1 / chancevurderingen x tilbagebetalingsprocenten = oddset på en uafgjort
  • 2: 1 / chancevurderingen x tilbagebetalingsprocenten = oddset på en sejr til udeholdet

Konkret eksempel fra en Premier League-kamp:

  • 1: 1 / 72,36 x 94,07 = odds 1.30
  • X: 1 / 19,80 x 94,07 = odds 4.75
  • 2: 1 / 7,84 x 94,07 = odds 12.00

Som beregningen viser, så har bookmakeren en margin på 5,93% på denne kamp, hvilket vil sige, at der teoretisk set udbetales 94,07 kr. til spillerne for hver 100 kr., som der spilles på kampen.

Din egen tilbagebetalingsprocent

Du kan også beregne din egen tilbagebetalingsprocent på dine odds for at se, om du laver overskud på dine spil. Denne tilbagebetalingsprocent beregner du ud fra denne formel:

(Summen af dine gevinster / summen af dine indsatser) x 100 = tilbagebetalingsprocent

Spiller du 100 kr. per spil over 100 spil. Er din samlede gevinst her 13.000 kr., så vil din beregning hedde 10.000 / 13.000 x 100 = 1,30

Det betyder, at du har et afkast på 30% per spil. Din tilbagebetalingsprocent skal være over 1,00, for at du har et positivt afkast på dine spil.

De vigtigste markeder hos de bedste danske bookmakere

Et anden parameter, du kan læse om i vores anmeldelser af bookmakere i Danmark, er hvorvidt kunderne kan spille på de mest interessante bettingmarkeder eller ej. Vi kigger blandt andet på markederne:

1X2: 1X2-markedet vil sige at satse på, at hjemmeholdet vinder, kampen ender uafgjort eller på at udeholdet vinder kampen.

Over/under: På dette marked kan du satse på, at antallet af mål i en kamp vil være højere eller lavere end et bestemt antal. Hvis dette tal for eksempel er 2,5, betyder det, at hvis der er 3 eller flere mål i kampen, vil det være “over” og hvis der er 2 eller mindre, vil det være “under”. Over/under-spil er især populære i kampe, hvor man forventer mange mål, men hvor det kan være svært at pege på en sikker favorit.

Begge hold scorer: Marked, hvor du vinder spillet, hvis begge hold scorer i kampen. Du kan både spille på, om begge hold scorer, eller om begge hold ikke scorer i kampen. Forventer du en kamp med mange mål, hvor begge hold kommer på tavlen, så er begge hold scorer et godt spil.

Dobbelt chance: Dobbeltchancemarkedet er et spil med to mulige resultater, generelt baseret på 1X2. Det vil sige, at du kan bette på, at hjemmeholdet vinder eller at kampen ender uafgjort (1X), at udeholdet vinder eller at kampen ender uafgjort (X2), eller at et af ​​de to hold vinder uden muligheden for uafgjort (12). Dobbeltchancen er især spændende i kampe, hvor favoritværdigheden er lidt usikker, men hvor man alligevel vurderer, at det ene hold næppe går fra kampen med et nederlag.

Korrekt resultat: Der kan ikke være tvivl her. Hvis bookmakerne tilbyder betting på dette marked, betyder det, at du kan satse på det nøjagtige slutresultat: 2-0, 3-1 osv. Her vinder du kun, hvis du rammer det rigtige resultat i kampen.

Halvleg/fuldtid: Gæt resultatet for første halvleg og kampens kampens slutresultat i form af 1X2.

Handicap: Betting på markedet for handicap beskrives bedst ved, at det ene hold har en fordel eller ulempe fra start i forhold til det væddemål du placerer. Handicappet kan her være +/- 1 eller større. Spiller du, at for eksempel hjemmeholdet skal vinde med -1, så skal vi vinde med minimum to mål, for at du vinder.

Asiatisk handicap: Det asiatiske handicap er et meget interessant marked, men det er normalt kun til stede hos de bedste danske bookmakere. På dette marked starter hold med en fordel eller ulempe, der afhænger af, hvem der er favoritten og også eliminerer muligheden for uafgjort, for at vinde eller tabe indsatsen. I forhold til normale handicapspil, så opererer asian handicapspil med halve. Så i stedet for -1 spiller du her med -1,5.

Indsatsen tilbage ved uafgjort: Her får du din indsats tilbage, hvis kampen ender uafgjort. Spiller du f.eks. på en sejr til hjemmeholdet med indsatsen tilbage ved uafgjort, så får du din indsats tilbage, hvis kampen ender uafgjort. Vinder hjemmeholdet, så får du en gevinst, men vinder udeholdet, så taber du dit væddemål.

1X2 1. halvleg: Hvem vinder 1. halvleg? Her spiller du på en vinder af 1. halvleg. Du kan spille på en sejr til hjemmeholdet, at 1. halvleg ender uafgjort, eller at udebaneholdet vinder 1. halvleg.

1X2 2. halvleg: Hvem vinder 2. halvleg? Her spiller du på en vinder af 2. halvleg. Du kan spille på en sejr til hjemmeholdet, at 2. halvleg ender uafgjort, eller at udebaneholdet vinder 2. halvleg. Her tælles mål fra 1. halvleg ikke med.

Første målscorer: Hvem scorer kampens første mål? Når du spiller på første målscorer, så spiller du på hvilken spiller, der scorer kampens første mål.

Sidste målscorer: Hvem scorer kampens sidste mål? Når du spiller på sidste målscorer, så spiller du på hvilken spiller, der scorer kampens sidste mål.

Scorer i kampen: Udover at spille på hvem der scorer det første eller sidste mål i kampen, så kan du også spille på en spiller til at score når som helst i kampen.

De bedste bookmakere har mange features

Du finder en lang række særlige features hos de forskellige bookmakere. Her har vi samlet en liste til dig over de mest populære features hos de forskellige bookmakere:

Forbedrede odds: På dette marked har du mulighed for at spille med ekstra høje odds. Forbedrede odds (eller odds boost) booster dermed de ordinære odds. Hold øje med dem! Du kan tit finde oddsboost i forbindelse med kampagner eller de store kampe, hvor bookmakerne booster oddset på bestemte udfald i kampene.

BetBuilder: Muligheden for selv at oprette et væddemål er ikke hos tilgængelig alle bookmakere, men vi mener, at det er en interessant funktion, og som vi vurdere bookmakeren ud fra.

Cashout: Nærmer du dig en stor gevinst, men er det sidste spil på kuponen lidt for usikkert til, at du tør lade kuponen køre hele vejen hjem, så kan et cashout være en mulighed for dig. Når du anvender cashout-funktionen, så lukker du dit spil, inden alle kampe på kuponen er afgjort. Det giver dig dog en mindre gevinst, men du kan dermed fjerne den sidste usikkerhed, der står mellem dig og en gevinst. Det er dog ikke alle bookmakere, der tilbyder cashout.

Livestream: Følg med i kampene, mens du livebetter på dem. Flere og flere bookmakere tilbyder livestreaming af kampene via deres platforme. På den måde kan du følge kampene og se med, når kampene spilles. Det kræver typisk en aktiv konto, for at du kan se livestreaming hos bookmakerne. Mange af de bedste bookmakere tilbyder livestreaming, så du kan med fordel have en aktiv konto hos flere bookmakere, hvis du ønsker et stort udvalg af livestreaming fra topkampe og topligaer.

Kombinationsbonus: Du kan få en kombinationsbonus ved, at du for eksempel kombinerer flere spil på din kupon. En kombinationsbonus består i en procentvis forhøjelse af oddsene eller din potentielle gevinst, alt efter hvor mange kampe du har på din kupon. Nogle af de bedste bookmakere giver kombinationsbonusser op til 100%.

Indbetalingsbonus: De fleste oddsere laver løbende indbetalinger til deres oddskonto. Hold øje med dine muligheder for en indbetalingsbonus, da den kan give dig flere penge at spille for. En indbetalingsbonus betyder, at du får en bonus, typisk mellem 50-100% af dit indbetalte beløb. Indbetalingsbonussen kan være alt fra et freebet til en kontant bonus. Husk altid at være opmærksom på din indbetalingsbonus’ omsætningskrav.

Velkomstbonus: Som navnet lidt indikerer, så er en velkomstbonus en bookmakerbonus, som du får, når du opretter dig som ny spiller hos en bookmaker. En velkomstbonus er ofte en bonus på 100% svarende til din første indbetaling – eller dit første væddemål. Velkomstbonusserne er forskellige fra bookmaker til bookmaker. Fælles for dem alle er dog, at de ifølge dansk lovgivning maksimalt må være på 1.000 kr.

Gratis spil: Et gratis spil er, når du får muligheden for at sætte et beløb på din kupon, uden du skal lave en indbetaling eller anvende dine indestående midler hos en dansk bookmaker. Et gratis spil kaldes også for et freebet.

Betalingsmuligheder hos de bedste bookmakere i Danmark

De understøttede betalingsmetoder er et andet vigtigt aspekt, hvormed vi kan adskille de bedste bookmakere fra de svagere i vores anmeldelser.

Hvorfor er det vigtigt at vide, hvilke betalingsmetoder du kan bruge hos de forskellige bookmakere i Danmark? Fordi hvis du kun har en Paypal-konto, eller du nyder at bruge MobilePay, for at give to eksempler, kan du vurdere, om en bestemt bookmaker er bedre til dine interesser og ønsker, hvis den netop har din foretrukne betalingsmetode.

Oftest kan du anvende de populære kreditkort som Visa og Mastercard, når du laver ind- og udbetalinger hos de forskellige bookmakere i Danmark. Udbetalingerne hos de bedste bookmakere sker dog oftest via ens NemKonto eller samme betalingsmetode, som man har lavet sin indbetaling via.

De fleste danske bookmakere tilbyder dog i dag indbetalinger via Mobilepay. Du skal her være opmærksom på, at du ikke kan lave udbetalinger via Mobilepay, så der skal du regne med, at din udbetaling kommer via din NemKonto.

Betting apps til mobile enheder

I betragtning af at de fleste af os bruger vores smartphone til næsten alt, er det naturligt, at når det kommer til at vurdere, hvilken der er den bedste bookmaker for os, tager vi højde for, om den er en af bookmakerne med en dedikeret mobil betting app, eller om den har et responsivt websted, hvor vi på en enkel måde kan satse fra mobilen. Hvis den har en app, vurderer vi også, om vi kan downloade og installere den på Android-enhed, på iPhone eller den er tilgængelig for begge systemer.

Denne top fem over de bedste online bookmakere er nævnt herover. For en mere omfattende og dybdegående gennemgang af dem – og de andre bookmakere, kan du læse om dem i vores bookmakeroversigt. Ønsker du at vide mere om en specifik bookmaker, kan du klikke på bonusprofilen og læse mere. Du kan også sammenligne bookmakernes bonustilbud i vores oversigt over oddsbonusser.

Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+