De bedste bookmakere – Top5

Det kan være noget af en opgave at vælge en online bookmaker blandt de bedste online bookmakere i 2020, da udvalget er vokset markant siden lempelsen af spilleloven i 2012. Du finder derfor mange stærke og pålidelige online bookmakere, der tilbyder både store bonusser og endnu større spiludvalg.
 
Hvis du leder efter en online bookmaker der udover en stor oddsbonus også har et stort udvalg af fodboldodds, så er du kommet til det rette sted. Hos Bonus-Betting forsøger vi at hjælpe vores læsere til at finde netop den bookmaker, der passer bedst til dem. Vi har derfor samlet de bedste bookmakere i Danmark. Her har vi gennemgået alt på deres hjemmesider, så du nemt kan få et overblik over alt fra deres spiludvalg, muligheden for livebetting, oddsenes niveau og kundeservicen.
 

Unibet odds
© Unibet

 
Denne top tre over de bedste online bookmakere er nævnt herover. For en mere omfattende og dybdegående gennemgang af dem – og de andre bookmakere, kan du læse om dem i vores bookmakeroversigt. Ønsker du at vide mere om en specifik bookmaker, kan du klikke på bonusprofilen og læse mere. Du kan også sammenligne bookmakernes bonustilbud i vores oversigt over oddsbonusser.
 
Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+
 

Placering Bookmaker Fordel Tilmeld dig direkte
1

Stort spiludvalg
2

Stort udvalg af fodboldodds | Regler og vilkår gælder. 18+

3

Fokus på fodbold + freebets
4

Bonusbaren
5

Mange odds og bonusser

De fem bedste bookmakere, der er nævnt herover og efterfølgende, er baseret på en omfattende gennemgang af de danske online bookmakere. Du kan læse mere om dem herunder. Ønsker du mere specifikke oplysninger om dem, kan du klikke på deres bonusprofil.

Unibet

Unibet Logo

Unibet er og bliver bare en gigant på den danske bettingscene og topper ofte listen over de bedste online bookmakere. Unibets styrke er en kombination en lang række faktorer. Unibet har kombineret deres store spiludvalg, hvor du ofte kan finde brede spiludvalg på selv små nicher, med en brugervenlig platform på tværs af computere og mobile enheder, hvilket gør, at du altid kan sætte et stærkt spil, især hvis du står og skal spille live.
 
Dertil kommer den velkendte Unibet bonus, hvor du kan få op til 1.000 kr. som ny spiller. Unibet har Danmarks mindste indbetalingskrav, for at du kan få en velkomstbonus. Du skal nemlig blot indbetale 40 kr., for at du aktiverer din velkomstbonus hos Unibet.
 
Med en historik helt tilbage til 1997 kan Unibet snart fejre deres 25-års jubilæum. Unibet er på mange måder derfor den helt store konkurrent til Danske Spil, idet bookmakeren også var blandt de første, der kom til Danmark, efter Danske Spils monopol blev ophævet. Unibet har derfor en stærk tradition for at have højere odds end Danske Spil på mange sportsgrene. Mottoet for Unibet har i mange år været ”af spillere, for spillere” – og den tilgang kan mærkes.
 

 

Bet365

Bet365 Bonus Logo

Bet365 er en stærk outsider til en plads i top5 over de bedste online bookmakere. Det er især en stærke Bet365 bonus, der sender Bet365 op i den sjove ende, hvor du kan få 100% i velkomstbonus op til 1.000 kr., hvis du blot indbetaler mindst 50 kr. Her er det især omsætningskravet på en gang til odds 1.20, der gør den attraktiv. Bet365 er derudover kendt for at have et stort spiludvalg og både live odds og live streaming af rigtig mange kampe – især fodbold.
 
Med både liveodds og live streaming af flere sportsgrene, har Bet365 leveret noget, der er tæt på at være den komplette løsning til oddsere, der gerne vil have alt samlet på et sted – også visningen af kampene. Det er blandt andet en af årsagerne til, at Bet365 er så højt på vores liste.
 
Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.
 

 

Bwin

Bwin Bonus Logo

Hvis der er en bookmaker, der har præget alverdens fodboldtrøjer, så er det Bwin, der har været hovedsponsor for både Real Madrid, AC Milan og Valencia. Derudover var Bwin ligassponsor for La Liga fra 2006-2008. Bwin er derfor ikke overraskende en stor bookmaker, især når det gælder fodbold. Du kan endda spille dansk fodbold helt ned til danmarksserien hos Bwin.
 
Med en Bwin velkomstbonus kan alle nye spillere få op til 500 kr. i bonus. Derudover kører Bwin ofte en lang række oddsbonusser, hvor du tit kan få freebets på fodboldkampe. Udover et gigantisk spiludvalg på fodbold så i alt 38 sportsgrene, herunder også esport.

 

ComeOn!

ComeOn logo

Mens Unibet og Bwin hører til blandt de mere velkendte og etablerede online bookmakere i Danmark, så hører ComeOn til blandt de nyeste. Om det er ungdommens gåpåmod, der gør ComeOn så nytænkende, skal vi lade være undsagt, men ComeOn er i den grad et friskt pust på bookingscenen i Danmark, der på kort tid er strøget op i toppen over de bedste bookmakere.
 
Det er især ComeOns tilgang til odds bonusser, der adskiller bookmakeren fra resten. Udover en ComeOn velkomstbonus, så har ComeOn tilknyttet en bonusbar, hvor du frit kan vælge, hvilke bonusser du ønsker at få. Det er på mange måder bettingbonusudgaven af bland selv-slik. Med din første ComeOn bonus kan du få 100% i bonus op til 1.000 kr. på din første indbetaling, hvorefter du meget tit kan finde freebets og andre bonustilbud, som du selv vælger, om du vil have. Du kan tit få en gratis odds bonus uden indbetaling.

 

888Sport

888sport Bonus

888 var i mange år mest kendt for poker, men 888Sport er i dag blandt de største online bookmakere. Opskriften minder meget om Unibets – et stort spiludvalg og mange løbende muligheder for bonustilbud.
 
888Sport adskiller sig lidt fra de andre bookmakere her, idet du får et freebet op til 500 kr. i din 888Sport velkomstbonus, når du opretter en konto og laver din første indbetaling. Din indbetaling matches her 100%, så du får din bonus i form af et freebet på op til 500 kr. Dit freebet skal spilles til minimum odds 1.50, hvorfra du får gevinsten udbetalt uden gennemspilskrav.
 
Du finder minimum 26 forskellige sportsgrene hos 888Sport, hvor især odds på fodbold er populært. Du finder dog ofte lige så stort og dybt et spiludvalg her, som du gør hos for eksempel Unibet.

 

Lige udenfor top5

Kampen om en plads i top5 over de bedste online bookmakere er hård. Herover kan du se de fem bedste online bookmakere. Du finder derfor også mange stærke og gode bookmakere i Danmark udenfor top5. Herunder kan se flere af de fodboldbookmakere for danske spillere, der stadig er anbefalelsesværdige, selvom de ikke kom med i top5.
 
Samtlige af disse bookmakere er blevet gennemgået af Bonus-Betting-teamet. Herunder finder du en kort beskrivelse af dem, samt links til yderligere information om dem.
 
I vores sammenligninger af de danske online bookmakere, ser vi ikke kun på odds bonusser. Vi ser også på kvaliteten og brugervenligheden af deres hjemmesider, bettingapps og kundeservice, så vi får et helhedsindtryk af dem. Det er det, der ligger til grund for vores kvalitetstjek af dem. Herunder kan du se nogle af de onlinebookmakere, der tilbyder både fodboldodds og oddsbonusser. Disse er:
 

Tipwin

Tipwin er en bookmaker, der tit bliver overset i forhold til andre af de bedste bookmakere – muligvis fordi de ikke er lige så offensive i deres markedsføring under fodboldkampe på tv. Det ændrer bare ikke på, at der gemmer sig en skjult diamant i form af en flot Tipwin bonus og et stort spiludvalg.
 
Tipwin byder på et stort udvalg af især fodboldodds, hvor du med en Tipwin bonus på op til 800 kr. ikke får svært ved at omsætte den til fem gange odds 1.80. Tipwin fordobler din første indbetaling op til 800 kr., hvor du så skal gennemspille indskud og bonus fem gange. Disse overkommelige bonuskrav er blandt årsagerne til, at vi har Tipwin blandt de bedste online bookmakere.
 

Nordicbet

Nordicbet er til tider en sjov skikkelse. Potentialet til at være blandt de absolut bedste bookmakere er der – og har været det i mange år, det er bare som om, at det aldrig bliver forløst helt, hvilket er grunden til, at Nordicbet ikke når med i top5 over de bedste online bookmakere i Danmrk. Nordicbet giver alle nye spillere en Nordicbet velkomstbonus i form af et freebet på op til 500 kr., når man indbetaler minimum 100 kr. Bonussen skal omsættes en gang til minimum odds 1.80, hvorefter gevinsten fra freebettet udbetales uden omsætningskrav.
 
Gælder kun nye spillere | Omsæt for 500 kr. til minimum odds 1.80 for at få dit freebet | Gevinst af freebet udbetales uden omsætningskrav | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+
 

Betfair

Betfair er i en liga for sig selv på flere områder. Betfair er nemlig den eneste danske bookmaker, der tilbyder både sportsbook og spillebørs, hvor spillere kan spille mod hinanden. Det gør også, at du kan vælge mellem en men hele to Betfair bonusser, når du opretter dig. Din Betfair velkomstbonus på sportsbook giver dig 100% indbetalingsmatch op til 1.000 kr., når du indbetaler minimum 100 kr. Beløbet skal gennemspilles otte gange til minimum odds 1.95. Vælger du spillebørsen, så får du et freebet på op til 550 kr., hvilket er et match af din første indbetaling. Herfra udbetales gevinsten. At Betfair havner udenfor top5 hænger langt henad vejen sammen med det høje omsætningskrav.
 

LeoVegas

Kongen af mobilspil. LeoVegas er meget mere end et online casino, LeoVegas er nemlig også blandt de bedste online bookmakere. Du bliver her budt velkommen som ny spiller med en LeoVegas velkomstbonus, der giver dig 100% i bonus op til 1.000 kr. Oddskravet på 1.80 kan lyde højt, men der er bare lige det, at du kun skal omsætte din bonus en gang, for at du har klaret gennemspilskravet. Du får dermed et af Danmarks laveste omsætningskrav til en betting bonus hos LeoVegas.
 
Spil for 1000 Kr. Og få 1000 Kr
Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk
 
Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.
 

Mr. Green

Mr. Green minder på mange områder lidt om en kombination af Unibet og LeoVegas, men bookmakeren med den grønklædte mand med bowlerhatten er dog alligevel helt sin egen. Det ses også i den Mr. Green velkomstbonus, som nye spillere kan få. Her inviterer Mr. Green indenfor med et freebet på op til 500 kr., hvis man indbetaler minimum 75 kr. Bonussen er et match af indbetalingen og skal blot gennemspilles en gang til odds 1.80 eller derover, hvorefter gevinsterne fra freebettet udbetales. Selvom meget spiller hos Mr. Green, så er der alligevel lidt op til top5.