nyheder

Brøndby eller FCM: Odds på Superliga vinder

Se og sammenlign hvor du får de bedste Superliga vinder odds. Vi har samlet odds på en Superliga vinder her fra flere udvalgte bookmakere, så du nemt kan se, hvem der både er bookmakernes favorit til at blive den næste danmarksmester, samt hvor du får de højeste odds på netop den klub, som du tror vinder Superligaen.

Dyk ned i de forskellige Superliga vinder odds med vores analyser af de forskellige holds chance for at vinde Superligaen. Se hvorfor bookmakerne tror, at det enten bliver Brøndby eller FC Midtjylland, der løber med titlen.

Vinder Superligaen
Bet365 bonusBetfair bonusUnibet bonusComeOn bonus
Brøndby1.281.251.301.29
FC Midtjylland3.503.253.503.40
Opdateret mandag den 22. maj kl. 22:00 – efter 31. runde
Vinder af Superligaen odds

Hvem skal du sætte dine Superliga vinder odds på?

Det er altid en god ide at overveje at have FC København og Brøndby med i dine tanker, når det gælder odds på en Superliga vinder. De to klubber har vundet Superligaen langt de fleste gange og er ofte blandt holdene i top 3, når de ikke vinder.

FC København har vundet Superligaen de to seneste år, mens Brøndby tog mesterskabet sæsonen forinden. Over de seneste år har også FC Midtjylland blandet sig stærkt i mesterskabskampene. Med tre mesterskaber inden for de sidste 10 sæsoner er midtjyderne bedste bud på en kandidat, der kan tage mesterskabet foran FC København og Brøndby.

Kun en gang i de sidste 10 sæsoner er det lykkedes et hold, der ikke indgår i den stærke trekløver at vinde Superligaen. Det var AaB tilbage i 2013-2014. Så når det gælder Superliga vinder odds, så bør du altid se på muligheden for odds på FC København, Brøndby og FC Midtjylland, da det med stor sandsynlighed vil være en af de tre klubber, der løber med guldet.

Derfor skal du overveje Brøndby

Brøndby har i de seneste sæsoner været blandt de hold, der har kæmpet med om guldet i Superligaen. Traditionsklubben har for alvor fundet en melodi, hvor de ikke længere er nødsaget til bare at se til, mens FC København løber med guldet.

Brøndby har kæmpet med kontinuiteten i mesteskabsspillet, hvor de gentagende gange har formået at smide førstepladsen. Med med blot en runde tilbage har Brøndby fordelen, idet de ligger med den bedste måldifference i forhold til FC Midtjylland. Dermed skal Brøndby “bare” have samme antal point som FC Midtjylland i sæsonens sidste kamp, for at de gulblusede tager DM-guldet og vinder Superligaen.

Brøndbys kampprogram for den resterende del af mesterskabsspillet ser således ud:

 • 26/5 – Brøndby – AGF

Derfor skal du spille på FC Midtjylland som vinder af Superligaen

Midtjyderne toppede grundspillet foran Brøndby, men viste sig noget mere ustabile i begyndelsen af mesterskabsspillet. Men, meget kan ske endnu, da FC Midtjylland ser ud til at have genfundet den gode form og stabilitet, så de ligger á point med Brøndby forud for sidste spillerunde.

Du skal spille på FC Midtjylland som kommende danmarksmester, fordi midtjyderne ved, hvad der skal til for at ende øverst – samt at de må være sultne, da det er et par sæsoner siden, at det lykkedes. Kun en sejr tæller for midtjyderne i sidste spillerunde. Og med lidt hjælp fra AGF kan guldet havne i Herning.

FC Midtjyllands kampprogram for den resterende del af mesterskabsspillet ser således ud:

 • 26/5 – FC Midtjylland – Silkeborg

Hvad er odds på Superliga vinder?

Superliga vinder odds er et langtidsspil, især hvis du sætter dit spil allerede tidligt på sæsonen. Langtidsspil er spil, der først bliver afgjort efter en lang række kampe. Det kræver dermed både is i maven og tålmodighed at sætte sine odds på en Superliga vinder.

Oftest vil det være sådan, at de forskellige Superliga vinder odds falder på de stærkeste hold, jo længere hen i sæsonen man kommer. Det skyldes, at bookmakerne ud fra resultaterne kan se, hvem der har størst sandsynlighed for at vinde Superligaen og justerer deres vinder af Superligaen odds derefter.

De aktuelle odds på et hold til at vinde Superligaen justeres løbende. Både når bookmakerne kan se, hvem der har størst sandsynlighed for at vinde Superligaen, men også når et hold er så langt fra førstepladsen, at de ikke længere kan nå det rent matematisk.

Superliga vinder odds på top 3

De sidste par sæsoner har kampen om at vinde Superligaen været meget tæt. Det kan derfor være svært at have en egentlig favorit til sine Superliga vinder odds, især hvis favoritten er en klub, som man ikke holder med. Men tror du på en topplacering til din klub – men vil stadig gerne have lidt buffer og tage hensyn til udfald, så kan du også spille vinder af Superligaen odds på top 3.

Når du spiller odds på top 3 i Superligaen, så vinder du, når det hold du har oddset på, kommer i top 3 – uanset om det bliver til en første-, anden- eller tredjeplads. Her kan du se de aktuelle odds på top 3 i Superligaen:

Top 3
FC Midtjylland1.01//1.01
Brøndby1.02//1.02
FC København1.16//1.16
FC Nordsjælland3.00//3.05
Opdateret mandag den 20. maj kl. 12:00 – efter 30. runde

Hvem rykker ned i Superligaen odds

Bookmakerne tilbyder ikke kun vinder af Superligaen odds, du kan også oddse på, hvem der rykker ned i Superligaen. Her kan du se de aktuelle odds på hvem der rykker ned i Superligaen.

Rykker ned
OB1.021.031.031.01
Lyngby11.0010.0010.0012.00
Opdateret onsdag den 22. maj kl. 22:00 – efter 31. runde

Oprykkerne fra Hvidovre og Vejle var længe de klare favoritter hos nogle af de bedste bookmakere i Danmark til at rykke ned. Det er som regel også oprykkerne, der er favoritter til at rykke ned igen. Nedrykningen blev også en kendsgerning for Hvidovre, men hvem skal følge med Hvidovre ned i 1. division? Pilen peger kraftigt på OB.

Gode bookmakere til med vinder af Superligaen odds

Vi har samlet en oversigt her over nogle af de bookmakere, som vi altid ser på, når det gælder gode Superliga odds – og selvfølgelig også når vi skal se på en vinder af Superligaen odds. Herunder kan du se hvem og hvorfor.

 • Bet365: Altid et stort udvalg af Superliga vinder odds. Bet365 er verdens største bookmaker og er en bookmaker, som mange kigger mod, når der skal sættes odds på især fremtidige vindere af en turnering.
 • Unibet: Har nogle af de højeste odds på Superliga-kampene og også altid et bredt udvalg af Superliga odds.
 • Betsson: Stor international bookmaker med et meget bredt udvalg af odds og spændende odds på en vinder af Superligaen.

Superligaen 2023/2024

Superligaen 2023/2024 består traditionen tro af 12 klubber. Efter 22 runder deles turneringen op i et slutspil, hvor top 6 spiller mesterskabsspil, mens de seks lavest placerede spiller nedrykningsspil. Her rykker de to lavest placerede klubber ud efter 32 runder.

Det højst placerede hold i nedrykningsspillet møder efterfølgende et hold fra mesterskabsspillet i en direkte duel om den sidste UEFA-kvalifikationsplads, så det er ikke kun i bunden af nedrykningsspillet, at der er noget at spille for.

De 12 klubber i Superligaen 2023/2024 er:

 • AGF
 • Brøndby
 • FC København
 • FC Midtjylland
 • FC Nordsjælland
 • Hvidovre
 • Lyngby
 • OB
 • Randers FC
 • Silkeborg
 • Vejle
 • Viborg

Superliga odds FAQ

Hvem er favoritterne til at vinde Superligaen 2023/2024?

Favoritterne til at vinde Superligaen 2023/2024 er Brøndby, de forsvarende mestre fra FC København og FC Midtjylland. Det ses også i bookmakernes odds derpå.

Hvem har vundet Superligaen flest gange?

FC København har vundet Superligaen flest gange. Siden Superligaen blev grundlagt i 1991 har FC København vundet Superligaen 16 gange – 5 gange flere end Brøndby, der har vundet Superligaen 11 gange.

Hvor mange rykker ud af Superligaen?

Hver sæson rykker to klubber ud af Superligaen. Det er de to klubber, der slutter som nummer 11 og 12 i nedrykningsspillet, der rykker ud af Superligaen.

Hvem har de bedste Superliga odds?

Bookmakere som Unibet, Expekt og Bet365 har nogle af de bedste Superliga odds. Når vi ser på de bedste Superliga odds – og for den sags skyld også odds på Superliga vinder, så ser vi på bookmakerens tilbagebetalingsprocent. Den afgør nemlig, hvor høje odds du får – og her er de tre nævnte bookmakere blandt dem, der har den højeste tilbagebetalingsprocent på Superligaen.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Scor et freebet på dine ishockey VM odds
næste artikel
Dortmund - Real Madrid: Champions League-finale optakt og odds