Vi elsker al sport! Det er nok ingen hemmelighed. Vi elsker også at deltage i sport. Uanset om det er som tilskuer på lægterne, på fodboldbanen, på en cykel, i vandet eller på computeren. Men uden alle de dygtige atleter i Danmark havde vi slet ikke de sportsgrene, vi alle elsker så højt. Faktisk havde vi slet ikke et formål her på bonus-betting.dk, hvis ikke breddesporten i Danmark har muligheden for at udvikle sig. Desværre er det at dyrke sport og idræt ikke altid helt uden økonomiske omkostninger og bekymringer. Det kan nogle gange være svært at få det hele til at løbe rundt, hvis man ikke lige har alverdens midler at gøre godt med.

Derfor vil vi gerne give lidt tilbage! Så hvis du søger en sponsor til dit team eller til dig selv, så er bonus-betting.dk muligvis den rigtige partner for dig.
 

find sponsor danmark
© Adobe Stock / sp4764Vores mål er at hjælpe atleter til at forfølge deres hobby eller måske det, der kan gå hen og blive deres erhverv på et tidspunkt i livet. Det er ikke vigtigt for os hvilken sport, du udøver. Uanset om det er fodbold, basketball, håndbold, volleyball, ishockey eller noget helt andet. Det samme gælder for individuelle sportsgrene som tennis, svømning, cykling, triatlon eller dart. Alle eSports-hold er selvfølgelig også velkomne. Så hvis du leder efter en partner og ønsker blive sponsoreret, er du kommet til det rette sted her på bonus-betting.dk.


Tag gerne kontakt til os, og send en kort beskrivelse af dig eller dit team, og hvorfor I gerne vil være partner med os. Alle ansøgninger vil selvfølgelig blive behandlet af os, og du vil modtage et svar så hurtigt som muligt.
 

Hvem er vi?

Hos bonus-betting.dk har vi et mål om at blive danskernes foretrukne platform, når det kommer til omfattende viden og nyttige informationer om sportsvæddemål på markedet for betting i Danmark. Vi er sat i verden til at hjælpe både nybegyndere og eksperter med mange års erfaring med at finde de aller bedste odds og bonusser. Vi skriver altid objektivt om en lang række aktuelle odds bonus fra de største bookmakere på det danske marked. Vi er eksperter indenfor sportsgrene som fodbold, håndbold, tennis og amerikansk fodbold.
 

Hvordan foregår et sponsorskab?

Hvordan vi bedst kan støtte dig eller dit team, afhænger af hvad I har brug for. Har I brug for nye bolde? Nye trøjer? Støtte til betaling af gebyrer? Eller blot et økonomisk tilskud, så I eller du kan komme på den træningslejr, I drømmer om? Vi er åbne for enhver form for støtte, så I kan fokusere på det vigtigste for jer – nemlig at yde jeres bedste i den sport, I elsker, og samtidig have det sjovt med det. Vi har blot en forhåbning om, at vi kan stable et langvarigt samarbejde på benene, så vi kan opnå så meget som muligt sammen.
 

Hvad forventer vi af et sponsorskab?

Vi har selvfølgelig en forventning om, at vi også kan få lidt tilbage fra jer. Men også her er der ingen præcise krav eller regler. Et link på klubbens hjemmeside, trøjer sponsoreret af os eller blot opslag på Facebook – mulighederne er mange, og også her tilpasser vi vores krav til lige netop jeres forhold. For at kunne besvare jeres eller din ansøgning hurtigere, ville det hjælpe os meget, hvis I sender et link til jeres klubs hjemmeside eller linket fra en side på sociale medier (f.eks. Facebook-side), når I sender en ansøgning afsted.
 
Vi håber, at vi kan komme med på holdet!