Oddsboost – Væddemål med højere odds

Bookmakere er i et stærkt konkurrencepræget marked. Af denne grund er der kapløb om de bedste kampagner og specielle tilbud for at overbevise deres kunder om sig selv ved at tilbyde de bedste fodbold odds. I den sidste tid er de Enhanced Odds tilbud blevet særlig populære. I den følgende artikel forklarer vi dig, hvad dette handler om, hvilke forskellige varianter der er, hvilke bookmakere der tilbyder sådanne odds bonus kampagner og hvordan du sikrer dig de bedste odds.

 

Aktuelle odds boost tilbud

Bookmaker Event Info Gyldig indtil
8.0 på Dolphins sejr mod Jaguars Til artiklen 25.9.2020

 

De sidste 10 odds bonus tilbud

Bookmaker Event Info Gyldig indtil
Slavia – FCM: Begge hold scorer og kampen ender uafgjort Til artiklen 22.9.2020
FCK – Brøndby: 10.0 på begge hold Til artiklen 20.9.2020
2.0 på over 0,5 mål mellem Liverpool og Leeds Til artiklen 11.9.2020
20.0 på Danmark sejr mod England Til artiklen 8.9.2020
20.0 på Danmark sejr mod Belgien Til artiklen 5.9.2020
10.0 på PSG eller Bayern Til artiklen 23.8.2020
20.0 på Barcelona sejr mod Bayern Til artiklen 14.8.2020
2.0 på Man City til at gå videre mod Lyon Til artiklen 15.8.2020
30.0 på FCK sejr mod ManUnited Til artiklen 10.8.2020
2.0 på ManCity slår Real Madrid ud Til artiklen 7.8.2020
FA Cup-finale: Få odds 10 på begge hold Til artiklen 1.8.2020

 

Hvad er Enhanced Odds?

Enhanced odds er intet mere end Price Boost tilbud. Der er tale om væddemål med forøgede odds. Ofte er de tilbudte odds mange gange højere end de oprindelige odds. Lad os sige, at det oprindelige odds for et væddemål er 2,50. Ved hjælp af odds boost øges oddsene og kan stige betydeligt, så du som spiller kan få de bedste odds.

Nedenfor har vi en overblik over et par aktuelle tilbud til dig.

 

Hvilke odds bonus varianter findes der?

Der findes forskellige variationer af odds bonus og Price Boost tilbud, som alle sammen i bund og grund har formål om at vinde nye kunder, ved at give dig de bedste fodbold odds. En mulighed, der ofte bruges af bookmakerne er at præsentere den odds boost som en startbonus. I de fleste tilfælde er det klassiske 1-X-2 væddemål, hvor mulighederne oftest er begrænset på hjemme eller udesejr. Disse bedste odds er højere end sædvanlige odds på markedet. Husk dog at mange bookmaker kun tillader 100 DKK med odds bonus. Spil der går ud over beregnes med den sædvanlige odds.

Men ikke kun nye kunder kan drage fordel af forhøjede odds. En anden variant af sådanne tilbud er at præsentere forhøjede odds, som er daglig Price Boost tilbud. Her er der oftest tale om forskellige arrangementer, for det meste inden for fodbold, som for oplagt en Price Boost. Til en fodboldkamp er der så ofte flere indsatser, der er forsynet med de specielle odds. For den daglige boosts er der normalt ingen maksimale satsning er det ikke helt så høje som de tilbud til nye kunder.

Ud over den daglige Price boost kampagner og startbonus tilbud, har du forskellige bookmakere fra tid til tid andre former for højere odds. Disse er baseret på de forhøjede odds tilbudt som en velkomstbonus. Disse odds bonus er som regel oplagt af en maksimal indsats og er gældende for et bestemt event eller begivenhed.