bet365 Bonus

bet365 Bonus

Velkomstbonus
PopulærAnbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Mind. indbetaling
50 kr.
Omsætningskrav
Bonusbeløbet kan ikke udbetales, kun nettogevinsten | Regler og vilkår gælder. 18+
Mindste odds
1.20
Bookmakeren har ikke licens til dit omrĂĄde!
Desværre er denne bonus ikke tilgængelig på din nuværende lokation! Se flere tilbud på vores side for sammenligning af væddemål!
Rating
9.7
Tilmeld

bet365 Bonus detaljer️

Vi her hos bonus-betting.dk gør en dyd ud af at tilbyde indsigt og info om velkomstbonusser hos de mange forskellige bettingudbydere, der præger det danske marked i dag. Vi ved, at vores læsere søger efter de allerbedste velkomstbonusser hos bookmakerne, og derfor har vores team kigget på den nye bet365 velkomstbonus til dig, der overvejer at spille hos dem. I skemaet nedenfor finder du vores personlige oplevelser med Bet365s velkomstbonus. Alle tilkendegivende meninger om velkomstbonussen og bettingudbyderen Bet365 Danmark er vores personlige indtryk og erfaringer her hos bonus-betting.dk.

bet365 bonus:
Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Obs: Bonussen virker ogsĂĄ pĂĄ bet365 app.

Fordele & Ulemper

  • Højt maksimalt udbetalingsbeløb
  • Fordobling af første indbetaling
  • Simple omsætningskrav
  • God omsætningsperiode
  • Lavt minimum odds

Bonus omsætningsperiode

30 dage

Gyldig indtil:

29.06.2023

Gyldig i

Danmark, Grønland

Udbetalingsbetingelser

Bet365 har nogle ekstremt retfærdige krav og vilkår, for at du kan få udbetalt din velkomstbonus. For at frigive din Bet365 bonus i form af Bet365 væddemålskreditter, skal du blot opfylde betingelserne foreskrevet af Bet365. Bookmakeren beskriver betingelserne på Bet365-hjemmesiden som følger: "For at udløse dine væddemålskreditter, skal du placere kvalificerende væddemål til værdien af din kvalificerende indbetaling (øvre grænse på 1.000 kr.*), og de skal afgøres inden 60 dage, efter du gjorde krav på tilbuddet. Kun kvalificerende væddemål, som afgøres, efter du gjorde krav på tilbuddet, bidrager mod dette krav." Følger du de ret simple bet365 bonus regler, kan du hurtigt få glæde af din bonus.

Du skal være opmærksom på, at du ikke kan anvende hverken ind- eller udbetalinger med Paypal i forbindelse med en Bet365 velkomstbonus. Indbetalinger med Paypal er ikke kvalificerende til velkomsttilbuddet fra Bet365. Du kan heller ikke efterfølgende få udbetalt dine væddemålskreditter via Paypal.

Eksempel

Følgende er et eksempel fra Bet365: For eksempel, hvis du foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. og gør krav på dit tilbud, skal du placere et væddemål på 50 kr. på et udvalg af odds på 1.20 (1/5) eller højere med midler fra din udbetalingsbare saldo. Når væddemålet afgøres, kan du bruge dine 50 kr. i væddemålskreditter.

Husk at du kun har 30 dage til at gøre krav på denne bonus, efter du har oprettet din Bet365-konto. Gør du det ikke indenfor de 30 dage, så udløber bonustilbuddet. Efter du har gjort krav på velkomstbonussen fra Bet365, så har du 60 dage til at placere dit kvalificerende væddemål med dine væddemålskreditter. Du skal være opmærksom på, at dit væddemål skal være afgjort indenfor de 60 dage, efter du har gjort krav på din Bet365 velkomstbonus. Dine væddemålskreditter mistes og fjernes, hvis din Bet365-konto er inaktiv i 90 dage i træk.

Anmeldelse

Bet365 velkomstbonussen er uden tvivl et af de mest attraktive velkomsttilbud på bettingmarkedet. Bonussen taler for sig selv, højt maksimalt bonusbeløb, fordobling af ​​din indbetaling og forholdsvis rimelige omsætningskrav for at modtage dine væddemålskreditter. Den nye velkomstbonus hos Bet365 imponerer os på mange måder og viser næsten ingen svagheder. Vi er helt overbeviste om Bet36 velkomstbonussen er en af de beste, og netop derfor får Bet365 startbonus også den højeste karakter - 5 stjerner fra os!

Nyheder 🚨

Champions League finale optakt: Manchester City – Inter odds
Napoli - Milan odds med Bet365