Bet365 bonus

Bet365 Bonus Logo

Startbonus

 • Væddemålskreditter op til 1.000 kr.
 • For nye kunder
 • Gevinster er ekskl. indsats for væddemålskredit. Regler, tidsbegrænsninger, undtagelser gælder.

 
Scroll venligst ned for at se vigtigste og samtlige regler og vilkår.
 
Opret konto, indbetal 50 kr.* eller mere til din konto og så matcher vi din kvalificerende indbetaling i væddemålskreditter (op til 1.000 kr.*), når du placerer kvalificerende væddemål til samme værdi, og disse er afgjort. Kun for nye kunder, regler gælder.
 
Så snart du har opfyldt de kvalificerende betingelser, kan du anvende væddemålskreditter til at placere væddemål uden at sætte dine egne kontanter på spil. Væddemålskreditter kan anvendes på alle sportsgrene fordelt på et bredt udvalg af markeder. Eventuelle gevinster fra væddemål, som placeres med væddemålskreditter tilføjes til din udbetalingsbare saldo, gevinster er eksklusive indsatsen for dine væddemålskreditter. Du kan også finansiere et væddemål med en kombination af væddemålskreditter og kontanter.

 

 

Sådan fungerer tilbuddet:

 • Få tilbuddet efter du foretager en kvalificerende indbetaling.
 • Placér kvalificerende væddemål til værdien af din kvalificerende indbetaling (øvre grænse på 1.000 kr.*) og vent på væddemålenes afgørelse.
 • Dine væddemålskreditter er tilgængelige kort efter, at dine kvalificerende væddemål afgøres.
 • Du kan derefter placere væddemål med væddemålskreditter, du skal bare vælge ‘Brug væddemålskreditter’ på kuponen.

 

Hvis du ikke gør krav på tilbuddet, når du foretager din første indbetaling, kan du gøre dette på et hvilket som helst tidspunkt inden 30 dage, efter du oprettede din konto. Bare gå til menuen Tjenester, vælg Mine tilbud og klik derefter på Anmod nu for det relevante tilbud. Hvis du foretager flere indbetalinger, før du gør krav på tilbuddet, vil din største kvalificerende indbetaling bidrage mod værdien af dine væddemålskreditter (øvre grænse på 1.000 kr.*).
 

 

Vigtigste regler og vilkår

 • Kun tilgængeligt for nye kunder. Foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.* eller mere og gør krav på tilbuddet inden 30 dage, efter du oprettede din konto for at kvalificere dig til et 100% matchende beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Når du har gjort krav på dine væddemålskreditter, kan disse findes på saldoen på din konto og kan ikke udbetales.
 • For at udløse dine væddemålskreditter, skal du placere kvalificerende væddemål til værdien af din kvalificerende indbetaling (øvre grænse på 1.000 kr.*), og de skal afgøres inden 60 dage, efter du gjorde krav på tilbuddet. Kun kvalificerende væddemål, som afgøres, efter du gjorde krav på tilbuddet, bidrager mod dette krav.
 • Betalingsmetoderne NETeller, Skrill, Skrill 1-Tap eller ‘by Skrill’ kan hverken bruges til at foretage din kvalificerende indbetaling eller efterfølgende udbetaling af gevinster fra indsatser med væddemålskreditter, medmindre du har fuldført Identificeringsprocesserne (KYC) og indtastet en postverifikationskode (PVC), eller vi har bekræftet to accepterede former af dine ID-dokumenter. Se vilkår 2 under samtlige regler og vilkår for detaljer.
 • Placerede væddemål skal opfylde specifikke betingelser for at bidrage mod udløsningen af dine væddemålskreditter:
  – Skal indeholde mindst ét valg til odds 1.20 (1/5) eller højere.
  – Ved kombination af markeder/kampe, som kun har to eller tre potentielle resultater (f.eks. fodbold Resultat – Fuldtid), hvor du har placeret væddemål på mere end ét potentielt resultat enten før-kamp eller Liveodds, er det kun udfaldet med din højeste kumulative indsats, der bidrager.
  – Hvis en indsats er blevet delvist lukket, er det kun den resterende aktive indsats, der bidrager.
  – Hvor et væddemål er blevet redigeret via funktionen Rediger væddemål, vil kun den nye indsats på det nye væddemål bidrage.
  – Væddemål, som lukkes helt, placeres på hurtige spil, gaming, annullerede væddemål eller Liveoddsvæddemål, der afgøres som push, bidrager ikke.
 • Dine væddemålskreditter kan ikke udbetales, og indsatser for væddemålskreditter inkluderes ikke i eventuelle gevinster. Eventuelle gevinster fra placerede væddemålskreditter tilføjes til din udbetalingsbare saldo. Væddemålskreditter kan ikke anvendes på specifikke produkter, tilbud/kampagner og væddemålstyper. Se samtlige regler og vilkår for detaljer.
 • Dine væddemålskreditter mistes og fjernes, hvis din konto er inaktiv i 90 dage i træk.

Se samtlige regler og vilkår nedenfor.

* eller tilsvarende i anden valuta

Samtlige regler og vilkår

 

 

Kvalifikation

 1. Tilbuddet er tilgængeligt for nye kunder, som oprettede en konto på eller efter kl. 12:00 britisk tid den 30. juli 2019.
 2. Foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.* eller mere for at kvalificere dig til et matchet beløb på 100% i væddemålskreditter på op til 1.000 kr.*. Din kvalificerende indbetaling er din største indbetaling (øvre grænse på 1.000 kr.*) foretaget 7 dage, før du gjorde krav på tilbuddet. Betalingsmetoderne NETeller, Skrill, Skrill 1-Tap eller ‘by Skrill’ kan hverken bruges til at foretage din kvalificerende indbetaling eller efterfølgende udbetaling af gevinster fra indsatser med væddemålskreditter, medmindre du har fuldført Identificeringsprocesserne (KYC) og indtastet en postverifikationskode (PVC), eller vi har bekræftet to accepterede former af dine ID-dokumenter.
  For flere detaljer om accepterede ID-dokumenter, hvordan du fuldfører Identificeringsprocessen (KYC), eller hvordan du indlæser dine ID-dokumenter, skal du bare logge ind på din konto, gå til Min konto, derefter Min konto og vælge Identificeringsproces (KYC). I Min konto vil du også være i stand til at anmode om, at en postverifikationskode (PVC) bliver sendt til din registrerede adresse eller indsende din PVC efter modtagelse.
 3. Du skal gøre krav på dit tilbud inden 30 dage, efter du oprettede din konto.
 4. Det maksimale beløb i væddemålskreditter, der kan fås er 1.000 kr.*. For eksempel, vil en kvalificerende indbetaling på 1.500 kr. være kvalificeret til 1.000 kr. i væddemålskreditter.

Udløsning af dine væddemålskreditter

 1. Dine væddemålskreditter findes på saldoen på din konto og kan ikke udbetales. For at udløse dine væddemålskreditter, skal du placere kvalificerende væddemål med en indsatsværdi som er lig eller højere end værdien af din kvalificerende indbetaling (øvre grænse på 1.000 kr.*), og disse skal afgøres indenfor 60 dage, efter du gjorde krav på tilbuddet.
 2. Dine væddemålskreditter vil normalt blive tilgængelige indenfor en time, efter at kravet om et kvalificeret afgjort væddemål blev opfyldt.
 3. Du kan have mere end ét tilgængeligt tilbud for væddemålskreditter på din konto på samme tidspunkt. Kvalificerende afgjorte væddemål bidrager dog kun mod udløsningen af ét af disse tilbud. Du kan vælge, hvilket tilbud der skal være aktivt, i sektionen Min konto.
 4. Alle singlevæddemål, der placeres til odds mindre end 1.20 (1/5) bidrager ikke mod udløsningen af dine væddemålskreditter. Ved flere væddemål skal mindst ét valg have odds 1.20 (1/5) eller højere for at bidrage.
 5. Ved kombination af markeder/kampe, som kun har to eller tre potentielle resultater (f.eks. fodbold Fuldtid – Resultat), hvor du har placeret væddemål på mere end ét potentielt resultat enten som før-kamp eller Liveodds, vil kun udfaldet med din højeste kumulative indsats bidrage mod kravet om afgjorte væddemål (hvis du har placeret den samme højeste kumulative indsats på mere end ét valg for samme kombination af marked/kamp, så vil kun én indsats bidrage mod kravet om afgjorte væddemål). Alle væddemål på andre valg i samme kombination af markeder/kampe, bidrager ikke mod udløsningen af dine væddemålskreditter. Dette vilkår gælder i sammenhæng med andre restriktioner. For eksempel, hvis du har et væddemål på 100 kr. på Man Utd til at slå Chelsea og et væddemål på 150 kr. på Chelsea til at slå Man Utd på markedet Fuldtid – Resultat til odds 1.20 (1/5) eller højere, vil kun indsatsen på Chelsea bidrage mod udløsningen af dine væddemålskreditter (hvis begge væddemål var på 100 kr., så bidrages der med 100 kr. mod udløsningen af dine væddemålskreditter). Hvis du placerer et yderligere væddemål på 100 kr. på Man Utd til at slå Chelsea til odds 1.20 (1/5) eller højere, bidrager den kumulative indsats på 200 kr. til udløsningen af dine væddemålskreditter og ikke indsatsen på 150 kr. på Chelsea.
 6. Væddemål som lukkes helt, placeres på hurtige spil, gaming, annullerede væddemål og Liveoddsvæddemål, der afgøres som push, bidrager ikke mod udløsningen af dine væddemålskreditter. Hvis en indsats er blevet delvist lukket, vil kun den resterende aktive indsats bidrage mod udløsningen af dine væddemålskreditter. Hvor et væddemål er blevet redigeret via funktionen Rediger væddemål, bidrager den oprindelige indsats ikke mod udløsningen af dine væddemålskreditter, og kun den nye indsats på det nye væddemål bidrager.
 7. Hvis du ikke har kvalificerende afgjorte væddemål til værdien af din kvalificerende indbetaling (øvre grænse på 1.000 kr.*) indenfor 60 dage, efter du gjorde krav på tilbuddet, mistes og fjernes dine væddemålskreditter, og tilbuddet lukkes.

 

sog bet365
© bet365 (Screenshot: 5. november 2019)

 

Brug af væddemålskreditter

 1. Dine væddemålskreditter kan ikke udbetales. Eventuelle gevinster fra indsatser for væddemålskreditter tilføjes til din udbetalingsbare saldo, men indsatser for væddemålskreditter inkluderes ikke i eventuelle gevinster. For eksempel, vil et væddemål på 100 kr., som placeres til odds 3.00 (2/1), give en gevinst på 300 kr. (200 kr. i gevinster plus en indsats på 100 kr.), hvor en indsats på 100 kr. i væddemålskreditter, som placeres til odds 3.00 (2/1) giver en nettogevinst på 200 kr., da indsatsen på 100 kr. i væddemålskreditter ikke returneres.
 2. Indsatser kan finansieres delvist med dine væddemålskreditter og delvist med din udbetalingsbare saldo; men delen af indsatsen, som består af væddemålskreditter, inkluderes ikke i eventuelle gevinster. For eksempel, et væddemål på 100 kr., som placeres til odds 3.00 (2/1), og finansieres af 50 kr. i væddemålskreditter og 50 kr. i kontanter, giver en nettogevinst på 250 kr. (200 kr. i gevinster plus en kontantindsats på 50 kr.), da indsatsen på 50 kr. i væddemålskreditter ikke returneres. Hvis et væddemål annulleres og har haft muligheden for at vinde (f.eks. i tilfælde af push), vil indsatser med væddemålskreditter ikke blive returneret. Hvis et væddemål annulleres, og ikke har haft muligheden for at vinde (f.eks., hvis et væddemål på Målscorer er placeret på en spiller, som ikke deltager i kampen), vil indsatser med væddemålskreditter blive returneret.
 3. Til formålet for Luk væddemål vil den viste værdi allerede have indsatsen for væddemålskreditterne fratrukket og vil vise den faktiske gevinst, der modtages, hvis væddemålet lukkes.
 4. Dine væddemålskreditter kan ikke:

  – overføres til Casino, Games, Poker eller Vegas;

  – anvendes som indsatser på Bank, Betingede væddemål, Omvendt betingede væddemål eller Systemhandicap.

 5. Dine væddemålskreditter mistes og fjernes, hvis din konto er inaktiv i 90 dage i træk. Hvis du foretager en indbetaling, placerer et væddemål på Sport eller deltager i produkterne Casino, Poker, Games eller Vegas vurderes dette som aktivitet på kontoen.
 6. Væddemålskreditter kan anvendes som et kvalificerende væddemål for følgende tilbud:
  – Målløst – Pengene tilbage
 7. Væddemål, der placeres via væddemålskreditter, er ikke kvalificeret til følgende tilbud:
  – Euro fodbold-tilbud
  – Akkumulatortilbud på tennis
  – Akkumulatortilbud
  – Euro basket-tilbud
  – Aussie footy-multispilstilbud

Generelt

 1. Tilbuddet lukker og kan ikke længere gøres krav på efter kl. 11:59 britisk tid den 28. november 2019.
 2. Dette tilbud er kun tilgængeligt for kunder, som er bosiddende i Danmark og Grønland.
 3. Hvis der er brud på vilkårene for vores markedsføringstilbud, eller tilfælde, hvor der er bevis for at en række væddemål indgået af en kunde eller en gruppe af kunder, som på grund af forhøjet betaling, gratis væddemål, risikofrie væddemål, væddemålskreditter eller alle andre tilbud resulterer i garanteret kundeprofit, uanset resultatet, eller hvorvidt dette er begået som individ eller som del af en gruppe, forbeholder bet365 sig retten til at tilbagekræve elementet fra forhøjet betaling, gratis væddemål, risikofrie væddemål eller væddemålskreditter ved sådanne tilbud og/eller annullere alle væddemål, der finansieres af gratis væddemål eller væddemålskreditter. Ydermere hvor der er bevis for sådanne aktiviteter, kan bet365 pålægge kunden administrative gebyrer, op til værdien af væddemålskreditter, gratis væddemål, risikofrie væddemål eller forhøjet betaling for at dække de administrative udgifter forbundet med at identificere og handle mod denne aktivitet.
 4. bet365 kan trække eventuelle bonusbeløb, gratis væddemål, væddemålskreditter eller forhøjet betaling tilbage, som er blevet tildelt fejlagtigt.
 5. Alle kundetilbud er begrænset til ét per person. Hvis bet365 har rimelige grunde til at mistænke, at bonussen eller tilbuddet er blevet gjort krav på eller har givet fordel til den samme person eller gruppe af personer mere end én gang, kan tilgængeligheden af eventuelle tilbud eller alle tilbud til denne kunde eller gruppe af kunder trækkes tilbage og/eller annullere ethvert væddemål finansieret af bonussen eller tilbuddet og fjerne gevinster, som kan tilskrives sådanne væddemål.
 6. bet365 kan foretage mindre ændringer til dette tilbud når som helst for at rette slåfejl eller for at forbedre klarheden eller kundeoplevelsen og kan annullere dette tilbud af lovmæssige eller regulatoriske årsager.
 7. bet365 ansatte, reklamebureau, leverandører samt andre tilknyttede personer eller virksomheder kan ikke modtage tilbuddet. Dette er også gældende for disse personers nærmeste familie.

 

bet365 side
© bet365 (Screenshot: 5. november 2019)

 

Euro fodboldbonus

bet365s fantastiske Euro fodbold-tilbud inkluderer de bedste nationale ligaer i Europa sammen med gruppespillet og knald-eller-fald-kampe fra Champions League. Du kan tjene en ekstra andel på op til 70%, hvis du placerer akkumulatorer på den engelske Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga 1 eller Champions League. Placér en før-kampakkumulator hos bet365 på 3 eller flere valg på standardmarkederne Fuldtid – Resultat eller Resultat/Begge hold scorer, hvor du kombinerer hold fra disse turneringer, og hvis dit væddemål er succesfuldt, lægges den relevante ekstra andel til dine refunderinger.

Dette tilbud gælder ikke, hvis en indsats er blevet lukket helt via Luk væddemål-funktionen. Hvor indsatsen er blevet delvist lukket, udregnes den ekstra andel på basis af den resterende aktive indsats, og den maksimale ekstra andel du kan få er £100.000 eller tilsvarende i anden valuta. Hvis et kvalificerende væddemål redigeres via vores funktion Rediger væddemål, udregnes den ekstra andel på baggrund af den nye indsats. Hvis et væddemål er blevet redigeret til at inkludere eller ændre et valg for en begivenhed, som er i gang, gælder den ekstra andel ikke længere.

Væddemål, som placeres med væddemålskreditter, Dobbeltchance-væddemål eller kombinationsvæddemål med ekstra andele, såsom Lucky 15, Lucky 31 osv. gælder ikke for dette tilbud.

Regler gælder. Kun tilgængelig for nye og kvalificerede kunder.
18+ | Spil ansvarlig
 

 

Målløst – pengene tilbage

Placer et væddemål før kampen på ET af bet365s markeder Korrekt Score, Halvleg/fuld tid eller Scorecast på ENHVER fodboldkamp – slutter kampen 0-0, så refunderer vi din indsats, hvis væddemålet tabes!

Dette tilbud gælder ikke, hvis en indsats er blevet lukket helt via Luk væddemål-funktionen. Hvis en indsats er blevet lukket delvist, og kampen ender 0-0, er det kun den resterende aktive indsats der refunderes. Hvis et kvalificerende væddemål redigeres via vores funktion Rediger væddemål før kampstart, og kampen slutter 0-0, er det kun den nye indsats, der refunderes. Hvis et væddemål er blevet redigeret til at inkludere eller ændre et valg for en begivenhed, som er i gang, gælder tilbuddet ikke længere.

Regler gælder. Kun tilgængelig for nye og kvalificerede kunder.
18+ | Spil ansvarlig
 

 

Akkumulatorbonus

Tjen mere på dine amerikanske og canadiske før-kampakkumulatorer hos bet365, inklusive amerikansk fodbold, basketball, ishockey og baseball både i den ordinære sæson samt playoff. Du kan optjene en ekstra andel på op til 50%, hvis du placerer succesfulde akkumulatorer på 2 eller flere valg, hvor du kombinerer hold fra NFL, NCAAF, CFL, NBA, WNBA, NCAAB, MLB eller NHL på følgende 2-vejsmarkeder: Handicap (Spread/Run Line/Puck Line), Kamptotaler, 1. halvleg – Handicap, 2. halvleg – Handicap, 1. halvleg – Totaler, 2. halvleg – Totaler og Lige på.

Dette tilbud gælder ikke, hvis en indsats er blevet lukket helt via Luk væddemål-funktionen. Hvor indsatsen er blevet delvist lukket, udregnes den ekstra andel på basis af den resterende aktive indsats, og den maksimale ekstra andel du kan få er £100.000 eller tilsvarende i anden valuta. Hvis et kvalificerende væddemål redigeres via vores funktion Rediger væddemål, udregnes den ekstra andel på baggrund af den nye indsats. Hvis et væddemål er blevet redigeret til at inkludere eller ændre et valg for en begivenhed, som er i gang, gælder den ekstra andel ikke.

Akkumulatortilbuddet gælder ikke for væddemål, som placeres på Flere markeder for Matchkupon/Handicap(spread)/Totaler, væddemål, som placeres med væddemålskreditter, akkumulatorkort med faste odds, Systemhandicap eller kombinationsvæddemål med ekstra andele såsom Lucky 15 eller Lucky 31 osv.

Regler gælder. Kun tilgængelig for nye og kvalificerede kunder.
18+ | Spil ansvarlig
 

 

Euro Basketbonus

bet365s tilbud på Euro basket giver dig mulighed for at få en ekstra andel på op til 50% på akkumulatorer på europæisk basketball for mænd. Dette gælder for Europas bedste klubturneringer, EuroLeague og Eurocup, samt Spaniens Liga ACB, Italiens Lega 1 og den tyske Bundesliga. Placér en før-kampakkumulator hos bet365 på 2 eller flere valg, hvor du kombinerer hold fra disse turneringer, og hvis dit væddemål er succesfuldt, lægges den relevante ekstra andel til dine gevinster.

Dette tilbud gælder ikke, hvis en indsats er blevet lukket helt via Luk væddemål-funktionen. Hvor indsatsen er blevet delvist lukket, udregnes den ekstra andel på basis af den resterende aktive indsats, og den maksimale bonus du kan få er £100.000 eller tilsvarende i anden valuta. Hvis et kvalificerende væddemål redigeres via vores funktion Rediger væddemål, udregnes den ekstra andel på baggrund af den nye indsats. Hvis et væddemål er blevet redigeret til at inkludere eller ændre et valg for en begivenhed, som er i gang, gælder den ekstra andel ikke længere.

Væddemål, som placeres med væddemålskreditter eller kombinationsvæddemål med ekstra andele, såsom Lucky 15, Lucky 31 osv. gælder ikke for dette tilbud.

Regler gælder. Kun tilgængelig for nye og kvalificerede kunder.
18+ | Spil ansvarlig

 

 

Akkumulatorbonus på tennis

bet365s fantastiske Akkumulatortilbud på tennis inkluderer kampe fra de bedste tennisturneringer og -begivenheder. Du kan optjene en ekstra andel på op til 50% af dine gevinster, hvis du placerer akkumulatorer på markederne Vinder kampen, Første sæt – Vinder og Spil på sæt for single- og doublekampe fra Grand Slam, ATP, WTA eller Challenger Tour, såvel som single- og doublekampe fra Davis Cup og Fed Cup. Placér en før-kampakkumulator hos bet365 på 2 eller flere valg, hvor du kombinerer kampe fra disse turneringer, og hvis dit væddemål er succesfuldt, lægges den relevante ekstra andel til dine gevinster.

Dette tilbud gælder ikke, hvis en indsats er blevet lukket helt via Luk væddemål-funktionen. Hvor indsatsen er blevet delvist lukket, udregnes den ekstra andel på basis af den resterende aktive indsats, og den maksimale bonus du kan få er £100.000. eller tilsvarende i anden valuta. Hvis et kvalificerende væddemål redigeres via vores funktion Rediger væddemål, udregnes den ekstra andel på baggrund af den nye indsats. Hvis et væddemål er blevet redigeret til at inkludere eller ændre et valg for en begivenhed, som er i gang, gælder den ekstra andel ikke længere.

Væddemål, som placeres med væddemålskreditter eller kombinationsvæddemål med ekstra andele, såsom Lucky 15, Lucky 31 osv. gælder ikke for dette tilbud.

 

 

Regler gælder. Kun tilgængelig for nye og kvalificerede kunder.
18+ | Spil ansvarlig