Bettingfirmaet Bet365 er en af ​​de helt store spillere på markedet for sportsbetting og er formentlig kendt blandt langt fleste spillere her hjemme. Som langt de fleste bettingfirmaer, kan du også modtage en odds velkomsttilbud hos Bet365 efter din registrering. Og det er netop dette velkomsttilbud som vi ønsker at gå nærmere ind på i denne artikel. Hvorfor? Den berømte bookmaker tilbyder nemlig med sin Bet365 bonus såkaldte væddemålskreditter.

Du har måske stødt på begrebet ‘væddemålskreditter’, når du læst om Bet365 online. Men hvad er væddemåls kreditter i bonussen, og hvordan får du fingrene i dem? Det har vi sat os for at undersøge og forklare for dig herunder.

Hvad er væddemålskreditter hos Bet365?

Når Bet365 beskriver deres starttilbud og dens størrelse bruger de begrebet væddemålskreditter. Væddemålskreditter er blot et andet ord for væddemål du modtager i starttilbud, hvilket altså betyder, at når du modtager din Bet365 betting bonus, ja så har du altså brugbare væddemål i hænderne.

Med Bet365s velkomsttilbud kan du modtage helt op 1000 kr. i væddemålskreditter, når du opretter en konto hos dem. Tilbuddet matcher 100% din første indbetaling på mellem 50 og 1000 kr., så dermed bestemmer du selv størrelsen på din bonus – og dine væddemålskreditter Bet365. Væddemålskreditter er altså blot et begreb for, at du som spiller modtager en række kreditter til at placere væddemål for. Væddemålskreditterne matcher altså 100% af din første kvalificerende indbetaling til Bet365.

Sådan får du væddemålskreditter hos Bet365

Hvis du gerne ville spille med hos Bet365, og dermed modtage deres store tilbud er det sådan set meget lige til. Du skal først oprette en konto hos Bet365 og derefter foretage en kvalificerende indbetaling på min. 50 kr. Herefter skal du aktivere din velkomstbonus indenfor 30 dage.

bet365 væddemålskreditter
© Bet365 (Screenshot: 28. oktober 2021)

For at du kan få udbetalt tilbuddet, skal du først indfri en række udbetalingskrav. For at du kan frigive tilbuddet i form af Bet365 væddemålskreditter skal du i følge Bet365: ” For at udløse dine væddemålskreditter, skal du placere kvalificerende væddemål til værdien af din kvalificerende indbetaling (øvre grænse på 1.000 kr.*), og de skal afgøres inden 60 dage, efter du gjorde krav på tilbuddet. Kun kvalificerende væddemål, som afgøres, efter du gjorde krav på tilbuddet, bidrager mod dette krav.”.

Det er altså meget lige til – opfylder du kravene på væddemålskreditterne, kan du udbetale din bonus.

For at opsummere skal du altså:

  1. Opret en konto hos Bet365 og foretag en kvalificerende indbetaling
  2. Aktivere din Bet365 væddemålskreditter bonus indenfor 30 dage
  3. Opfyld kravene for væddemålskreditter – herefter kan du bruge dem på væddemål

Vi kan varmt anbefale Bet365s væddemålskreditter, og vi giver den højeste score i vores sammenligning af bookmaker bonusser.

Hvad er Bet365 væddemålskreditter?

Bet365 væddemålskreditter er et andet ord for den bonus, du modtager ved oprettelse af konto hos Bet365. Væddemålskreditter er kreditter du kan spille for på din konto, og du kan få op 1000 kr. i kreditter, når du opretter en konto.

Hvordan får jeg væddemålskreditter hos Bet365?

For at modtage Bet365 væddemålskreditter i velkomstbonus, skal du oprette en konto hos Bet365, foretage en kvalificerende indbetaling og herefter aktivere dine Bet365 væddemålskreditter indenfor 30 dage.

Hvor mange Bet365 væddemålskreditter kan jeg få i bonus?

Du kan få op til 1000 kr. i væddemålskreditter, når du opretter en konto med Bet365 velkomstbonus. Dine væddemålskreditter afgøres af hvor meget du indbetaler til din konto første gang.