Bettingfirmaet Bet365 er en af ​​de helt store spillere på markedet for sportsbetting og er formentlig kendt blandt langt fleste spillere her hjemme. Som langt de fleste bettingfirmaer, kan du også modtage en odds velkomsttilbud hos Bet365 efter din registrering. Og det er netop dette velkomsttilbud som vi ønsker at gå nærmere ind på i denne artikel. Hvorfor? Den berømte bookmaker tilbyder nemlig med sin Bet365 bonus såkaldte væddemålskreditter.

Du har måske stødt på begrebet ‘væddemålskreditter’, når du læst om Bet365 online. Men hvad er væddemåls kreditter i bonussen, og hvordan får du fingrene i dem? Det har vi sat os for at undersøge og forklare for dig herunder.

Hvad er Bet365 væddemålskreditter?

Hvad er Bet365 væddemålskreditter? Og hvordan bruger man dem egentlig? Når Bet365 beskriver deres starttilbud og dens størrelse bruger de begrebet væddemålskreditter. Væddemålskreditter er blot et andet ord for at du modtager i starttilbud, hvilket altså betyder, at når du modtager din Bet365 betting bonus, ja så har du altså brugbare væddemål i hænderne.

Med Bet365s velkomsttilbud kan du modtage helt op 1.000 kr. i væddemålskreditter, når du opretter en konto hos dem. Tilbuddet matcher 100% din første indbetaling på mellem 50 og 1000 kr., så dermed bestemmer du selv størrelsen på din bonus – og dine væddemålskreditter Bet365. Væddemålskreditter er altså blot et begreb for, at du som spiller modtager en række kreditter til at placere væddemål for. Væddemålskreditterne matcher altså 100% af din første kvalificerende indbetaling til Bet365.

Du kan altså minimum få 50 Bet365 væddemålskreditter og maksimalt 1.000 væddemålskreditter hos Bet365 i forbindelse med din velkomstbonus.

Loftet på de 1.000 væddemålskreditter, der svarer til 1.000 kr., skyldes, at det grundet dansk lovgivning ikke er tilladt at tilbyde en odds bonus på mere. Dine Bet365 væddemålskreditter er altså det maksimale, som du kan få, hvis du maxer din Bet365 velkomstbonus ud og får 1.000 Bet365 væddemålskreditter.

Antallet af dine Bet365 væddemålskreditter afhænger af, hvor stor din første indbetaling på din nyoprettede Bet365 velkomstbonus er.

Sådan får du væddemålskreditter hos Bet365: Trin for trin-guide

Hvis du gerne ville spille med hos Bet365, og dermed modtage deres store tilbud er det sådan set meget lige til. Du skal først oprette en konto hos Bet365 og derefter foretage en kvalificerende indbetaling på min. 50 kr. Herefter skal du aktivere din velkomstbonus indenfor 30 dage.

bet365 væddemålskreditter
© Bet365 (Screenshot: 28. oktober 2021)

For at du kan få udbetalt tilbuddet, skal du først indfri en række udbetalingskrav. For at du kan frigive tilbuddet i form af Bet365 væddemålskreditter skal du i følge Bet365: ” For at udløse dine væddemålskreditter, skal du placere kvalificerende væddemål til værdien af din kvalificerende indbetaling (øvre grænse på 1.000 kr.*), og de skal afgøres inden 60 dage, efter du gjorde krav på tilbuddet. Kun kvalificerende væddemål, som afgøres, efter du gjorde krav på tilbuddet, bidrager mod dette krav.”.

Det er altså meget lige til – opfylder du kravene på væddemålskreditterne, kan du udbetale din bonus.

For at opsummere skal du altså:

  1. Opret en konto hos Bet365
  2. Foretag en kvalificerende indbetaling på minimum 50 kr.
  3. Aktivere din Bet365 væddemålskreditter bonus indenfor 30 dage
  4. Opfyld kravene for væddemålskreditter – herefter kan du bruge dem på væddemål

Vi kan varmt anbefale Bet365s væddemålskreditter, og vi giver den højeste score i vores sammenligning af bookmaker bonusser.

Du skal lave et væddemål af samme værdi som din indbetaling for at kvalificere dig til at modtage de op til 1.000 Bet365 væddemålskreditter. Den mindste tilladte indbetaling er 50 kr., og den maksimale indbetaling, hvor du får 100% væddemålskreditter, er 1.000 kr.

Dit væddemål skal placeres inden for 60 dage efter, at du har fået tildelt dine Bet365 væddemålskreditter. Dette tidsbegrænsede vindue sætter nogle begrænsninger på muligheden for langsigtede væddemål. Det er vigtigt, at du overholder tidsrammen, da dine Bet365 væddemålskreditter ellers bortfalder.

De spil, der kvalificerer sig til, at du modtager dine væddemålskreditter, skal have minimum odds på 1,20, hvilket er en af de laveste satser for omsætningskravene i forbindelse med danske velkomstbonusser. Det burde dermed ikke være svært at finde nogle fornuftige spil, som du kan bruge til at skaffe dig dine væddemålskreditter.

Hvis dit kvalificerende væddemål er en succes, vil kun nettogevinsten blive udbetalt. Det betyder, at du kun kan få udbetalt den profit, du har tjent med dine Bet365 væddemålskreditter, og ikke selve kreditterne. Kvalificerede spil kan både være før-kamp-spil og live-spil.

Bet365 væddemålskreditter – Sådan bruger du dem

Efter at du har aktiveret dine Bet365 væddemålskreditter, kan du bruge dem på enten pre-match og live betting. Hvis du placerer et gyldigt væddemål som et enkelt væddemål, skal oddset være mindst 1.20. Hvis du beslutter dig for at kombinere flere resultater på en kupon, skal mindst et af de valgte ​​spil være på minimum odds 1.20.

Du skal huske at vælge muligheden “brug væddemålskreditter”, når du placerer væddemålet. På denne måde spiller du med dine Bet365 væddemålskreditter i stedet for at bruge dine egne penge fra din indbetaling – dem kan du altid spille for senere.

Når din kupon er placeret og opfylder alle kravene – husk at sikre dig det, er det blot at vente på, at din kupon er afgjort. Hvis det er tilfældet, at du vinder på din kupon med dine Bet365 væddemålskreditter som indsats, konverterer du dine Bet365 væddemålskreditter til en nettogevinster, som du kan vælge at spille for eller udbetale.

Krav og vilkår for Bet365 væddemålskreditter

Som det er kutyme, så er odds bonusser underlagt en række krav og vilkår, som skal opfyldes, for at du kan få dem og sidenhen få eventuelle gevinster derfra udbetalt. Det samme gør sig gældende ved de op til 1.000 Bet365 væddemålskreditter. Blandt de krav der skal være opfyldt, er:

  • At du er ny spiller hos Bet365, da tilbuddet kun gælder for nye spillere
  • At din første indbetaling har været på minimum 50 kr.
  • At du har gjort krav på tilbuddet med de op til 1.000 Bet365 væddemålskreditter indenfor 30 dage, efter du oprettede din bruger
  • At du placerer dit kvalificerende væddemål med din indbetaling, senest 60 dage efter, at du har gjort krav på dine Bet365 væddemålskreditter
  • At dit kvalificerende væddemål er på minimum odds 1.20

Du skal være opmærksom på, at du ikke kan anvende indbetalinger via PayPal i forbindelse med din kvalificerende indbetaling.

Anmeldelse og vurdering af Bet365 væddemålskreditterne

Hvad siger vi til dette Bet365 tilbud, hvor du kan få op til 1.000 væddemålskreditter?

Selvfølgelig er størrelsen på en oddsbonus vigtig, men også de tilknyttede omsætningskrav spiller en stor rolle. De har nemlig meget at sige i forhold til dine chancer for at få udbetalt gevinster fra bonussen.

Når vi hos Bonus-Betting vurderer Bet365’s tilbud med væddemålskreditter, er størrelsen naturligvis afgørende. Med muligheden for at få op til 1.000 væddemålskreditter rammer bonussen sit maksimum og er dermed blandt de mest generøse oddsbonusser i Danmark.

Omsætningskravet er kun én gang, mens minimumsoddset er 1.20. Dette minimumsodds er blandt de laveste minimumsodds, som du finder hos danske bookmakere, hvilket betyder, at det kræver ekstremt uheld eller meget dårlige væddemål, hvis du ikke skal omsætte dine Bet365 væddemålskreditter til en udbetalingsklar gevinst.

Bet365’s kreditter fungerer på den måde, der minder om et gratis spil, selvom det ikke er helt gratis, da det er kreditter, som du får i forbindelse med din indbetaling.

Giver dit kvalificerende spil med dine Bet365 væddemålskreditter en gevinst, så bliver væddemålskreditterne ikke udbetalt som kontanter. De forbliver som kreditter og trækkes fra din gevinst. Det betyder, at kun nettogevinsten bliver udbetalt. Spiller du for eksempel 1.000 væddemålskreditter til odds 2.00 og vinder, så får du udbetalt 1.000 kr.

Herfra får Bet365’s tilbud med op til 1.000 væddemålskreditter vores varmeste anbefaling. Både størrelsen og vilkårene for indfrielse er meget fordelagtige, hvilket betyder, at de fleste spillere har gode chancer for at omsætte kreditterne til en nettogevinst, hvis de spiller klogt.

Hvad er Bet365 væddemålskreditter?

Bet365 væddemålskreditter er et andet ord for den bonus, du modtager ved oprettelse af konto hos Bet365. Væddemålskreditter er kreditter du kan spille for på din konto, og du kan få op 1000 kr. i kreditter, når du opretter en konto.

Hvordan får jeg væddemålskreditter hos Bet365?

For at modtage Bet365 væddemålskreditter i velkomstbonus, skal du oprette en konto hos Bet365, foretage en kvalificerende indbetaling og herefter aktivere dine Bet365 væddemålskreditter indenfor 30 dage.

Hvor mange Bet365 væddemålskreditter kan jeg få i bonus?

Du kan få op til 1000 kr. i væddemålskreditter, når du opretter en konto med Bet365 velkomstbonus. Dine væddemålskreditter afgøres af hvor meget du indbetaler til din konto første gang.