Betfair App

Betfair App

mobile
responsiv
Højdepunkt i appen
Nem adgang til live odds på farten
Bookmakeren har ikke licens til dit område!
Rating
9.8
Download App

Når det kommer til stærke betting apps, så leverer den britiske bookmaker, Betfair, et absolut bud på en betting app, som enhver seriøs spiller har på sin mobiltelefon. Betfair blev grundlagt i 2000 og ejes i dag af Flutter, som også ejer andre bookmakere. Siden sine første år har Betfair været blandt de mest innovative bookmakere på markedet. Deres betting app har blandt andet allerede mere end 10 år på bagen, så du er sikret en app, der er gennemtestet og afprøvet millioner af gange.
 

betfair odds app

 
Betfair er blandt de få bookmakere, der har hele to apps til deres spillere. Du kan nemlig få både en Betfair app til sportsbook og en til Betfairs spillebørs, hvor det er spillerne selv, der sætter oddsene. I denne anmeldelse af Betfairs betting app er det dog sportsbook-appen, som vi fokuserer på. Selvom du kan downloade spillebørsen som en selvstændig app, så behøver du faktisk kun downloade en Betfair app, hvis du downloader sportsbook-appen. Du kan nemlig skifte til spillebørsen derfra.

Betfair
PopulærAnbefalet
Maksbonus
500 kr.
Procent
100%
Mindste odds
1.95
Mind. indbetaling
100 kr.
Betfair Bonus
Omsætningskrav
8x gennemspil af indskud, 8x gennemspil af bonus

Fordele og ulemper

  • Nem adgang til live odds
  • Sportsbetting og casino i samme app
  • Brugervenlig odds app
  • Sportsbook og Spillebørs apps er særskilt

Sætter du pris på brugervenlighed, stort overblik og dine spil samlet i en og samme app, så bliver Betfairs bettingapp hurtigt et hit hos dig, for du får nemlig alle dine spilaktiviteter samlet i en enkelt app, uden du går ned på hverken spiludvalg, spillemuligheder eller bettingbonusser.

Du får alle de samme features direkte i appen, som du ville få det, hvis du oddsede via din computer. Betfair appen gør det nemt for dig at sætte dine spil når som helst og hvor som helst, så det ikke er tilgængeligheden af spillemuligheder, der skal koste dig gevinster.

En fremragende Betfair app til iOS

Din Betfair app download kunne ikke være meget nemmere. Du finder nemt din Betfair app til iOS. Du klikker blot på ”Betfair Mobil” på Betfairs hjemmeside, hvorefter du sendes direkte videre til app-siden, hvorfra du kan downloade både Betfairs sportsbook app og Betfairs spillebørs app. Din Betfair app installation er lige så nemt og lige til. Du følger blot vejledningerne, når du har downloadet appen. Alt dette kan gøres direkte fra Betfairs side, uden du først behøver finde appen i App Store.

Med din Betfair betting app til iPhone kan du nemt spille med, når du står på stadion og følger kampens udvikling, så du hurtigt kan sætte dine spil, så du ikke går glip af gevinster.

Den populære Betfair app er også at finde til Android

Bettingapps til Android-enheder kan være lidt svære at finde, da Google ikke gør det nemt at finde dem via Google Play. Det er derfor dejligt at se, hvor nemt Betfair har gjort det, når det gælder din Betfair app download.

Du klikker dig blot ind på “Betfair Mobil”, hvorefter du vælger, om du vil downloade Betfairs sportsbook app eller Betfairs spillebørs app til din Android-mobil. Din Betfair app installation er lige så nem, som det er at finde og downloade den. Du følger blot instruktionerne, så er du spilleklar. Du kan endda nå det inden kampen, når du står på stadion og er kommet i tanken om, at du har glemt at sætte et spil.

Som ved iOS-appen får du alle de samme fordele med din Betfair app, som du havde fået, hvis du havde spillet via mobilens webbrowser eller din computer. Betfair har endda gjort det så nemt for dig, at når du går ind på Betfair.com via din mobiltelefon, så kommer der et pop-up vindue, hvorfra du kan downloade appen. Nemt, ik?

Betfair odds app, mobil betting
© Betfair (screenshot: 19/04/2023)

Betfair bonus til nye og eksisterende spillere

Når du har downloadet din Betfair app til din mobil, vil du sikkert gerne i gang med at spille fra den. Lige nu kan du komme i gang med at oddse fra din Betfair app med en Betfair velkomstbonus på 1.000 kr. Betfair giver nemlig alle nye spillere 100% i bonus op til 1.000 kr.

Læs mere om Betfairs velkomstbonus og andre odds bonusser i vores odds bonus sammenligning.

Har Betfair en mobil betting app til iOS og Android?

Ja! Betfair har både en native betting app til både iOS og Android. Du henter din Betfair app gennem din AppStore på iOS eller ed at tilgå Betfairs hjemmeside på din Android.

Hvordan henter jeg Betfair appen

Du downloader Betfair betting appen gennem enten AppStore på iOS eller ved at gå til Betfairs hjemmeside

Giver Betfair appen mulighed for live betting?

Ja! Du har også mulighed for at bette live via. Betfairs mobile app.