Betinia Bonus

Betinia Bonus

Velkomstbonus
Ny
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Mind. indbetaling
100 kr.
Omsætningskrav
5 x gennemspil af indskud, 5 x gennemspil af bonus
Mindste odds
2.00
Bookmakeren har ikke licens til dit område!
Desværre er denne bonus ikke tilgængelig på din nuværende lokation! Se flere tilbud på vores side for sammenligning af væddemål!
Rating
8.7
Tilmeld

Betinia Bonus detaljer️

Betinia er en bookmaker, der tilbyder en flot velkomstbonus til nye kunder. Som ny kunde kan du få en bonus på 100 % op til 1.000 kr. på din første indbetaling. Det vil sige, at hvis du indbetaler 1.000 kr., får du 1.000 kr. i bonus, og du har således 2.000 kr. at spille for. Det er en god måde at få en god start hos Betinia og få ekstra meget værdi for dine penge.

Fordele & Ulemper

  • Bonus på 100 % op til 1.000 kr.
  • Stort loft for maksimal bonus
  • God måde at få ekstra værdi for pengene
  • Brede udvalg af spillemuligheder
  • Krav til gennemspilning
  • Tidsbegrænsning for at gennemspille bonussen

Betalingsmetoder for bonus

Bonus omsætningsperiode

60 dage efter første indbetaling

Gyldig i

Danmark

Udbetalingsbetingelser

For at kunne få udbetalt din Betinia bonus og eventuelle gevinster, skal du opfylde visse betingelser: Omsætningskravet for din Betinia velkomstbonus lyder på 5 gange indbetaling og 5 gange bonusbeløb til minimum odds 2.00 ved singlevæddemål. Multivæddemål skal som minimum have odds 1.50 for hvert valg på kuponen.

Det er maksimalt 500 kr. for et væddemål, der tæller med i omsætningskravet. Bonussen skal være gennemspillet inden for 60 dage efter den første indbetaling. Hvis ikke omsætningskravet er blevet indfriet inden for tidsgrænsen, vil bonussen udløbe og eventuelle gevinster vil blive fjernet fra din Betinia-konto.

Tip

Når du spiller med henblik på at indfri omsætningskravet hos Betinia, der er den seneste bookmaker på listen over bookmakere med dansk licens, så skal du sætte dine bets til maksimalt 500 kr., når du skal indfri din Betinia velkomstbonus’ omsætningskrav, da det kun er de første 500 kr. i væddemålet, der tæller med i omsætningskravet.

Eksempel

Hvis du opretter en konto hos Betinia og foretager din første indbetaling på 500 kr., vil du modtage en Betinia velkomstbonus på 500 kr., når du har opfyldt det kvalificerende krav, hvor du skal omsætte din første indbetaling en gang til minimum odds 1.50.

For at du kan udbetale din bonus, skal du gennemspille din første indbetaling og bonusbeløb fem gange hver til minimum odds 2.00 ved singlespil. Du kan også placere multivæddemål, men hvert valg på kuponen skal minimum have odds 1.50. Kun de første 500 kr. i hvert væddemål tæller med i omsætningskravet. Du har 60 dage til at gennemspille din Betinia bonus.

Anmeldelse

Betinia bonussen er en god velkomstbonus for nye kunder, der ønsker at få ekstra penge at spille for hos Betinia. Bonusen er på 100% op til 1.000 kr., hvilket er det højeste, som du kan få på markedet i Danmark.

Der er dog en del regler og vilkår, som skal opfyldes, før du kan modtage og bruge bonussen. Hvis du er villig til at opfylde kravene, kan denne Betinia bonus være en god mulighed for at få en god start på din bettingoplevelse hos den nye bookmaker i Danmark.

Nyheder 🚨

Bayern München - Arsenal betting tips
Danmark - Kasakhstan: Bedste odds og spilforslag