Campobet Bonus

Campobet Bonus

Velkomstbonus
Ny
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Mind. indbetaling
100 kr.
Omsætningskrav
5 x gennemspil af indskud, 5 x gennemspil af bonus
Mindste odds
2.00
Bookmakeren har ikke licens til dit område!
Desværre er denne bonus ikke tilgængelig på din nuværende lokation! Se flere tilbud på vores side for sammenligning af væddemål!
Rating
8.8
Tilmeld

Campobet Bonus detaljer️

Du kan se frem til en Campobet velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr. som ny spiller hos Campobet – og du kan bruge din nye Campobet bonus på en lang række væddemål, inklusiv en masse fodboldodds.

Som ny spiller hos Campobet kan du få en velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr., når du har oprettet en konto, lavet en indbetaling på minimum 100 kr. og omsat din indbetaling til minimum odds 1.50. Når dit kvalificerende væddemål er afgjort, modtager du din Campobet velkomstbonus, der er et 100% match op til 1.000 kr. Du skal derefter omsætte din indbetaling og din Campobet bonus fem gange til minimum odds 2.00, odds 1.50 per begivenhed ved kombinationer, før bonussen er udbetalingsklar. Det har du alt sammen 60 dage til at gøre.

Fordele & Ulemper

  • Mulighed for bonus op til 1.000 kr.
  • 100% indbetalingsmatch
  • Kan aktiveres ved indbetaling på 100 kr.
  • Indbetalingen skal omsættes først, inden du får bonussen

Betalingsmetoder for bonus

Bonus omsætningsperiode

60 dage efter første indbetaling

Gyldig i

Danmark

Udbetalingsbetingelser

Du kan som ny spiller hos Campobet få en fin bonus på det maksimale beløb, som bookmakerne i Danmark må tilbyde sine spillere. Du får bonussen ved at oprette dig, lave en indbetaling og efterfølgende omsætte den fulde indbetaling til minimum odds 1.50.

Når dit kvalificerende væddemål er afgjort, modtager du din Campobet velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr. Bonussen og indbetalingen skal efterfølgende omsættes fem gange til minimum odds 2.00. Indfrier du gennemspilskravet via kombinationer, skal hvert spil på din kupon minimum være til odds 1.50.

Det maksimale beløb der tæller med i gennemspilskravet er 500 kr. for hvert væddemål. Når du har modtaget din Campobet bonus, har du 60 dage til at opfylde gennemspilskravet, hvorefter eventuelle gevinster kan udbetales.

Eksempel

Hvordan får jeg en Campobet bonus? Og hvilke krav er der forbundet med den? Det kan du alt sammen se her, hvor du får et konkret eksempel på en Campobet velkomstbonus – inklusiv hvordan du aktiverer den og indfrier gennemspilskravet.

Vi tager i vores eksempel udgangspunkt i en indbetaling på blot 100 kr., der er minimumskravet for indbetalinger hos Campobet. Det er også det mindste beløb, som du kan indbetale i forbindelse med aktiveringen af en Campobet velkomstbonus.

Først og fremmest skal du oprette en bruger hos Campobet, hvorefter du skal indbetale minimum 100 kr. Når du har gjort det, så skal du placere et væddemål til minimum odds 1.50 på din fulde første indbetaling – i dette eksempel 100 kr.

Når dit kvalificerende væddemål til minimum odds 1.50 er afgjort, så modtager du din Campobet velkomstbonus – i dette eksempel 100 kr. Nu gælder det så om at indfri omsætningskravet – eller gennemspilskravet om man vil. Det er på 5 x indbetalingen (100 kr.) og 5 x bonussen (100 kr.). Du skal altså spille 5 x 200 kr. til minimum odds 2.00, før du kan udbetale din Campobet velkomstbonus og gevinster vundet dermed. Minimumsoddset ryger ned på 1.50 per væddemål, hvis du spiller kombinationer i forbindelsen med indfrielsen af din Campobet bonus. I dette eksempel er vi ikke oppe og ramme loftet for, hvor stort et beløb der tæller med i indfrielsen af gennemspilskravet, da det er på 500 kr. Indfrielsen af omsætningskravet for din Campobet velkomstbonus skal være indfriet inden for 60 dage.

Anmeldelse

Campobet tilbyder nye danske spillere den absolut højeste odds bonus, som de kan tilbyde nye spillere – nemlig 100% op til 1.000 kr. Så vi kan bestemt ikke sige noget negativt om størrelsen på den aktuelle Campobet bonus.

Med en minimumsindbetaling på blot 100 kr. er der heller ikke en finger at sætte på minimumsindbetalingen, der skal til for at aktivere en Campobet bonus til nye spillere. Eneste der får os til at løfte øjenbrynet lidt for Campobet bonussen, er ved kravet om et kvalificerende væddemål på 100% af indbetalingen til minimum odds 1.50, hvorefter bonussen også er underlagt et omsætningskrav på fem gange indbetaling og bonus. Campobet er den eneste danske bookmaker, der anvender dette dobbeltkrav i forhold til deres velkomstbonus.

Minimumsoddset forbundet med det kvalificerende væddemål er dog så lavt, at man som en bare lidt erfaren oddser sagtens kan ramme et væddemål der. Så føler man sig sikker på, at man sagtens kan ramme plet på det kvalificerende væddemål og efterfølgende ramme væddemål til minimum odds 2.00, så er en Campobet bonus måske lige noget for dig.