Cashpoint App

Cashpoint App

mobile
responsiv
Højdepunkt i appen
100 kr. freebet ved din første indbetaling på din Cashpoint app
Bookmakeren har ikke licens til dit område!
Rating
8.6
Download App

Cashpoint er en gammel spiludbyder, der har eksisteret i omkring to årtier nu. Siden 2012 har den østrigskejede bookmaker tilbudt deres sportsbook til danskere på markedet for betting i Danmark.

Taget deres efterhånden lange levetid i Danmark til betragtning, er det skuffende at bookmakeren ikke har en native odds app til telefonen.

cashpoint betting app anmeldelse
© Cashpoint

Cashpoint er utvivlsomt en af de største bettingudbydere på det europæiske marked, både når det kommer til betting i fysiske butikker, men i den grad også online.

Cashpoint har også en rigtig god betting app til både iOS og Android. Den udkom i Danmark noget efter, at Cashpoint havde introduceret den i andre lande. Det var ventetiden værd, da den dermed var gennemtestet på flere markeder, inden den blev tilgængelig i Danmark.

Cashpoints betting app fungerer rigtig godt og giver en god bettingoplevelse via mobilen, uanset om du anvender den fra en iPhone eller en Android-mobil. Du får her samme struktur, som havde du anvendt mobilens browser eller besøgt Cashpoint via din computer. Så du finder nemt rundt på din Cashpoint betting app.

Fordele og ulemper

  • 100 kr. freebet ved din første indbetaling
  • Stort spiludvalg på fodbold
  • Hurtig og velfungerende app
  • Kun en indbetalingsbonus via appen

Selvom der ikke er en native app, er Cashpoint stadig en populært bookmaker, og deres betting bonus kan også anvendes på mobilen.

Sådan spiller du på Cashpoint med iPhone og Android

Du downloader først og fremmest din Cashpoint app til din mobiltelefon. Når du er logget ind, er du sådan set klar til at spille på de mange oddsmuligheder, som du finder via din Cashpoint betting app.

Du har mulighed for de samme ting som via desktop eller mobilens webbrowser, herunder tilmelding, indbetaling, live betting osv.

Det er altså både via. iOS og Android du kan tilgå Cashpoint appen, hvorfra du kan få adgang til Cashpoints store sportsbook.

Alt i alt fungerer Cashpoint appen ganske fortrinligt. Den er et udmærket alternativ til betting via mobilens webbrowser eller computeren.

Cashpoint betting app
© Cashpoint 01/06/2023

En stor 100% velkomstbonus hos Cashpoint

Cashpoint
Maksbonus
500 kr.
Procent
100%
Mindste odds
1.80
Mind. indbetaling
100 kr.
Cashpoint Bonus
Omsætningskrav
Bonusbeløbet kan ikke udbetales, kun nettogevinsten

Hvis du ikke allerede har oprettet en konto hos Cashpoint, så skal du huske på, at du kan få en stor velkomstbonus på op til 500 kr. som ny kunde.

Cashpoint velkomstbonus er en 100% indbetalingsbonus på til 500 kr. Det vil sige, at Cashpoint matcher din første indbetaling og dit første væddemål med 100%.

Bonussen har et lavt omsætningskrav på kun 1 x gennemspil af din første indbetaling, for at du kan få den fulde bonus. Din Cashpoint velkomstbonus består af et freebet, der matcher din første indsats op til 500 kr.

God fornøjelse!

Cashpoint bonus på din første indbetaling via appen

Du kan også score en Cashpoint bonus på din første indbetaling via din Cashpoint app. Her giver Cashpoint en 100% bonus op til 100 kr. på din første indbetaling via appen.

Når du har hentet Cashpoints sportsbettingapp, så skal du indbetale mindst 100 kr. via appen. Når du har gjort det, så får du automatisk et 100 kr. freebet sat ind på din Cashpoint-konto. Dit freebet er gyldigt i 7 dage og skal bruges på 1 x sportsindsats. Regler og vilkår gælder.

Har Cashpoint en mobil betting app til iOS og Android?

Ja, Cashpoint har en app til både iOS og Android-enheder.

Hvordan henter jeg Cashpoint appen?

Du finder Cashpoint appen ved at gå til Cashpoint.com eller klikke dig derind via et link her på siden.

Giver Cashpoint mulighed for live betting?

Ja. Du kan sagtens placere væddemål på live spil på Caspoints app.