Cashpoint er en gammel spiludbyder, der har eksisteret i omkring to årtier nu. Siden 2012 har den østrigskejede bookmaker tilbudt deres sportsbook til danskere på markedet for betting i Danmark.

Taget deres efterhånden lange levetid i Danmark til betragtning, er det skuffende at bookmakeren ikke har en native odds app til telefonen.

cashpoint betting app anmeldelse
© Cashpoint

Cashpoint er utvivlsomt en af de største bettingudbydere på det europæiske marked, både når det kommer til betting i fysiske butikker, men i den grad også online.

På andre markeder har Cashpoint faktisk native betting apps til både iOS og Android, men Danmark er desværre ikke én af dem. Det kan der være mange grunde til. Enten fordi bookmakeren stadig er ny, ikke har etableret sig ordentligt på markedet endnu eller grundet størrelsen på markedet i Danmark.

Sidstnævne er formentlig grunden til, at Cashpoint ikke har en Cashpoint betting app i Danmark – endnu i hvert fald.

Men på trods af manglen på en native app, så kan du faktisk stadig spille hos Cashpoint fra mobilen. Hvordan, fortæller vi mere om herunder.

Sådan spiller du på Cashpoint med iPhone og Android

Selvom du ikke på nuværende tidspunkt kan downloade en native betting app til din iOS eller Android enhed, så har du stadig mulighed for at spille med fra mobilen med deres web app. For at spille med på mobilen skal du blot gå til cashpoint.com.

Her bliver du bedst af en web app version af deres platform, hvor du kan spille med. Du har mulighed for de samme ting som på desktop, herunder tilmelding, indbetaling, live betting osv.

Det er altså både via. iOS og Android du kan tilgå mobil web appen, hvorfra du kan få adgang til Cashpoints store sportsbook. Vi har dog kun testes fra en iPhone.

Alt i alt fungerer Cashpoint web appen ganske fortrinligt, og den er et udmærket alternativ til en native betting app.

cashpoint betting app
© Cashpoint

Fordele og ulemper ved mobil betting appen fra Cashpoint

Det giver selvfølgelig en række ulemper at der kun er tale om en web app, men vi har dog også fundet en række fordele ved den nuværende Cashpoint web app:

Fordele

  • Stort spiludvalg som på desktop
  • Mulighed for live betting
  • Ind- og udbetaling fra mobilen
  • Hurtig og velfungerende web app

Ulemper

  • Ingen native app – derfor kun en web app
  • Kun mulighed for at tilgå web appen hurtigt ved at oprette genvej til startskærm

Selvom der ikke er en native app, er Cashpoint stadig en populært bookmaker, og deres betting bonus kan også anvendes på mobilen.

En stor 100% velkomstbonus hos Cashpoint

Hvis du ikke allerede har oprettet en konto hos Cashpoint, så skal du huske på, at du kan få en stor velkomstbonus på op til 1000 kr. som ny kunde.

Cashpoint velkomstbonus er en 100% indbetalingsbonus på til 1000 kr. Det vil sige, at Cashpoint matcher din første indbetaling med 100%, så du får dobbelt op på startbeløb.

Bonussen har et lavt omsætningskrav på kun 3x gennemspil af bonus + indbetaling, som skal indfris indenfor 90 dage efter indbetaling. Minimumodds på omsætning er 1.80.

Efter omsætningskravet er mødt, kan der frit udbetales af eventuelle gevinster.

God fornøjelse!

Har Cashpoint en mobil betting app til iOS og Android?

Nej. Cashpoint har kun en mobil web app til iOS og Android enheder.

Hvordan henter jeg Cashpoint appen?

Du finder Cashpoint web appen ved at gå til Cashpoint.com

Giver Cashpoint mulighed for live betting?

Ja. Du kan sagtens placere væddemål på live spil på Caspoint mobil web app.