cashpoint nyheder

Cashpoint: Bliv superfan – og få 20 freebets

Et freebet, hver dag i 20 uger, hvordan lyder det? Som superfan hos Cashpoint er det netop det, som du kan få med det seneste odds bonus fra Cashpoint. Læs mere om denne mulighed for at få et freebet uden indbetaling, hvis du vel at mærke har en konto hos Cashpoint.

Cashpoint superfan, odds freebet
©Cashpoint

Sådan får du 20 freebets hos Cashpoint

Som superfan hos Cashpoint kan du få 20 freebets á 50 kr. fordelt over et freebet om ugen i 20 uger. Du får altså for intet mindre end 1.000 kr. freebets i forbindelse med denne kampagne hos Cashpoint Danmark.

For at du kan blive superfan og få de 20 freebets, skal du gøre følgende:

  • Log ind på din Cashpoint-konto
  • Sørg for at din konto er verificeret før du placerer dit væddemål
  • Spil 1.000 kr. på en kupon med minimum 3 kampe til minimum odds 1.50 hver
  • Få dine 20 freebets á 50 kr. stykket – et hver uge i 20 uger

Du kan dermed spille på både fodbold odds og mange andre sportsgrene hos Cashpoint i forbindelse med dette bonustilbud fra den danske bookmaker. Du har god mulighed for at nå denne freebetkampagne – også hvis du endnu ikke har en Cashpoint-konto endnu. Kampagnen løber nemlig til og med den 30. juni 2023 kl. 23:59.

Du har 90 dage fra din første kvalificerede indsats til at deltage i denne kampagne hos Cashpoint. Husk at væddemål med freebets eller bonuspenge ikke tæller med.

Når du har fået dit freebet, skal det bruges indenfor 7 dage, hvorefter det bliver ugyldigt. Dit freebet i superfan-kampagnen skal spilles til minimum odds 1.00 på en sportsindsats. Vinder du på dit freebet, så udbetales nettogevinsten. Du har ikke mulighed for at anvende cashout på dine freebets. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Ny hos Cashpoint? Sådan får du en velkomstbonus

Hvis du endnu ikke har en Cashpoint-konto endnu, men ønsker at blive superfan og få de 20 freebets til en samlet værdi på 1.000 kr., så kan du lige nu få en velkomstbonus hos Cashpoint på 100% op til 500 kr., når du opretter dig som ny spiller.

Her får du et freebet på 100 kr., for hver 100 kr. du indbetaler i forbindelse med din første indbetaling op til 500 kr. Disse freebets får du et om ugen af i op til fem uger, så du kan i den grad få en masse freebets som ny Cashpoint-spiller og superfan.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
OB - FCM odds, optakt og spilforslag
næste artikel
Brentford - Manchester United odds med Bet365