ComeOn Bonus

ComeOn Bonus

Velkomstbonus
Anbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Mind. indbetaling
100 kr.
Omsætningskrav
5x gennemspil af indskud, 5x gennemspil af bonus
Mindste odds
1.80
Bookmakeren har ikke licens til dit område!
Desværre er denne bonus ikke tilgængelig på din nuværende lokation! Se flere tilbud på vores side for sammenligning af væddemål!
Rating
8.6
Tilmeld

ComeOn Bonus detaljer️

ComeOn er på banen I Danmark! Endnu en bookmaker er på banen i Danmark, hvor ComeOn har slået dørene op til både sportsbetting og casinospil. ComeOn giver alle nye spillere en fordobling af den første indbetaling op til 1.000 kr., så du kan få op til 2.000 kr. at spille for, når du giver dig i kast med de mange spillemuligheder. Bonussen har ganske fine gennemspilskrav, og du kan nemt og hurtigt tilmelde dig igennem bonus-betting.dk.

Husk også at læse vores ComeOn anmeldelse!

Fordele & Ulemper

  • Rimelige omsætningskrav
  • 100% i velkomstbonus
  • Op til 1.000 kr bonus
  • Højt oddskrav til bonussen

Betalingsmetoder for bonus

Bonus omsætningsperiode

60 dage

Gyldig i

Danmark

Udbetalingsbetingelser

Du skal oprette dig som ny spiller hos ComeOn og indbetalt minimum 100 kr. Derefter modtager du en odds bonus på 100% af din første indbetaling op til 1.000 kr. Du skal spille din ComeOn velkomstbonus og indbetaling 5 gange til minimum odds 1.80 for at indfri gennemspilskravet til den.

Hvis du som ny spiller hos ComeOn laver en indbetaling med henblik på at få din velkomstbonus, så skal du være opmærksom på, at indbetalinger via Paysafe Card, Neteller og Skrill ikke er kvalificerende til velkomstbonussen.

Tip

Hvis et væddemål lukkes som "cash out" tæller det ikke med i gennemspilskravet.

Vær også opmærksom på, at væddemål hvor kun to udfald er mulige, f.eks. over/under antal mål, heller ikke tæller med i gennemspilskravet.

Eksempel

Som ny spiller hos ComeOn modtager du en velkomstbonus på op til 1.000 kr. på din første indbetaling, hvis du blot indbetaler minimum 100 kr. Din ComeOn bonus og indbetaling skal gennemspilles 5 gange (1.000 kr + 1.000 kr = 2.000 kr; 2.000 kr * 5 = 10.000 kr.) til odds 1.80, inden du har opfyldt gennemspilskravet og kan få gevinsterne fra din ComeOn velkomstbonus udbetalt. Du skal ikke bruge en ComeOn bonuskode for at få velkomstbonussen.

Anmeldelse

ComeOn er kommet til Danmark med en ganske pæn velkomstbonus til alle nye spillere. Du kan derfor få op til 1.000 kr. i velkomstbonus på din første indbetaling, når du registerer dig hos bookmakeren. At du skal omsætte din velkomstbonus 5 gange, er der intet unormalt i, men at indbetalingen også skal gennemspilles trækker ned. Derudover, er det faktum at det skal være til minimum odds 1.80, i den høje ende af oddskravet til en velkomstbonus. Du behøver ikke en ComeOn bonuskode for at få velkomstbonussen.

Tip til at omsætte din ComeOn bonus

12 gange i træk eller muligvis ny tysk rekord og en ny mester? Selvom det kun er 21. runde i Bundesligaen, så er der mange ting på spil i det, der meget vel kan være sæsonens vigtigste Bundesliga-kamp.

ComeOn odds bonus tip
©ComeOn (08/02/2024)

Det handler selvfølgelig om topopgøret mellem Bayer Leverkusen og Bayern München. Det kan kun blive et brag af en kamp, hvor vi forventer, at der kommer godt med mål. Derfor er vores ComeOn odds bonus tip odds 2.19 på over 3,5 mål i kampen.

Nyheder 🚨

Danmark - Kasakhstan: Bedste odds og spilforslag
VM odds boost: Danmark går videre