ComeOn Bonus

ComeOn Bonus

Velkomstbonus
Maksbonus
500 kr.
Procent
100%
Mind. indbetaling
100 kr.
Omsætningskrav
5x gennemspil af indskud, 5x gennemspil af bonus
Mindste odds
1.80
Rating
8.3
Tilmeld

ComeOn Bonus detaljer️

ComeOn er på banen I Danmark! Endnu en bookmaker er på banen i Danmark, hvor ComeOn har slået dørene op til både sportsbetting og casinospil. ComeOn giver alle nye spillere en fordobling af den første indbetaling op til 500 kr., så du kan få op til 1.000 kr. at spille for, når du giver dig i kast med de mange spillemuligheder. Bonussen har ganske fine gennemspilskrav, og du kan nemt og hurtigt tilmelde dig igennem bonus-betting.dk.
Husk også at læse vores ComeOn anmeldelse!

Fordele & Ulemper

  • Rimelige omsætningskrav
  • 100% i velkomstbonus
  • Relativt lavt maksbeløb
  • Højt oddskrav til bonussen

Betalingsmetoder for bonus

Bonus omsætningsperiode

60 dage

Gyldig i

Danmark

Udbetalingsbetingelser

Du skal oprette dig som ny spiller hos ComeOn og indbetalt minimum 100 kr. Derefter modtager du en odds bonus på 100% af din første indbetaling op til 500 kr. Du skal spille din ComeOn velkomstbonus og indbetaling 5 gange til minimum odds 1.80 for at indfri gennemspilskravet til den.

Tip

Hvis et væddemål lukkes som "cash out" tæller det ikke med i gennemspilskravet.

Vær også opmærksom på, at væddemål hvor kun to udfald er mulige, f.eks. over/under antal mål, heller ikke tæller med i gennemspilskravet.

Eksempel

Som ny spiller hos ComeOn modtager du en velkomstbonus på op til 500 kr. på din første indbetaling, hvis du blot indbetaler minimum 100 kr. Din ComeOn bonus og indbetaling skal gennemspilles 5 gange til odds 1.80, inden du har opfyldt gennemspilskravet og kan få gevinsterne fra din ComeOn velkomstbonus udbetalt. Du skal ikke bruge en ComeOn bonuskode for at få velkomstbonussen.

Anmeldelse

ComeOn er kommet til Danmark med en ganske pæn velkomstbonus til alle nye spillere. Du kan derfor få op til 500 kr. i velkomstbonus på din første indbetaling, når du registerer dig hos bookmakeren. At du skal omsætte din velkomstbonus 5 gange, er der intet unormalt i, men at indbetalingen også skal gennemspilles trækker ned. Derudover, er det faktum at det skal være til minimum odds 1.80, i den høje ende af oddskravet til en velkomstbonus. Du behøver ikke en ComeOn bonuskode for at få velkomstbonussen.

Nyheder 🚨

Ruud - Rune: French Open optakt og odds
Djokovic - Nadal: French Open optakt og odds