OBS: Bonussen er muligvis ikke længere aktiv

Grundet forskellige udfordringer kan vi desværre ikke længere aktivt promovere Danske Spil og offentliggøre nyheder om bookmakeren. Du kan altid selv tjekke på Danske Spils hjemmeside, om deres velkomstbonus stadig er gyldig. Leder du efter en bookmaker med en god bonus? Vi anbefaler følgende bonusser:

Danske Spil Velkomstbonus

Bonus detaljer

Danmarks ældste bookmaker og opfinder af velkendte udtryk som Tips 13, Den Lange, Oddset-Jani og 'hvad kvinder ikke forstår'-reklamerne Danske Spil giver nye kunder 500 kr. i velkomstbonus. For at benytte bonussen til oddset skal du oprette dig som bruger hos Danske Spil og sætte 500 kr. ind på en spillekonto. Danske Spil har lagt sig i selen for at gøre det godt for nye kunder, og kvitterer nye kunder med en bonus på 500 kr. Så benyt dig af chancen for at få en gratis bonus og sætte penge højkant med, ifl. Danske Spil, tårnhøje-odds. For at modtage din Danske Spil odds bonus skal du indenfor 60 dage omsætte dit indskud på 500 kr. 6 gange og på spil med minimumodds på 1.50. Læs mere herunder. mere mindre

Rating

Rating af bonus-betting.dk

Procent

100%

Højeste bonusbeløb

500 kr.

Mindste indbetalingsbeløb

500 kr.

Omsætningskrav

6 x gennemspil af indskud

Mindste odds

1.50

Udbetalingsbetingelser

Danske Spil har rimeligt simple gennemspilskrav. Når du har sat 500 kr. ind på din nye konto skal disse spilles på minimums odds 1.50 og omsættes 6 gange indenfor 60 dage. Ved to bet på samme kamp gælder kun det først indgået sportsvæddemål i gennemspils-regnskabet. Kun kampe der afsluttes og får et slutresultat tæller med i gennemspilningen af Danske Spils odds bonus. Bonusbeløbet overføres først når gennemspilskravet er fuldført - altså når dit indskud på minimum 500 kr. har været 6 gange igennem odds maskinen hos Danske Spil. mere mindre

Gyldig i

Danmark

Gyldig indtil:

31.12.2018

Eksempel

Ved tilmelding til Danske Spils sign-up bonus skal du indbetale minimum 500 kr.. Disse 500 kr. skal så omsættes 6 gange på oddset. Altså skal du spille 6 x 500 kr. = 3000 kr. indenfor 60 dage fra du har åbnet og sat penge ind på en Danske Spil konto. Gennemspillet kræver desuden at du placerer dine væddemål på kampe, som har et minimums odds på 1.50. Når du har spillet de i alt 3000 kr. igennem, så er du kvalificeret til at modtage Danske Spils odds bonus, som er fri og lige til at hæve. mere mindre

Fordele & Ulemper

  • Lavt minimum odds: 1.50
  • Bonusbeløb skal kun omsættes 6 x.
  • Minimum indsats 500 kr.

Anmeldelse

Siden 1949 har Danske Spil leveret odds til danskerne og Oddset og Den Lange er hverdags sprog hos alle sports og væddemålsfan. Ekspertisen findes ikke større i kongeriget, og det viser de også med denne tilmeldingsbonus på 500 kr. Det er en forholdsvis højt minimums indbetaling på 500 kr., til gengæld giver Danske Spil 100 % bonus samt overkommelige gennemspilningskrav. Du skal blot omsætte dit indskud 6 x for at hæve Oddsets bonus. Du har ca. to måneder til at omsætte dit første indskud 6 gange, og det skal gøres til det overskuelige minimums odds af 1.50. 5 stjerne får denne bonus fra Danmarks ældste bookmaker, Danske Spil. mere mindre

Tre skridt til at få bonussen

1
Meld dig som kunde hos Danmarks ældste spiludbyder og gør brug af Danske Spils velkomstbonus.
2
Lav en indbetaling på minimum 500 kr. på din ny Danske Spil-konto og få en 100 % odds bonus.
3
Bonusbeløbet bliver synligt på din konto, når du har gennemført omsætningskravet og omsat for i alt 3000 kr. på minimum odds 1.50 indenfor 60 dage.

Videointroduktion til Danske Spil

https://youtu.be/LYTJFe4K7GM

Bookmakeren Danske Spil

Danske Spil er den ældste bookmaker i Danmark. Tilbage i 1949 blev Danske Spil grundlagt og frem til 2012 havde Danske Spil monopol på at udbyde odds og spil til danske sports fans. De fleste odds spillere i Danmark er således også bekendte med Danske Spils mange underholdende spil. Udover online betting, så kan man også i diverse supermarkeder og kiosker spille på et af Danske Spils mange produkter.
 

Danske Spil Bookmakeren anmeldelse

 

Oddset hos Danske Spil

Den nok mest populære online spilform hos Danske Spil er Oddset, hvor du kan vælge imellem over 100.000 forskellige betting markeder hver uge. Oddset – også kendt som Den Lange – dækker odds på mere end 20 forskellige sportsgrene deriblandt betting på fodbold, håndbold og tennis. Til de meste populære fodboldkampe kan du finde mere end 100 odds, og så er tilbyder Danske Spil også odds helt ned til Serie-niveau.
 

Tips 12 & Tips 13

En anden fodbold og betting favorit er Tips 12 og Tips 13, som nu også kan spilles online. Til denne spilleform har Danske Spil på forhånd valgt henholdsvis 12 og 13 kampe, som man så skal gætte udfaldet til, hvilket blandt andet kan lade sig gøre ved de populære systemspil. Danske Spil afholder også det populære DM i Tips, hvor dygtige odds spillere kan vinde en tur på den eftertragtede Verdens Bedste Fodboldrejse.
 

Danske Spil Bonus

 

Lotto, hestesport & Esport

Odds på fodbold fylder helt klart mest hos Danske Spil, men den ældste danske bookmaker tilbyder også andre spændende online produkter. Nu kan du f.eks. tilmelde Lotto, Eurojackpot samt spille på Bingo, Casino, Poker og diverse spillemaskiner. Danske Spil har også stadig monopol på at udbyde odds på heste, og så har de senest kastet sig over en af verdens hurtigst voksende sportsgrene Esport.