Danske Spil Bonus

Danske Spil Bonus

Velkomstbonus
Maksbonus
500 kr.
Procent
100%
Mind. indbetaling
500 kr.
Omsætningskrav
6 x gennemspil af indskud
Mindste odds
1.50
Bookmakeren har ikke licens til dit område!
Desværre er denne bonus ikke tilgængelig på din nuværende lokation! Se flere tilbud på vores side for sammenligning af væddemål!
Rating
6.7
OBS: Bonussen er muligvis ikke længere aktiv

Grundet forskellige udfordringer kan vi desværre ikke længere aktivt promovere Danske Spil og offentliggøre nyheder om bookmakeren. Du kan altid selv tjekke på Danske Spils hjemmeside, om deres velkomstbonus stadig er gyldig. Leder du efter en bookmaker med en god bonus? Vi anbefaler følgende bonusser:

Danske Spil Bonus detaljer️

Danmarks ældste bookmaker og opfinder af velkendte udtryk som Tips 13, Den Lange, Oddset-Jani og 'hvad kvinder ikke forstår'-reklamerne Danske Spil giver nye kunder 500 kr. i velkomstbonus. Danske Spil er en af de helt store, når det kommer til betting i Danmark. For at benytte bonussen til oddset skal du oprette dig som bruger hos Danske Spil og sætte 500 kr. ind på en spillekonto. Danske Spil har lagt sig i selen for at gøre det godt for nye kunder, og kvitterer nye kunder med en bonus på 500 kr. Så benyt dig af chancen for at få en gratis bonus og sætte penge højkant med, ifl. Danske Spil, tårnhøje-odds. For at modtage din Danske Spil odds bonus skal du indenfor 60 dage omsætte dit indskud på 500 kr. 6 gange og på spil med minimumodds på 1.50. Læs mere herunder.

Fordele & Ulemper

  • Lavt minimum odds: 1.50
  • Bonusbeløb skal kun omsættes 6 x.
  • Minimum indsats 500 kr.

Gyldig indtil:

31.12.2018

Gyldig i

Danmark

Udbetalingsbetingelser

Danske Spil har rimeligt simple gennemspilskrav. Når du har sat 500 kr. ind på din nye konto skal disse spilles på minimums odds 1.50 og omsættes 6 gange indenfor 60 dage. Ved to bet på samme kamp gælder kun det først indgået sportsvæddemål i gennemspils-regnskabet. Kun kampe der afsluttes og får et slutresultat tæller med i gennemspilningen af Danske Spils bookmaker bonus. Bonusbeløbet overføres først når gennemspilskravet er fuldført - altså når dit indskud på minimum 500 kr. har været 6 gange igennem odds maskinen hos Danske Spil.

Eksempel

Ved tilmelding til Danske Spils sign-up bonus skal du indbetale minimum 500 kr.. Disse 500 kr. skal så omsættes 6 gange på oddset. Altså skal du spille 6 x 500 kr. = 3000 kr. indenfor 60 dage fra du har åbnet og sat penge ind på en Danske Spil konto. Gennemspillet kræver desuden at du placerer dine væddemål på kampe, som har et minimums odds på 1.50. Når du har spillet de i alt 3000 kr. igennem, så er du kvalificeret til at modtage Danske Spils odds bonus, som er fri og lige til at hæve.

Anmeldelse

Siden 1949 har Danske Spil leveret odds til danskerne og Oddset og Den Lange er hverdags sprog hos alle sports og væddemålsfan. Ekspertisen findes ikke større i kongeriget, og det viser de også med denne tilmeldingsbonus på 500 kr. Det er en forholdsvis højt minimums indbetaling på 500 kr., til gengæld giver Danske Spil 100 % bonus samt overkommelige gennemspilningskrav. Du skal blot omsætte dit indskud 6 x for at hæve Oddsets bonus. Du har ca. to måneder til at omsætte dit første indskud 6 gange, og det skal gøres til det overskuelige minimums odds af 1.50. 5 stjerne får denne bonus fra Danmarks ældste bookmaker, Danske Spil.