Expekt Bonus

Expekt Bonus

Gratis væddemål
Ny
Maksbonus
600 kr.
Procent
100%
Mind. indbetaling
100 kr.
Omsætningskrav
Bonusbeløbet kan ikke udbetales, kun nettogevinsten

18+. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS.nu. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk.
Mindste odds
1.80
Bookmakeren har ikke licens til dit område!
Desværre er denne bonus ikke tilgængelig på din nuværende lokation! Se flere tilbud på vores side for sammenligning af væddemål!
Rating
8.7
Tilmeld

Expekt Bonus detaljer️

Expekt siger god dag til nye danske spillere med et live freebet af de helt store – faktisk så stort som det er muligt i Danmark, når det gælder betting kampagner til nye spillere. Som ny spiller hos Expekt kan du få en Expekt velkomstbonus på op til 600 kr. – og bonussen har endda et ganske favorabelt omsætningskrav.

Som ny spiller får du med en Expekt bonus et freebet på op til 600 kr., når du opretter dig, aktiverer din bonus, laver din indbetaling og placerer dit kvalificerende spil. Dit kvalificerende spil skal være placeret inden for syv dage efter din oprettelse, ellers bortfalder din Expekt bonus. Denne Expekt velkomstbonus har et meget fordelagtigt omsætningskrav, da du blot skal spille din første indbetaling en gang til minimum odds 1.80, for at du får dit live freebet. Når dit kvalificerende væddemål er afgjort, så tilføjes dit freebet automatisk til din konto. Dit freebet er gyldigt i 60 dage.

18+. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS.nu. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk.

Fordele & Ulemper

  • Stor bonus på op til 600 kr.
  • Freebet på 100%
  • Skal kun omsættes en gang til odds 1.80
  • Du skal aktivere bonussen og acceptere kommunikation
  • 14 dage til at have indfriet bonuskravene

Betalingsmetoder for bonus

Bonus omsætningsperiode

60 dage

Gyldig indtil:

31.12.2026

Gyldig i

Danmark

Udbetalingsbetingelser

Expekt tilbyder en fin velkomstbonus til sine nye spillere. Når du har oprettet dig, accepteret din bonus og godkendt at modtage kommunikation fra Expekt, så skal du lave en indbetaling på mellem 100 og 600 kr. og placere et bet til minimum odds 1.80. Det skal du gøre inden for syv dage, efter du har oprettet din konto. Når dit kvalificerende væddemål er afgjort, så modtager du din Expekt bonus i form af et live freebet, der matcher dit spil. Du kan bruge dit freebet på både live odds. Dit freebet kan ikke udbetales og kan kun bruges en gang. Vinder du på det, så udbetales nettogevinsten.

Tip

Du kan ikke din betting bonus, hvis du bruger PaysafeCard eller Skrill som betalingsmetode til din første indbetaling.

Eksempel

Når du opretter en bruger hos Expekt og gerne vil have din Expekt bonus, så kan du få en velkomstbonus i form af et freebet på op til 600 kr. Du skal først oprette din Expekt-konto. Derefter skal du acceptere din bonus og godkende kommunikation fra Expekt, for at du kan få bonussen. Indbetal så minimum 100 og op til 600 kr., alt efter om du vil have det mindst mulige eller størst mulige freebet via din Expekt bonus. Placer så et væddemål, live eller pre-match, til minimum odds 1.80. Expekt matcher her din indsats med 100%. Når dit væddemål er afgjort, så får du automatisk tilføjet dit live freebet fra din Expekt velkomstbonus til din konto. Vinder du på dit live freebet, så udbetales nettogevinsten.

Anmeldelse

Expekt gør et fint comeback på det danske spillemarked med deres 100% velkomstbonus på op til 600 kr. Beløbet placerer sig pænt i midterfeltet over, hvad du kan få som en odds bonus i Danmark, så der kan man ikke klage over beløbets størrelse på denne Expekt bonus. Med en bonus der blot skal omsættes en gang til minimum odds 1.80, så er det svært at sætte en finger på det krav.

Du har altså ganske favorable krav i forbindelse med din Expekt velkomstbonus’ omsætningskrav. Du skal blot huske at acceptere bonussen og godkende kommunikation fra Expekt, for at du kan få den, samt sætte et kvalificerende spil. Selvom der er lidt formalia, der lige skal på plads, så er der altså tale om en stor Expekt velkomstbonus med ganske favorable omsætningskrav, som gør, at du har gode chancer for at spille dig til gevinster via den.

Nyheder 🚨

EM-semifinale: Spanien - Frankrig optakt, odds og spilforslag
Optakt og odds: Holland - Tyrkiet [EM 1/4-finale]