unibet nyheder

Juventus – Inter: Spil med om 250K med Unibet

Du kender måske Golden Goal-konceptet hos Unibet fra Champions League. Denne gang gælder det Derby della Italia og topopgøret mellem Juventus og Inter. Se hvordan du spiller med i Golden Goal hos Unibet, hvor du har muligheden for at vinde en del af præmiepuljen, der er på intet mindre end 250.000 kr.

Læs mere om både det store betting bonus og muligheden for en velkomstbonus fra Unibet oveni her.

Unibet Serie A odds, Derby della Italia, Juventus - Inter odds
©Unibet

Sådan spiller du Golden Goal

Det eneste det kræver, for at du kan deltage i Golden Goal på Derby della Italia hos Unibet Danmark, er, at du har en aktiv Unibet-bruger.

I Golden Goal skal du forsøge at forudsige kampens første målscorer og minuttet for scoringen. Den kan lyde ganske lige til, men man skal alligevel ramme rigtigt på to ting.

Gør man det som den eneste, så vinder man 250.000 kr. fra den 250.000 kr. store præmiepulje. Er der flere, der rammer rigtigt, så deles præmiepuljen mellem de heldige vindere.

Hvis du vil spille med i Golden Goal på Juventus – Inter, så skal du gøre følgende:

  • Klik dig ind på Unibet
  • Log ind eller opret en Unibet-konto
  • Find Golden Goal under kampagner
  • Deltag (det er gratis)
  • Se Derby della Italia og se om du rammer rigtigt

Kampagnen løber frem til søndag den 3. april kl. 20:45. Du kan kun deltage en gang i Golden Goal-kampagnen på Juventus – Inter.

Velkomst på 1.000 kr.

Står du og leder efter en ny bookmaker at spille hos, så viser vores oversigt over de bedste bookmakere i Danmark, at du lige nu kan få op til 1.000 kr. i Unibet velkomstbonus, når du opretter en bruger hos Unibet.

Unibet byder nye spillere velkommen med et indbetalingsmatch på 100 procent op til 1.000 kr. Det betyder, at hvis du for eksempel indbetaler 200 kr., så fordobler Unibet indbetalingen, så du får 400 kr. at spille for i alt.

Bonussen fra Unibet har et ganske lavt minimumsodds. Det betyder, at bonusbeløbet skal omsættes otte gange til minimum odds 1.40, for at bonusbeløbet og gevinster vundet derved kan udbetales. Du har 60 dage til at opfylde omsætningskravet.

Juventus – Inter odds med Unibet

Unibet har Inter som små favoritter til kampen, når det gælder sæsonens tredje Derby della Italia. De to første har været tætte og er begge end 1-1 efter 90 minutter, hvorefter Inter løb med sejren i det seneste derby, hvor de vandt den italienske super cup.

Se her oddsene fra Unibet på Juventus – Inter:

UdfaldUnibet odds
Juventus vinder2.85
Uafgjort3.30
Inter vinder2.55
Over 2,5 mål1.94
Under 2,5 mål1.87
Begge scorer (ja)1.70
Begge scorer (nej)2.10
Dobbeltchance 1X1.54
Dobbeltchance X21.45
Dobbeltchance 121.35
Oddsene er opdateret lørdag den 2. april kl. 9:45

Unibet har i øvrigt Dusan Vlahovic fra Juventus som favorit til at score kampens første mål. Bliver Vlahovic første målscorer, så giver det odds 6.00.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Flandern Rundt: Optakt og odds
næste artikel
Vind biografbilletter i ComeOn Forårslotteri 2022