AEK Larnaca - FC Midtjylland odds Bet365

AEK Larnaca – FCM odds med Bet365

Skal betting Danmark have Champions League-odds på FC Midtjylland i gruppespillet, eller ender vi med, at de forskellige online bookmakere i stedet skal ud med odds på en mulig trænerfyring i FC Midtjylland? Det giver returopgøret i Champions League-kvalifikationen et svar på. Bliv klar til kampen med optakt og odds fra Bet365.

larnaca fcm odds

AEK Larnaca – FC Midtjylland optakt

Hvem der skal gå videre i Champions League-kvalifikationen er helt åbent forud for returopgøret. Med 1-1 i den første kamp i Herning er der ingen af parterne, der står med en fordel forud for returopgøret. Det lægger lidt op til, at det bliver en taktisk affære, hvor der i den grad er alt at tabe.

FC Midtjylland har ikke ligefrem fået den bedste indledning på sæsonen – hverken i Superligaen eller i Champions League-kvalifikationen. Resultaterne understøtter i den grad ikke midtjydernes selvopfattelse og ambitioner, så et exit allerede tidligt i Champions League-kvalifikationen vil i den grad påvirke vurderingen af sæsonen.

De danske sølvvindere havde egentligt et fint overtag i det første møde, men formåede ikke at omsætte det til flere end blot en scoring. Nu venter der et opgør, der spilles tidligt, hvilket medfører, at det kommer til at være meget varmt.

AEK Larnaca – FC Midtjylland odds

Bet365 Danmark har FC Midtjylland som favoritter til både at vinde kampen og gå videre i kvalifikationen. Herunder kan du se en række udvalgte odds på kampen fra Bet365, hvor vi blandt andet ser på en række af de mest populære spil på kampen.

SpilBet365 odds
AEK Larnaca vinder4.00
Uafgjort3.30
FC Midtjylland1.90
Dobbeltchance 1X1.80
Dobbeltchance X21.22
Dobbeltchance 121.33
AEK Larnaca kvalificerer sig2.62
FC Midtjylland kvalificerer sig1.44
Begge hold scorer (Ja / nej)1.90 / 1.80
Over 2,5 mål i kampen2.15
Under 2,5 mål i kampen1.66
Oddsene er opdateret tirsdag den 26. juli kl. 7:45.

Netop under 2,5 mål i kampen bliver vores spiltip herfra, da vi forventer en taktisk kamp, hvor der vil være fokus på ikke at give chancer væk.

Nye spillere kan få 1.000 kr. i bonus

Som ny spiller hos Bet365 kan du få op til 1.000 væddemålskreditter i startbonus, når du opretter dig og foretager din første indbetaling hos Bet365.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Tour de France enkeltstart: Optakt + odds
næste artikel
OB - FCM odds, optakt og spilforslag