Mr. Play Bonus

Mr. Play Bonus

Velkomstbonus
Ny
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Mind. indbetaling
100 kr.
Omsætningskrav
9 x gennemspil af bonus
Mindste odds
2.00
Bookmakeren har ikke licens til dit område!
Desværre er denne bonus ikke tilgængelig på din nuværende lokation! Se flere tilbud på vores side for sammenligning af væddemål!
Rating
8.0
Tilmeld

Mr. Play Bonus detaljer️

Mr. Play er kommet til Danmark! Med sig har Mr. Play en velkomstbonus til danske spillere på 100% op til 1.000 kr., hvilket er så stort, som en startbonus må blive i Danmark. Det er dejligt at se, at en ny bookmaker allerede matcher bonusloftet til danske spillere fra første dag.

Denne Mr Play bonus er en indbetalingsbonus, hvor du minimum skal indbetale 100 kr., for at du kan få den. Her matcher Mr. Play din første indbetaling med 100% op til 1.000 kr. Så indbetaler du 100 kr., så får du 100 kr. i Mr. Play velkomstbonus, mens du får 1.000 kr. i betting bonus, hvis du indbetaler 1.000 kr.

Bonussen har et gennemspilskrav på ni gange bonusbeløbet. Her er minimumsoddset 2.00, hvis du spiller singler og 1.40 for hvert spil, hvis du spiller kombinationer. Du har 60 dage til at indfri omsætningskravet. Du skal dog huske, at hvis din Mr. Play-konto er inaktiv i 14 dage, så kan du risikere, at Mr. Play vælger at sletter din bonus grunden inaktivitet.

Fordele & Ulemper

  • Stor bonus på 100% op til 1.000 kr.
  • Kun bonusbeløbet skal gennemspilles
  • Minimumsodds ned til odds 1.40
  • Bonussen slettes ved inaktivitet
  • Højt gennemspilskrav

Betalingsmetoder for bonus

Bonus omsætningsperiode

60 dage efter bonus er modtaget

Gyldig i

Danmark

Udbetalingsbetingelser

Velkomstbonussen fra Mr. Play Danmark gør, at du som ny spiller kan få det dobbelte beløb at spille for, når du opretter en Mr. Play-konto og laver din første indbetaling hos Danmarks nye bookmaker. Som ny spiller kan du få 100% i Mr. Play bonus op til 1.000 kr.

Du får denne Mr. Play startbonus, når du opretter dig. For at du kan få bonusbeløbet udbetalt, skal du indfri gennemspilskravet – også kaldet omsætningskravet. Det er på 9 gange bonusbeløbet til minimum odds 2.00, hvis du spiller singler og minimum odds 1.40 pr. spil, hvis du spiller kombinationer. Du har dermed flere måder, hvorpå du kan opfylde omsætningskravet hos Mr. Play.

Omsætningskravet skal være indfriet indenfor 60 dage. Du skal være opmærksom på, at Mr. Play kan slette bonusmidlerne fra din velkomstbonus – eller andre bonusser, hvis din konto er inaktiv i 14 dage. Så sørg for at den ikke er det, når du har an aktiv Mr. Play bonus. Husk altid at sikre dig, om de spil og markeder, som du ønsker at spille, tæller med i indfrielseskravet.

Tip

Ved at spille kombinationer i forbindelse med indfrielsen af dit omsætningskrav får du teoretisk set et lavere krav til minimumsoddset, end hvis du spiller singler.

Når du opretter dig hos Mr. Play og laver din første indbetaling med henblik på at få en Mr. Play bonus, så er det vigtigt, at du ikke anvender PayPal, Neteller, Skrill eller Skrill 1-Tap, idet kunder der indbetaler med disse betalingsmetoder ikke kan få bonussen.

Det er ikke alle væddemålstyper, der bidrager til indfrielsen af dit gennemspilskrav. Alle handicapodds, med undtagelse af 3-vejs handicap, tæller ikke med. Det samme gør DNB, forudsigelser og tredjepartsvæddemål, over/under-væddemål, tilbagetrukne eller uafviklede væddemål, væddemål hvor kontant udbetaling-funktionen er anvendt, samt væddemål der er spiller med et gratis eller risikofrit væddemål.

Eksempel

Når du opretter din nye Mr. Play-konto, skal du minimum 100 kr. i forbindelse med din første indbetaling, for at du kan få en Mr. Play bonus. Efter du har gjort det, så modtager du din Mr. Play bonus, der er et indbetalingsmatch af din første indbetaling på 100% op til 1.000 kr. Det giver dig dobbelt så mange penge at spille for på de mange Mr. Play odds. Du skal omsætte din Mr. Play velkomstbonus ni gange til minimum odds 1.40, hvis du vælger at indfri omsætningskravet ved at kombinere flere spil på din kupon, eller til odds 2.00, hvis du vælger at spille singler. Du skal have indfriet omsætningskravet indenfor 60 dage, ellers bortfalder din velkomstbonus. Du skal ligeledes huske, at din Mr. Play-konto ikke må være inaktiv i 14 dage, så længe du har en aktiv Mr Play bonus, da den så automatisk slettes grundet inaktivitet.

Anmeldelse

Det er absolut en godkendt størrelse, som Mr. Play spiller ud med i deres velkomstbonus til nye oddsere fra Danmark. 100% op til 1.000 kr., så bliver bonussen bare ikke større. Bonussen er dermed så stor, som du kan få dem hos danske bookmakere.

Omsætningskravet på denne Mr. Play bonus ligger på ni, hvilket er i den høje ende – det samme er minimumsoddset på 2.00 for singler som kvalificerende bets. Så det vil være fristende at spille kombinationer på flere spil, da du så kan spille odds ned til odds 1.40.

Selvom du har 60 dage til at indfri omsætningskravet, så skal du være opmærksom på, at din konto hos Mr. Play ikke er inaktiv i 14 dage, da bonusmidlerne så slettes automatisk. Denne automatiske regel er ikke noget, som vi ser hos mange bookmakere herhjemme. Derfor er det vigtigt, at du er ekstra opmærksom på den, så du ikke risikerer at miste din Mr. Play bonus, mens du ellers er godt i gang med at indfri omsætningskravene på den.