Spreadex Bonus

Spreadex Bonus

Gratis væddemål
Ny
Maksbonus
500 kr.
Procent
100%
Mind. indbetaling
100 kr.
Omsætningskrav
1 x gennemspil af inskud, 5 x gennemspil af bonus
Mindste odds
1.50
Bookmakeren har ikke licens til dit område!
Desværre er denne bonus ikke tilgængelig på din nuværende lokation! Se flere tilbud på vores side for sammenligning af væddemål!
Rating
8.2
Tilmeld

Spreadex Bonus detaljer️

Spreadex er den nyeste bookmaker til at få dansk licens. Spreadex er et ganske friskt og nyt pust på det danske oddsmarked – også i form af deres Spreadex velkomstbonus, som faktisk er en todelt odds bonus på 100% af dit første spil op til 500 kr. Du har dermed rigtig god mulighed for at lære Spreadex at kende med en Spreadex startbonus.

Spreadex indbetalingsbonussen består af to dele. Indbetaler du 500 kr., så får du et freebet på 250 kr., når du et freebet på 250 kr. til Spreadex’ sportsbook, når dit første væddemål til minimum odds 1.50 er afgjort. Derudover får du også et 250 kr. freebet til spreadbetting hos Spreadex. Bonussen skal omsættes fem gange til minimum odds 1.50. Bonussen er gyldig i 60 dage.

Fordele & Ulemper

  • Lavt omsætningskrav
  • Kun bonusbeløbet skal gennemspilles
  • Stor fokus på fodbold (hovedsponsor for Lyngby BK)
  • Lille bonus
  • Spreadbetting er ikke så kendt i Danmark

Bonus omsætningsperiode

60 dage efter første indbetaling

Gyldig i

Danmark

Udbetalingsbetingelser

Med Spreadex Danmarks startbonus kan du som ny spiller hos Spreadex få en rigtig god introduktion til både sportsbook og spreadbetting hos den Danmarks nyeste bookmaker. Som ny spiller kan du få en bonus på 100% op til 500 kr.

For at du kan få denne Spreadex bonus, skal du huske at spille dit første spil til minimum odds 1.50. Størrelsen på din Spreadex velkomstbonus afhænger af din første indbetaling. Både dit freebet til Spreadex sportsbook og Spreadex spreadbetting skal omsættes fem gange til minimum odds 1.50, før du kan få den udbetalt. Det har du 60 dage til at gøre, efter aktiveringen. Når du har opfyldt omsætningskravene, så kan du få din Spreadex velkomstbonus udbetalt. Husk at indsatsen fra dine freebets ikke er inkluderet i gevinsterne. Dine gratis odds udløber efter 90 dage.

Tip

Husk at vælge om du vil spille på faste odds eller på spreadbetting, når du bruger dine gratis spil.

I gennemspilskravet tæller livespil og væddemål afgjort ved cash out-funktionen ikke med.

Eksempel

I forbindelse med din oprettelse af din Spreadex-konto, skal din første indbetaling være minimum 100 kr. eller derover. Du modtager din Spreadex bonus på 100% af din indbetaling i form af to gratis spil. Det første gratis spil er på 50% af din første indbetaling og gælder til Spreadex’ sportsbook. Dit næste gratis spil i forbindelse med denne Spreadex bonus får du, når du har gennemspillet dit indskud til minimum odds 1.50. Dette freebet gælder Spreadex spreadbetting. Begge freebets skal omsættes fem gange til minimum odds 1.50 indenfor 90 dage. Indsatserne fra dine freebets indgår ikke i gevinsterne. Her er det nettogevinsterne, der kan udbetales, når du har indfriet omsætningskravet for din Spreadex velkomstbonus.

Anmeldelse

Med Spreadex har Danmark fået en ny og lidt anderledes bookmaker med dansk licens, end mange af dem vi allerede kender. Spreadex’ spreadbetting minder dog om Betfairs spillebørs, så hvis man kender den, så er spreadbetting hos Spreadex ikke et helt ubekendt område.

Med en bonus på op til 500 kr. ligger Spreadex sig på linje med en lang række andre bookmakere i Danmark. Bonussen adskiller sig dog lidt ved at være todelt og kræver både indbetaling og spil for at blive fuldt aktiveret.

Nyheder 🚨

VM odds: Argentina - Kroatien
Fordoble dit VM-odds med Spreadex