Unibet Bonus

Unibet Bonus

Mobilbonus
PopulærAnbefalet
Maksbonus
100 kr.
Procent
100%
Mind. indbetaling
100 kr.
Omsætningskrav
3 x gennemspil af bonus
Mindste odds
1.40
Bookmakeren har ikke licens til dit område!
Desværre er denne bonus ikke tilgængelig på din nuværende lokation! Se flere tilbud på vores side for sammenligning af væddemål!
Rating
5.7
Tilmeld

Unibet Bonus detaljer️

Som mobil bonus giver Unibet både eksisterende og nye kunder et 100 kr. risikofrit spil til odds på mobillen, dog kun hvis det er første gang man benytter Unibets mobile odds platform. Alt hvad det kræver er, at man spiller på oddset med sin mobiltelefon, iPhone, Android, smartphone eller tablet og placerer et væddemål på minimum 100 kr.. Hvis dette odds spil ikke går hjem så kvitterer Unibet med 100 kr. freebet i mobil odds bonus. Man kan selv bestemme, hvornår man vil benytte Unibets mobile betting bonus, så den ikke kolliderer med andre Unibet bonusser. Det gratis væddemål skal spilles igennem tre gange til minimums odds 1.40 for at kunne trækkes ud.

Fordele & Ulemper

  • Gælder også for eksisterende kunder
  • Lavt minimums odds på 1.40
  • Kun 3 x omsætningskrav
  • Maksimal bonus på 100 kr.

Gyldig indtil:

27.08.2019

Gyldig i

Danmark

Udbetalingsbetingelser

Unibets risikofrie spil til nye odds kunder på deres mobile platform kræver blot at du placerer et bet på minimum 100 kr. via din smartphone eller tablet. Går væddemålet ikke hjem, så kvitterer Unibet med 100 kr. i en free bet velkomstbonus. Unibets mobile odds bonus kan ikke benyttes sammen med andre tilbud, men kan aktiveres når du ønsker, via ’din konto’ og ’bonustilbud’. Hvis du er i gang med at spille en anden bonus igennem, så frygt ej, denne bonus er gyldig til 2020, og god at have i baghånden. For at få den udbetalt skal du gennemspille de 100 kr. tre gange, altså i alt omsætte for 300 kr. Det skal ske indenfor 60 dage, til minimum odds 1.40.

Eksempel

Dit første spil på Unibet via smartphone eller tablet er risikofrit. Alt hvad du skal gøre er at placere dit freebet via Unibets mobile platform, og så er du sikret et gratis spil på 100 kr., hvis altså dit væddemål ikke går hjem. Unibets mobile bonus kan ikke kombineres med andre odds bonusser fra bookmakeren, men bonussen kan beholdes indtil 2020, før du behøver at aktivere den. For at kunne trække de 100 kr. ud skal du gennemspille beløbet 3 gange dvs. 100 kr. x 3 = 300 kr. Omsætningen skal altså være 300 % af det risikofrie 100 kr. bet, og for at nå udbetalingsmålet, skal de spilles til minimum odds 1.40 og gennemspilsperioden er 60 dage.

Anmeldelse

Et risikorift spil på 100 kr. som en mobil odds bonus er værd at tage med, hvis man ønsker at afprøve Unibets mobile odds app. Bonussen kommer med nogle favorable gennemspilsvilkår, og der er derfor tale om et bet uden risiko. Man kan selvfølgelig sige at 100 kr. ikke er den store bonus, men beløbet skal blot gennemspilles tre gange, og der er med et minimum odds på 1.40, hvilket er rimelig gavmildt. Unibets mobil bonus er både for eksisterende og nye kunder hos Unibet, og det er derfor en meget attraktiv bonus for de mere erfarende odds spillere, som allerede har en konto hos Unibet.

Nyheder 🚨

EM-semifinale: Holland - England odds, optakt og spilforslag
EM-semifinale: Spanien - Frankrig optakt, odds og spilforslag