Unibet tilbyder en platform for sportsvæddemål, online casino, bingo og online poker til over 11 millioner kunder i over 100 lande. Unibet er en del af Kindred Group – en online gambling operatør, som består af 11 brands. Herhjemme er Unibet bedst kendt for deres gigantiske online sportsbook, og kan prale af at have nogle af de højeste odds på markedet for betting i Danmark.

unibet luk væddemål

Hvad er Unibet luk væddemål?

‘Luk væddemål’ eller ‘cash out’ betyder ganske enkelt, at du kan få penge tilbage på din indsats når som helst i løbet af den begivenhed, du har spillet på, og ikke kun når begivenheden er slut. Det beløb, du får tilbage, afhænger af det tidspunkt i løbet af begivenheden, hvor du lukker væddemålet, og derfor kan du faktisk få mindre tilbage end de penge, du oprindeligt satsede.

Med Unibet luk væddemål kan du mindske dit tab i løbet af en begivenhed, hvis tingene ikke ser ud til at gå din vej. Det er en funktion mange spillere sætter stor pris på, og netop hos Unibet foregår det ekstremt nemt.

Sådan fungerer Unibet luk væddemål

Du kan benytte dig af luk væddemål på alle platforme, hvor du kan finde Unibet. Det vil altså sige, at du også kan lukke dine væddemål på Unibet betting app, hvis du har den liggende på din telefon. Det er utroligt nemt at lukke et væddemål, når du først har spillet det. Det fungerer således:

  1. Du spiller din kupon med én eller flere væddemål på
  2. Tingene går ikke din vej, og du bliver nervøs for din gevinst
  3. Du vælger at lukke væddemålet, og mindsker dit potentielle tab

Det er altså en super nem funktion af benytte, og ‘Luk væddemål’-knappen findes nederst på din spilkupon.

Husk din Unibet bonus før du spiller

For at du kan komme i gang med at spille hos Unibet, og cashe out på dine væddemål, skal du selvfølgelig først have en Unibet konto. Sådan en er dog nem og hurtig at oprette, og du får endda en ganske fornuftig Unibet velkomstbonus med oveni.

Alt du skal gøre for at modtage en Unibet odds bonus på op til 1000 kr. er at oprette en profil, indbetale min. 40 kr. til konto, gennemspille din bonus 8 gange til min. odds 1.40. Herefter kan du frit udbetale eventuelle gevinster.

Hvad er Unibet luk væddemål?

Unibet luk væddemål giver sportsbettere mulighed for at udbetale et beløb på et væddemål, før resultatet af begivenheden er færdigt.

Kan jeg lukke væddemål på Unibet app?

Ja. Unibet luk væddemål er muligt på alle Unibet platforme – også på odds appen.

Hvor meget får jeg tilbage hvis jeg lukker et væddemål?

Det kommer meget an på, hvor langt du er i begivenheden og hvor sandsynligt gevinst er. Som udgangspunkt er det dog altid et mindre beløb end den eventuelle gevinst.