unibet nyheder

Unibet: Særlig VM-bonus og Bet Builder-freebet

VM er noget helt særligt – udover at du kan finde odds på Danmark vinder VM. Derfor kræver det også nogle helt særlige odds bonuser, som du blandt andet kan finde hos Unibet.

Lige nu kan du få to forskellige freebets hos Unibet i forbindelse med VM 2022 – der er nemlig noget for både nye og eksisterende Unibet-spillere at hente her. Se her hvordan du kan få freebets hos Unibet i forbindelse med årets VM i Qatar.

Unibet bet builder VM freebet
©Unibet 24/11/2022

Byg dig til et Unibet freebet

Du kan bygge dig til et freebet på 200 kr. hos Unibet i forbindelse med dette VM-freebet. Det er endda helt gratis at deltage. Du spiller med i Build & Win-konkurrencen ved at gøre følgende:

 • Klik dig ind på Unibet
 • Log ind eller opret en bruger
 • Gå ind på Build & Win-konkurrencen
 • Vælg sværhedsgrad
 • Sammensæt dit fiktive Bet Builder-spil på de udvalgte kampe
 • Vind og få et freebet

Kampagnen løber til og med den 19. december, hvor du kan deltage en gang i hver runde. Det er kun spil på de udvalgte kampe, der kan sammensættes i de fiktive spil. Det kræver altså hverken indbetalinger eller spilaktivitet, for at du kan deltage, så længe du opfylder Unibets generelle vilkår og regler.

I konkurrencen kan du kun indsende en forudsigelse for en af de tilgængelige kampe. Anden forudsigelse er kun tilgængelig, hvis du vinder på dit anden chance-spil på roulettehjulet i slutningen af din første forudsigelse.

Der er tre sværhedsgrader at vælge imellem i Build & Win-konkurrencen. Hver sværhedsgrad svarer til et ekstra spørgsmål, hvor du skal forudsige udfaldet. Man skal have alle svar korrekt for at vinde. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Unibet VM velkomst freebet
©Unibet 24/11/2022

Ny VM-velkomst fra Unibet

Er du til en anden Unibet velkomstbonus, end den som Unibet traditionelt tilbyder, så kan du under VM få et freebet i velkomstbonus, når du opretter. Her giver Unibet et freebet på 200 kr. til nye spillere, hvis du gør følgende:

 • Klik dig ind på Unibet
 • Opret en konto
 • Vælg velkomsttilbuddet “Spil 200 kr. og få 200 kr. freebet”
 • Spil 200 kr. på et pre-matchvæddemål
 • Få 200 kr. freebet til sport

Dit kvalificerende spil skal være til minimum odds 1.80. Hvis du laver et kombinationsvæddemål, skal hver af de placerede spil være til minimum odds 1.80. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år. Dette velkomsttilbud er gyldigt frem til den 31. december 2023. Du kan læse mere om Unibet og de øvrige danske bookmakere på vores bookmakeroversigt.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Bliv VM-klar med en VM-indbetalingsbonus
næste artikel
VM odds: Frankrig - Danmrk