Vbet Bonus

Vbet Bonus

Gratis væddemål
Anbefalet
Maksbonus
500 kr.
Procent
100%
Mind. indbetaling
40 kr.
Omsætningskrav
Bonusbeløbet kan ikke udbetales, kun nettogevinsten
Mindste odds
1.80
Bookmakeren har ikke licens til dit område!
Desværre er denne bonus ikke tilgængelig på din nuværende lokation! Se flere tilbud på vores side for sammenligning af væddemål!
Rating
8.6

Vbet Bonus detaljer️

Som ny spiller hos Vbet kan du få en velkomstbonus på 100% op til 500 kr. i form af et gratis freebet. Du kan frit bruge dit freebet til al slags sport i Vbets store udvalg af odds. Freebettet på de 100% op til 500 kr. har endda ganske lave omsætningskrav.

Når du opretter dig som ny spiller hos Vbet, får du et freebet på 100% op til 500 kr. i velkomstbonus. Du skal oprette din konto og verificere den, hvorefter du skal placere dit første væddemål på minimum 40 kr. til minimum odds 1.80 ved singler og minimum odds 1.50 for hvert event ved kombinationer. Når dit kvalificerende væddemål er afgjort, modtager du automatisk din Vbet velkomstbonus i form af et freebet på 100% af din indsats. Du kan derefter frit bruge dit freebet på sport. Freebettet er gyldigt i 60 dage.

Fordele & Ulemper

  • Freebet på op til 500 kr.
  • 100% af første indbetaling
  • Kan aktiveres ved mindst 40 kr.
  • Ikke ens minimumsodds ved singler og kombinationer

Betalingsmetoder for bonus

Bonus omsætningsperiode

7 dage efter bonus er modtaget

Gyldig indtil:

25.12.2024

Gyldig i

Danmark

Udbetalingsbetingelser

Som ny spiller hos Vbet får du en ganske fin Vbet bonus, når du opretter dig, placeret dit kvalificerende væddemål og det er afgjort. Derefter modtager du et freebet svarende til 100% op til 500 kr. af dit første væddemål, der skal være på minimum 40 kr. Dit freebet skal du bruge indenfor 60 dage fra modtagelsen af. Du kan frit bruge dit Vbet freebet på sportsbegivenheder, da der ikke er noget minimumsodds for det. Du kan altså bruge din Vbet bonus på både live odds, pre-matchvæddemål og mange andre odds hos Vbet. Du kan ikke få udbetalt dit freebet. Freebettet indgår ikke i de udbetalingsklare gevinster, du eventuelt må vinde med det. Det er altså kun nettogevinsten fra dit freebet, der udbetales.

Eksempel

Hvordan kan jeg få en Vbet velkomstbonus og hvad skal jeg gøre for det? Her får du et konkret eksempel på, hvordan du kan få en Vbet velkomstbonus på 100% op til 500 kr.

Det første du skal gøre er, at du opretter en Vbet-konto og verificere din nyoprettede konto. Derefter skal du lave en indbetaling og placere et væddemål på minimum 40 kr. til minimum odds 1.80 – minimum odds 1.50 per begivenhed, hvis du spiller en kombination. Når dit væddemål er afgjort, får du et freebet svarende til din indsats.

Så spiller du for eksempel 100 kr. på dit kvalificerende væddemål, så får du et freebet på 100% af indsatsen – altså et freebet fra Vbet på 100 kr. Dit freebet, i dette eksempel på 100 kr., er derefter gyldigt i 60 dage. Vinder du med dit freebet, som du frit kan bruge på sportsvæddemål hos Vbet, så udbetales nettogevinsten. Det betyder, at freebettets værdi ikke tæller med i gevinsten. Du kan ikke få dit freebet udbetalt, men du kan få gevinster vundet dermed udbetalt.

Anmeldelse

Vbet byder velkommen til nye danske spillere med en rigtig fin velkomstbonus i form af et freebet på 100% op til 500 kr. Størrelsesmæssigt ligger denne Vbet velkomstbonus midt i feltet af, hvor stor en dansk odds bonus kan være.

Både minimumsindbetalingen på 40 kr. og omsætningskravet på 1 x 1.80 er faktisk rigtig godt. Det en af de laveste minimumsindbetalinger, som du finder ved danske velkomstbonusser, ligesom man heller ikke kan sætte en finger på omsætningskravet på 1 x odds 1.80.

At bonussen er gyldig i 60 dage, samt at du har 60 dage til at anvende dit freebet, er faktisk rigtig lange tidsfrister, så også her er der ros til Vbet for deres velkomstbonus. Alt i alt er denne Vbet velkomstbonus et rigtigt godt bud på en bonus til oddsere, der ønsker en ny bookmaker at spille hos.