cashpoint nyheder

Spil på VM-finalen og få et freebet

Messi eller Mbappé, Argentina eller Frankrig? Uanset hvem der løber med VM-trofæet, kan du sikre dig en betting bonus i form af et freebet ved at spille på VM-finalen hos Cashpoint. Se hvordan du spiller dig til et freebet ved at spille på VM-finalen her.

Cashpoint freebet, VM-finale freebet, Argentina - Frankrig odds
©Cashpoint 16/12/2022

Sådan spiller du dig til et VM-freebet

Du kan få fingrene i dette freebet på 100 kr. fra Cashpoint, der er en bookmaker med dansk licens, ved at du spiller minimum 100 kr. på VM-finalen mellem Argentina og Frankrig. Du kan spille alle spiltyper – undtagen odds boost, for at dit spil er gyldigt i forhold til denne freebetkampagne.

Når dit spil er afgjort, får du automatisk tilført dit gratis bet fra Cashpoint til din konto. Dit freebet skal omsættes en gang på sportsodds, hvor det kan bruges på enkelt- eller kombinationsindsatser.

Dit freebet er gyldigt i 30 dage. Kampagnen slutter den 19. december kl. 12:00. Din kupon skal indeholde spil fra enten VM-finalen eller VM-bronzekampen. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Argentina – Frankrig odds hos Cashpoint

Hvem har Cashpoint så som favorit til at vinde VM 2022? Ingen i skrivende stund, for Cashpoint har nemlig odds 2.81 på en sejr til både Argentina og Frankrig. Så der er i den grad lagt op til en spændende VM-finale.

Herunder kan du se en række af de forskellige Argentina – Frankrig odds hos Cashpoint, som du kan spille på i forbindelse med VM-finalen og muligheden for at få et 100 kr. freebet.

UdfaldCashpoint odds
Argentina vinder2.81
Uafgjort3.05
Frankrig vinder2.81
Over 2,5 mål i kampen2.31
Under 2,5 mål i kampen1.57
Begge hold scorer – Ja1.95
Begge hold scorer – Nej1.80
Messi scorer når som helst2.65
Mbappé scorer når som helst2.75
Kampen afgøres i straffesparkskonkurrence5.40
Oddsene er opdateret fredag den 16. december kl. 18:30

Nye spillere får 5 freebet

Nye spillere hos Cashpoint får en velkomstbonus med det måske største antal freebets, som man kan få hos en bookmaker i Danmark.

Cashpoint giver dig en 100% indbetalingsbonus op til 500 kr., hvor du får et 100 kr. freebet, for hver 100 kr. du som ny Cashpoint-spiller indbetaler på din konto. De op til fem freebets får du over fem uger, hvor du får et 100 kr. freebet hver uge.

For at du kan få den fulde Cashpoint velkomstbonus, skal du lave en indbetaling på 500 kr. og spille 500 kr. til minimum odds 1.50 pr. kamp på en kupon, der består af minimum to kampe. Derudover skal du også tilmelde dig Cashpoints nyhedsbrev, da dine freebets kommer via e-mail. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Frankrig - Marokko odds med Bet365
næste artikel
VM-finale odds: Spil 500 kr. risikofrit på VM-finalen