comeon nyheder

Sådan scorer du Australian Open freebets

Er din oddskupon ikke game, sæt og match under Australian Open, så kan du få et plaster på såret af ComeOn Danmark, der lige nu giver sine spillere en del af deres nettotab tilbage i form af et freebet.

Se hvordan du får freebets på tabte Australian Open-spil her, hvor du også kan se, hvordan du bliver spiller hos ComeOn, der er en af de online bookmakere, der tilbyder spil på Australian Open.

Australian Open odds, ComeOn freebet
©ComeOn 24/01/2023

Op til 250 kr. i freebet

ComeOn er blandt de bookmakere, der har betting kampagner på Australian open 2023. Her får du 10% af dit ugentlige nettotab på Australian Open-væddemål tilbage i form af et freebet. Her kan du få op til 250 kr. tilbage om ugen.

Det kræver, at du først og fremmest har en ComeOn-bruger, samt at du har tilmeldt dig kampagnen. Begge dele kan du her se, hvordan du gør.

  • Tilmeld dig hos ComeOn eller log ind
  • Tilmeld dig kampagnen
  • Tabes et eller flere væddemål på en eller flere Australian Open-kampe, kvalificerer du dig til at få et freebet
  • Modtag et freebet på 10% af dit ugentlige nettotab op til 250 kr. om ugen

Dit freebet bliver krediteret din ComeOn-konto den næste mandag. Undtagelser kan være gældende. Du kan deltage i kampagnen hver uge. Freebetkampagnen hos ComeOn løber frem til den 29. januar kl. 23:59.

Du skal være opmærksom på, at daglige oddsboost og stærke specials ikke er kvalificerende i forhold til denne freebetkampagne. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Australian Open-favoritter hos ComeOn

ComeOn har måske ikke overraskende Novak Djokovic som favorit til at vinde Australian Open 2023 i herrernes turnering, mens det ligner en duel mellem Elena Rybakina og Aryna Sabalenka hos kvinderne. Her kan du se, hvordan oddsene fordeler sig i begge turneringer:

VinderOdds
Novak Djokovic1.40
Stefanos Tsitsipas4.50
Karen Khachanov13.00
Andrey Rublev19.00
Tommy Paul26.00
Ben Shelton67.00
Odds er opdateret tirsdag den 24. januar kl. 21:15
VinderOdds
Elena Rybakina2.25
Aryna Sabalenka3.20
Victoria Azarenka5.50
Karolina Pliskova11.00
Donna Vekic15.00
Magda Linette23.00
Oddsene er opdateret tirsdag den 24. januar kl. 21:15

100% op til 1.000 kr.

Som ny spiller hos ComeOn kan du lige nu få 100% i ComeOn velkomstbonus op til 1.000 kr., når du opretter dig og laver din første indbetaling. Bonussen og indbetalingen skal hver omsættes fem gange til minimum odds 1.80, før bonussen kan udbetales.

ComeOn er blandt de bookmakere, der har flest tilbud og kampagnemuligheder for aktive spillere, så er du vild med det, så anbefaler vi, at du tjekker ComeOn ud.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Egypten - Danmark: Oddssammenligning og optakt
næste artikel
Danmark - Ungarn: Odds sammenligning og optakt