Spreadex

Spreadex

Ny
TBP
92-97%
Spillemarkeder
9/14
Mobil
Betalingsmetoder
8/11
Bookmakeren har ikke licens til dit område!
Rating
8.4
Tilmeld

Spreadex anmeldelse

Her hos Bonus-Betting kigger vi alle bookmakerne i Danmark efter og anmelder dem, så du nemt kan se, hvad du kan forvente hos den enkelte bookmaker. Her retter vi spotlightet mod Spreadex, der er blandt de nyeste bookmakere i Danmark.
Spreadex er en britiskbaseret bookmaker, der adskiller sig markant fra de fleste andre bookmakere ved, at de tilbyder spreadbetting, der ikke ses ret ofte hos danske bookmakere. Spreadex blev etableret i 1999 og har i dag sit hovedkvarter i England. Faktisk kom de faste odds, som vi kender dem hos de danske bookmakere, først til senere – nemlig i 2010, så Spreadex var i sine første år ren.

Tilbud fra Spreadex

Bonus

Spreadex
Ny
Maksbonus
500 kr.
Procent
100%

Fordele & Ulemper

 • Tilbyder live odds
 • Du kan live streame sport
 • Muligheden for at spille spreadbetting
 • Ny på det danske marked
 • Lavt antal sportsgrene at spille på

Payout Rate

 • Champions League: 92-94%
 • Superligaen: 94-95%
 • Premier League: 96-97%

Spillemarkeder

9 / 14
 • Resultat 1X2
 • Over/Under
 • Begge hold scorer
 • Dobbeltchance
 • Korrekt resultat
 • Halvleg/Fuldtid
 • Handicap
 • Asian Handicap
 • Indsatsen tilbage ved uafgjort
 • 1X2 1. halvleg
 • 1X2 2. halvleg
 • Første målscorer
 • Sidste målscorer
 • Scorer i kampen

Live betting hos Spreadex

Du har rig mulighed for live betting hos Spreadex Danmark. Faktisk har Spreadex en hel menu dedikeret til live betting, så du kan nemt finde de aktuelle live bettingmuligheder, der er hos Spreadex.

På især de større fodboldkampe som VM, EM, Champions League og lignende finder du et rigtigt bredt udvalg af live spillemuligheder hos Spreadex. Så er du en oddser, der elsker live betting på især fodbold, så er Spreadex en bookmaker med dansk licens, som du klart bør overveje at gøre til en af dine bookmakere.

Features

4 / 8
 • Oddsboost
 • Byg et bet
 • Cashout
 • Livestream
 • Kombinationsbonus
 • Indbetalingsbonus
 • Velkomstbonus
 • Gratis Spil

Betalinger

8 / 11
PayPal
Paysafecard
Visa
Mastercard
Apple Pay
Skrill
NETELLER
Trustly
Bankoverførsel
Maestro
MobilePay

Når du skal lave ind- eller udbetalinger hos Spreadex, kan du vælge at anvende flere forskellige betalingsløsninger. Udvalget er ikke så stort, som man kender det hos flere af de mere veletablerede bookmakere i Danmark. Du kan for eksempel ikke anvende MobilePay til dine indbetalinger hos Spreadex.

Indbetaling:

Ønsker du at indbetale midler til din Spreadex-konto, så kan du anvende betalingskort. Her kan du bruge Visa, Mastercard, Maestro, Visa Debit, Visa Delta, Solo, Visa Electron eller Mastercard Debit. Derudover kan du også vælge en bankoverførsel eller at indbetale via en check.

Vælger du for eksempel at indbetale via en check, så skal du sende checken til Spereadex via den i betalingssektionen oplyste adresse. Det tager selvfølgelig noget længere tid så, hvis du anvender check frem for en indbetaling via et betalingskort som Visa eller Mastercard.

Din indbetaling hos Spreadex dk skal minimum være på 10 pund eller tilsvarende i den valuta, som du har på din Spreadex-konto. Det betyder for danske spillere, at minimumsindbetalingen er på 100 kr.

Der er en vigtig ting, som du skal huske, når du laver en indbetaling hos Spreadex. Du skal nemlig angive, om din indbetaling er til spreadbetting eller til faste odds. Du kan efterfølgende flytte rundt eller overføre disse midler mellem dine Spreadex-konti, men du skal angive, hvilken oddsfunktion din indbetaling er til, når du laver en indbetaling.

Spreadex odds
©Spreadex 06/12/2022

Udbetaling:

Spreadex Danmark tilbyder sine spillere, at de kan udbetale deres midler via et af de betalingskort, som du tidligere har lavet en indbetaling med. Her kan du frit vælge, hvilken af dine tidligere anvendte betalingskort, som du ønsker at få dine midler udbetalt til.

Udbetalingstiden forventes at være tre arbejdsdage fra, at din udbetalingsanmodning er behandlet. Så du skal som minimum forvente, at det tager mindst tre arbejdsdage fra, at du anmoder om en udbetaling, til at midlerne står på din konto.

App

Spreadex mobilbetting

Som vi tit ser det hos de nyeste bookmakere på markedet, så har de ikke en app. Du finder derfor ikke en Spreadex app i skrivende stund. Til gengæld har Spreadex udviklet en rigtig fin mobilversion, så du kan nemt spille på Spreadex mobil, når du ønsker at oddse på farten.

Spreadex mobilbetting lægger især op til, at du benytter live streaming-funktionen eller live better derfra. Det må siges at være i tidens ånd, hvor netop tilgængeligheden på farten er et stort plus.

Du får en nem og god navigation med Spreadex mobil, så det er ikke svært at finde rundt i hverken de forskellige sportsgrene eller de forskellige spilmuligheder på de udvalgte kampe.

Uanset om du har en iPhone eller Android kan du spille Spreadex mobilbetting, idet platformen virker upåklageligt på begge systemer.

Man kan dog hurtigt få fornemmelsen af, at Spredex har en odds app, når man opretter sig og modtager velkomstmailen fra dem, hvor der er et link til, at du kan downloade Spreadex sports app. Men linket viser blot en mobilversion af Spreadex dk.

Spreadex Superliga odds Lyngby
©Spreadex 06/12/2022

Kundeservice

2 / 4
 • Livechat
 • E-mail
 • Telefon
 • FAQ-sektion

Spreadex har en akillessene i deres kundeservice, for den rammer ikke helt den standard, som man kender det fra flere af de andre bookmakere i Danmark – især ikke de mere veletablerede bookmakere.

Du kan komme i kontakt med Spreadex via live chat, e-mail eller et engelsk telefonnummer. Du skal dermed ikke som udgangspunkt forvente dansk kommunikation, når du henvender dig til Spreadex. Du kontakter Spreadex-kundeservice på mail via info@spredex.com eller telefon på +44 (0) 1727 89 5000.

Det taler heller ikke til Spreadex’ fordel, at linket fra forsiden til deres terms and conditions-side ender med et dødt link. Herfra håber vi, at det blot er en begynderfejl hos Spreadex, så denne fejl og lignende forsvinder med tiden.

Verificering af konto

Du skal anvende MitID til at verificere dig, når du opretter din Spreadex-konto. Når du har gjort det, så er din Spreadex-konto automatisk verificeret, så det er ikke efterfølgende noget, som du skal bekymre dig om. Når du har oprettet din Spreadex-konto og verificeret den med MitID, så kan du kaste dig over de mange oddsmuligheder hos Spreadex.

Nyheder 🚨

VM odds: Argentina - Kroatien
Fordoble dit VM-odds med Spreadex

FAQ

Hvordan begynder jeg at spille hos Spreadex?

Du kan begynde at spille hos Spreadex, når du har oprettet en konto og lavet en indbetaling. Du kan spille på både faste odds, som du kender det fra de øvrige danske bookmakere, eller du kan spille på spreadbetting.

Hvordan indbetaler jeg til min Spreadex-konto?

Du indbetaler penge til din Spreadex-konto ved at klikke dig ind under din konto og derefter vælge indbetal midler. Her skal du minimum indbetale 100 kr.
Du kan vælge at lave din Spreadex-indbetaling via et af de betalingskort, som Spreadex accepterer, eller du kan vælge at lave din indbetaling via bankoverførsel eller check.

Hvordan kan jeg udbetale mine gevinster hos Spreadex?

Når du ønsker at udbetale dine gevinster fra Spreadex, så går du ind under din Spreadex-konto og vælger udbetal midler. Her vælger du så størrelsen på din udbetaling, samt hvilken betalingsmetode du ønsker at få dine gevinster udbetalt via. Det tager som udgangspunkt tre arbejdsdage, fra at din udbetalingsanmodning er behandlet, før du har dine penge.

Hvad er spreadbetting?

Hvis du ikke er bekendt med, hvad spreadbetting er, så kan du her få en lille guide til, hvad denne bettingform er. Spreadbetting går i sin essens ud på, at du oddser på forandringen i oddsene, fremfor at du spiller et fast odds på et bestemt udfald. Her vinder eller taber du ud fra, hvor rigtigt du rammer din satsning af forandringen af markedsværdien.

Spreadex betting i Danmark

Spreadex kom ind på den danske bettingscene i 2022 – 23 år efter at Spreadex blev etableret. Selvom Spreadex er ny i Danmark, så pryder bookmakerens logo allerede fodboldtrøjen hos superligaklubben Lyngby, så kendskabet til Spreadex må alt andet lige ventes at vokse over den kommende tid.

I 1999 blev Spreadex etableret. I begyndelsen bød den britiske bookmaker kun ind med spreadbetting, men siden er der også kommet de faste odds til, som vi kender det fra de andre bookmakere.

Bookmaker med flere muligheder

Man opdager hurtigt, at spreadbetting udgør en stor del af Spreadex’ DNA. Det gælder også deres odds bonus til nye spillere. Du kan læse meget mere om denne Spreadex velkomstbonus her.

Fokus, når det gælder oddsudvalget, er uden tvivl på fodbold og andre populære sportsgrene i England. Det giver et utroligt underholdende udvalg af især fodboldodds, mens du måske godt kan savne nogle muligheder, hvis du kigger udover fodbold.