Stort spiludvalg, live betting og mange spillemuligheder er grunden til, at mange spillere søger mod Bet365, når den står på Premier League odds. På vores Bet365 Premier League-side kan du nemt og hurtigt få et indblik i, hvilke Premier League-spillemuligheder du har på Bet365.

Foruden hvad du kan spille af Bet365 Premier League odds kan du også se, hvordan du kan få op til 1.000 Bet365 væddemålskreditter.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Bet365 Premier League odds

Bet365 Premier League vinderodds

Hvem løber med mesterskabet? Du har sikkert hørt historierne om de heldige spillere, der ramte alt fra odds 1.500 til 5.000 på Leicester til at vinde det engelske mesterskab. Mesterskabsspillet er blandt de absolut mest populære Bet365 Premier League odds, som du kan spille.

Hvert år forsøger spillere verden over at forudsige netop hvem, der bliver de kommende engelske mestre i fodbold. Her kan du se, hvem der er Bet365 Premier League favoritter til at vinde det kommende mesterskab.

VinderBet365 odds
Manchester City1.25
Liverpool3.75
Chelsea151.00
Arsenal1001
Manchester United1501
Tottenham1501
West Ham2501
Wolverhampton3001
Leicester4501
Oddsene er opdateret søndag den 6. marts kl. 22:30

Når du laver en odds sammenligning, så er det ikke ualmindeligt at se, at en bookmaker som Bet365 løbende nedjusterer antallet af hold, som man kan spille på i vinderspillene. Det er også tilfældet, når det gælder Bet365 Premier League odds på mesterskabet.

Derudover kan du også spille en lang række andre Bet365 Premier League sæsonspil. Du kan blandt andet spille på, hvem der slutter i top tre, top seks og hvem der rykker ned. Der er også sæsonspil i form af topscorerkampen.

Bet365 Premier League odds: Det kan du spille på

Bet365 Danmark har gennem mange år været en af de mest populære betting apps i Danmark. En stor del af forklaringen derpå er deres store udvalg af odds, især når det kommer til verdens mest populære fodboldliga, Premier League.

Du får et stort udvalg af Bet365 Premier League odds, da ligaen nyder så stor opmærksomhed verden over. Det kommer spillerne til gode her, da stor interesse giver mange spilmuligheder.

Når vi ser på odds på de forskellige Bet365 Premier League kampe, så er der sjældent under 150 spilmuligheder på de enkelte kampe. Foruden 1X2, over/under og de forskellige handicapodds finder du også forskellige specials, hvor du kan spille på særlige hændelser for et eller begge hold i kampen.

Jo tættere du kommer på kickoff vil du opleve, at du får flere spilmuligheder, når det gælder Bet365 Premier League odds. Selv efter kickoff er der også mange spilmuligheder, da Bet365 tilbyder et stort udvalg af live Premier League odds.

Så det gør ikke noget, om du ikke nåede det før kampstart. Du kan nemlig også spille med i løbet af kampen. Det gælder også, hvis du gerne vil bruge din Bet365 velkomstbonus, hvor du lige nu kan få op til 1.000 kr. i væddemålskreditter.

Kort om Premier League

Premier League er unægteligt verdens største fodboldliga. Den kan i dag ses verden over, hvor især kampene fra de store klubber sendes live.

Første sæson af Premier League blev spillet i 1992-1993, da klubberne i 1. division havde besluttet sig for at bryde løs med henblik på at få noget ud af den lukrative TV-aftale med Sky. TV-pengene nyder klubberne stadig godt af, idet den er på godt 45 mia. kr.

Engelsk fodbold nød en særstatus i Danmark allerede inden dannelsen af Premier League, idet Tipslørdag havde skabt en stor interesse for engelsk fodbold i flere årtier forinden. Ikke overraskende er nogle af de engelske klubber derfor blandt de mest populære i Danmark.

Ligaen består af 20 klubber, hvoraf de tre dårligste rykker ned i Championship, som den næst bedste række kaldes. Klubberne møder hinanden to gange i løbet af sæsonen, en gang hjemme og en gang ude. Efter de 38 kampe kåres den klub, der har flest point, som engelske mestre.