Hvis du er på jagt efter en pålidelig og omfattende spilbettingvirksomhed, så kan vi varmt anbefale Bet365. De har et stort udvalg af odds og markeder, fremragend livebetting og livestreaming samt en fantastisk odds bonus.

Men hvordan foregår Bet365 registrering hos den populære spiludbyder? Det har vi sat os for at undersøge her på siden.

Sådan opretter du en Bet365 konto

For at du kan komme i gang med at opleve den store Bet365 verden indenfor væddemål, live-væddemål og endda casino og poker, så skal du have oprettet en spillekonto. Du kan sagtens få et overblik og studere de mange markeder og odds tilgængelige, men for at placere væddemål, skal du først have registrere dig og oprette en konto. Men hvordan gør du så det?

Når du har tilgået bet365.dk skal du klikke på knappen “Opret konto” i højre hjørne. Her fra bliver du ført til deres side for kontooprettelse, hvor du først og fremmest skal udfylde de påkrævede felter med brugerinformationer. Du skal blandt andet angive dit navn, fødselsdato, CPR-nummer og email. Vær opmærksom på, at du skal være fyldt 18 år for at oprette en konto og spille hos Bet365.

sådan registrerer du dig hos bet365
© Bet365 (Screenshot: 28. oktober 2021)

I din kontooprettelse kan du også indstille en indbetalingsgrænse, hvis du vil sætte et maksimum for hvor mange penge du vil spille hver uge eller måned. Det er en meget brugbar funktion, for at bevare overblikket over hvor meget du har spillet for.

Når du har udfyldt de påkrævede felter klikker du “Opret konto hos bet365”. Du behøver ikke indtaste en bonuskode for at få fingrene i deres velkomstbonus på op til 1000 kr. i Bet365 væddemålskreditter.

Verificér din Bet365 konto

Når du har oprettet din Bet365 konto, skal du indbetale midler til din konto for at du kan placere væddemål. Før du kan udbetale, skal du først have verificeret din konto. Der er flere forskellige måder til at bekræfte din konto, og du kan læse dem alle under siden “Bekræftelse af konto” i Hjælp-sektionen på Bet365.dk

Som mange andre bookmakere, kan du også bekræfte med NEM-ID, hvilket foregår lynhurtigt.

Opret en konto med Bet365 velkomstbonus

Som nævnt er det ikke nødvendigt, at du indtaster en bonuskode ved oprettelsen, hvis du gerne vil modtage en Bet365 velkomstbonus. Bet365s betting bonus på 100% i væddemålskreditter er en indbetalingsbonus, der matcher din første indbetaling på mellem 50 og 1000 kr. Når du har foretaget din første indbetaling efter oprettelse, og placeret dit første kvalificerende væddemål på til samme værdi (og disse er afgjort), vil du modtage dine væddemålskreditter.

Læs meget mere om odds bonussen og dens lempelige omsætningskrav på vores Bet365 velkomstbonus anmeldelse eller på deres hjemmeside.

Vi håber at siden her, har kunne hjælpe dig til at besvare spørgsmålet “Hvordan registrerer jeg mig hos hos Bet365”. Herunder finder du en kort opsummering.

For at registrere dig hos Bet365 skal du altså:

  1. Trykke “Opret konto” på Bet365
  2. Indtaste dine personlige oplysninger
  3. Bekræfte din konto
  4. Huske at gøre krav på Bet365 velkomstbonus

Så simpelt er det! God fornøjelse.