Bet365 er stedet, hvor mange danske oddsere søger imod, når det er kampdag i Superligaen. Her på vores Bet365 Superliga-side kan du få et indblik i, hvilke Bet365 Superliga odds du kan få.

Derudover kan du også se, hvordan du kan få en Bet365 bonus, som kan bruges til stort set alle Superliga odds hos Bet365. Se hvordan du kan få op til 1.000 Bet365 væddemålskreditter og se, hvilke odds du kan forvente at få hos den store bookmaker.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Se derudover også Bet365 Superliga odds på hvem der vinder Superligaen, samt hvad du kan forvente i Superligaen.

superliga odds bet365

Bet365 Superliga vinderodds

Et af de mest populære langtidsspil på Superligaen er vinderspil. Der kan være gode penge at hente i tidligt på sæsonen at kunne forudse, hvem der løber med guldet.

Se hvem der er Bet365 Superliga favoritter, når vi ser på Bet365 Superliga odds på den kommende danske mester i fodbold.

VinderBet365 odds
FC København1.30
FC Nordsjælland3.40
Viborg fF41.00
AGF41.00
Randers FC401.00
Brøndby IF4501.00
Oddsene er opdateret tirsdag den 11. april 2023
Rykker nedBet365 odds
Lyngby1.083
AaB1.20
AC Horsens3.25
Silkeborg IF126.00
OB251.00
FC Midtjylland1501.00
Oddsene er opdateret tirsdag den 11. april 2023

Bemærk at Bet365 i løbet af sæsonen nedjusterer antallet af klubber, som de udbyder odds på i forhold til en kommende vinder af Superligaen.

Det skyldes den aktuelle Superliga-struktur, hvor der med nedrykningsspil og mesterskabsspil automatisk sorteres seks klubber fra efter 22 runder. Det betyder også, at feltet af potentielle kommende danske mestre hurtigt indskrænkes og vil bestå af maksimalt seks klubber efter 22 runder.

Bet365 Superliga odds: Det kan du spille på

Bet365 er ikke blot blandt de bedste bookmakere i Danmark, de er også en af de absolut største udbydere af Superliga odds. Du kan derfor spille på en lang række odds på kampene fra Superligaen via din Bet365 app. Her kan du få et indblik i, hvilke typer odds du kan forvente, når du spiller på Bet365 Superliga odds.

Selvom Superligaen ikke er blandt Europas største fodboldligaer, så kan du altid finde over 100 forskellige oddsmuligheder på den bedste danske fodboldliga hos Bet365.

Udover 1X2-odds finder du også altid over/under-spil. Her plejer standardoddset at være på over eller under 2,5 mål i kampen, så du kan som regel tage udgangspunkt i det, når du skal se, om Bet365 forventer mange eller få mål i den enkelte kamp.

Du kan også få Bet365 Superliga odds på både Asian handicap, hjørnespark, halvlege og de enkelte spillere for de to klubber i de enkelte kampe. Ønsker du også specifikke odds for særlige hændelser i kampene, så kan du også spille på hændelser i bestemte minutter.

Rammer du ikke helt den standardkombination, som du ønsker, så kan du også spille Bet365 Superliga med bookmakerens byg et væddemål-funktion.

Superliga odds bonus med Bet365

Er du ny oddser og vil gerne have en bonus til en bookmaker, så kan du lige nu finde de aktuelle bonusser i vores odds sammenligning. Her vil du se, at Bet365 er blandt de bookmakere, der tilbyder den størst mulige bonus på markedet. Dertil er den underlagt et af de mindste omsætningskrav, så du med stor sandsynlighed nemt kan fritspille bonussen uden problemer.

Kort om Superligaen

Superligaen har været den bedste danske fodboldrække siden 1991. I dag består den af 12 klubber og har en struktur med først et grundspil og efterfølgende to slutspil, der både skal afgøre, hvem der bliver mestre og hvem der rykker ned i 1. division.

Superligaen deles op efter 22 runder. Top 6-klubberne spiller derefter mesterskabsspil, mens bund 6-klubberne kæmper om nedrykning – eller rettere om at undgå det.

I både mesterskabsspillet og nedrykningsspillet mødes de seks klubber to gange. Den klub der i mesterskabsspillet efter de 10 kampe, er den nye danmarksmester.

I nedrykningsspillet, eller kvalifikationsspillet som det officielt hedder, rykker de to klubber med færrest point ned i 1. division. Nummer syv, altså det hold i nedrykningsspillet der får flest point, får retten til at udfordre et top 6-hold om den sidste UEFA-kvalifikationsplads. Det er den såkaldte Europa playoffkamp.