Bwin Velkomstbonus

Bwin er landet på det danske marked og i den forbindelse har de naturligvis et rigtig godt tilbud til alle nye kunder. Du bydes som ny kunde velkommen med en flot 100% Bwin velkomstbonus på op til 500 kr. Så længe du er permanent bosiddende i Danmark kan du modtage denne fine Bwin bonus - og oven i købet er gennemspilningsvilkårene mere end rimelige - det samme kan uden tvivl siges om minimumsodds for gennemspilning. Med andre ord, er der tale en bookmaker med tilsvarende Bwin velkomstbonus som på det varmeste kan anbefales dem, som er interesseret i, at prøve noget nyt og spændende på bookmaker markedet! Ikke nok med velkomstbonussen, så kan du også hente den fede Bwin app, så du altid kan opleve den fantastiske spiloplevelse, hvor end du befinder dig.

Bonus detaljer

Rating

Rating af bonus-betting.dk

Procent

100%

Højeste bonusbeløb

500 kr.

Mindste indbetalingsbeløb

100 kr.

Bonustype

Omsætningskrav

10 x gennemspil af bonus

Bonus omsætningsperiode

60 dage efter bonus er modtaget

Mindste odds

1.70

Udbetalingsbetingelser

Den Bwin bonus som du tilbydes som ny kunde er virkelig en fin en af slagsen. Din egen indbetaling behøver du ikke at gennemspille - du skal blot gennemspille bonussen du har modtaget 10 gange til minimum odds 1,70 indenfor 60 dage fra aktiveringen af bonussen. Der er altså tale om særdeles lempelige vilkår sammenlignet med mange af Bwins konkurrenter på det danske marked, særligt fordi minimumsodds er lavere hos denne bookmaker. mere mindre

Tip

Kunder som indbetaler med Skrill, Neteller eller PaySafe Card kvalificerer sig ikke til denne Bwin bonus. mere mindre

Gyldig i

Danmark

Gyldig indtil:

31.12.2020

Eksempel

Når du opretter dig modtager du en Bwin velkomstbonus som er på samme højde som din første indbetaling - op til 500 kr. Du behøver ikke at gennemspille din egen indbetaling først. Kun Bwin bonussen er der gennemspilningskrav til. Hvis du modtager 500 kr i bonus skal disse gennemspilles 10 gange - altså i alt 5.000 kr. og dette skal ske indenfor 60 dag fra aktiveringen. Der er med andre ord rigeligt med tid til, at komme i hus med gennemspilningskravet! mere mindre

Fordele & Ulemper

  • Fint bonusbeløb
  • Lavere minimumsodds end de fleste konkurrenter
  • Ingen nævneværdige

Anmeldelse

Bwin markerer sig virkelig stærkt som ny spiller på det danske marked med deres 100% indbetalings bonus på op til 500 kr. Beløbet er måske meget lige hvad mange andre bookmakere tilbyder, men vilkårene for gennemspilningen af denne startbonus gør den lige dén lille smule mere attraktiv, da potentialet for, at kunne hive en rigtig fornuftig gevinst ud efter gennemspilningen i endnu højere grad er til stedet her. Bwin bonussen skal blot gennemspilles 10 gange til minimum odds 1,70 indenfor 60 dage efter aktiveringen! mere mindre

Spillelicens

Ministerium für Inneres, ländliche Räume und Integration (Schleswig-Holstein) licensed by Government of Gibraltar and regulated by the Gibraltar Gambling Commissioner Agenzia delle Dogane e dei Monopoli

Tre skridt til at få bonussen

 

Bookmakeren Bwin

Online bookmaker Bwin startede i 1997 – dengang under navnet betandwin – og er i dag en af ​​de største udbyder af sportsvæddemål på nettet. Med over 10 millioner kunder Bwin er også en af ​​de mest populære bookmakere. Bwin har en udmærket hjemmeside, en seværdig velkomstbonus og et kæmpe betting tilbud, som næsten er enestående i branchen. Hos Bwin finder du en masse bookmaker kampagner og tilbud, så du som spiller altid, er i de bedste hænder hos Bwin. Bwin som i starten har gjort sig et navn inden for sponsorering af f.eks. Real Madrid har vist sig som en gigant på market.

  

Kæmpe betting marked

Som kunde hos Bwin kan du vælge mellem en række forskellige sportsgrene, herunder en masse mindre sportsgrene. I de fleste tilfølde finder du på Bwin Sportsbook til enhver tid mellem 20.000 og 30.000 forskellige spilmuligehder. Det bredeste udvalg af sportsvæddemål findes, ikke overraskende, på fodbold marked. Udover selvfølgelig alle de store ligaer som Bundesligaen, Serie A, Premier League og Primera Division også mange andre mindre ligaer. Rigtige gode odds findes der f.eks.især for den hjemmelige Superliga og de øvrige skandinaviske fobdold liga.

 

Info om Bookmaker Bwin

 
Uanset om du gider spille de klassiske 1X2 væddemål, handicap betting, Over / Under, Halvleg / fuldtid, Wincast eller Scorecast på det nøjagtige resultat. Disse og mange flere spiltyper er altid tilgængelig til alle kampe i de nævnte liga. Dyben af væddemål er imponerende og ikke mindst grund til at Bwin har etableret sig som Key-Player på det internationale bookmaker kort.

  
Som nævnt ovenfor er udvalget af ​​væddemål imponerende. Der er ofte mere end 300 forskellige muligheder for en enkelt kamp. Spil i Champions League, Europa League eller kampene ved større begivenheder som VM eller EM i fodbold byder derudover et fremragende udbud af live odds. Til dagligt byder Bwin 200 forskellige live events og disse er ikke kun primært til fodbold kampene. Andre sportsgrene som tennis, håndbold eller basketball, for blot at nævne et par stykker, byder et seværdige live-odds tilbud.
 
 

Bwin Bonus op til 500 kr

 

Mobile App til iPhone og Android

Bwin app´en er tilgængelig for alle kendte enheder (iPhone, iPad, Android smartphone og tablet), derudover er siden tilgængelig som mobil version som øger oplevelse endnu mere. Bwin app´en giver dig altid fuld adgang til din spillekonto og du kan placere dine indsatser på hvilken som helst tidspunkt. Opsætningen er med enkelt og let at forstå. Uden tvivl er app´en en af mest gennemtænkte på markedet.

  

Nye funktion – Bwin Cash Out

Bwin har, som kun få bookmaker, for nyligt introducerer til en helt ny sportspil funktion. Cash Out funktionen giver dig mulighed for at få udebetalt dine spil når som helst du ønsker. Uanset hvilket tidspunkt, har du mulighed for at bruge funktionen. Uanset om dit favorit hold lige har scoret eller kampen slet er ikke er gået i gang. Tidspunktet er lige meget, du kan bruge Cash Out til hvilken som helst tidspunkt. Du har dermed fuld kontrol over dine spil. Du kan i fuld grad optimere dine gevinster eller endda minimere dine tab.