Det er de færreste spillere, der ikke spiller via mobilen. Det er simpelthen bare det nemmeste, når du lige får nogle gode tips, eller du står og ser kampen i hallen eller på stadion. De fleste bookmakere har derfor udviklet helt specielle bettingapps, så deres spillere nemt kan spille på farten.
 

Bwin App test

 
Det er dog ikke altid, at disse betting apps bliver tilgængelige for spillere i alle lande, hvilket netop er tilfældet med Bwin appen. Et gæt herfra er, at det danske spillemarked simpelthen er for lille for Bwin i forhold til, hvad det vil koste dem at udgive en dansk Bwin app. Du skal dog ikke fortvivle, du kan nemlig sagtens spille hos Bwin via din mobiltelefon, selvom du ikke kan downloade en Bwin app dertil.
 

 

Sådan kommer du i gang med Bwin mobilbetting

Det er faktisk så nemt, at du blot klikker dig ind på Bwin.dk i din mobiltelefons webbrowser – og så er du spilleklar. Du behøver derfor ikke spekulere over, om du nu også har plads til endnu en app på din mobiltelefon, hvis du vil spille.
 
Når du har gjort det, skal du følge disse tre simple trin, før du er spilleklar på Bwins mobilplatform.

  1. Opret en Bwin-spillekonto (Hvis du allerede har en Bwin-spillekonto, kan du springe videre til punkt 3.)
  2. Foretag en indbetaling på minimum 100 kr. og få en 100% Bwin bonus op til 500 kr.
  3. Find den eller de kampe som du vil spille på og sæt dit væddemål

 
Husk at din Bwin bonus skal gennemspilles 10 gange til odds 1.70 eller derover, for at du kan få den og gevinsterne fra den udbetalt. Det er vigtigt, at din indbetaling på Bwins mobilbettingplatform sker via kreditkort, da spillere der indbetaler via PayPal, Skrill, Neteller eller PaySafe Card ikke kvalificerer sig til at få en Bwin velkomstbonus.
 
Vores tip: Når du spiller via mobiltelefonen på Bwin.dk, kan du slippe for at bruge NemID, når du skal logge ind. Det gør selve spilleprocessen hurtigere, hvilket er et kæmpe plus for spillere, som benytter sig af live betting.
 

App Screenshot Bwin
© Bwin

 

Fordelene ved Bwin app mobilbetting

Tit kan forskellen på en gevinst og en stor gevinst være timingen og hastigheden, især når det gælder live betting. Netop live betting er noget, som de fleste gør via mobilen, da man ikke slæber en computer med på stadion. Der er en lang række fordele forbundet med mobilbetting med Bwin:

  • Hurtig adgang til spil
  • Muligheden for stort udvalg af spil inklusiv livebetting
  • Ind- og udbetalinger lige ved hånden
  • Hurtig udbetaling af gevinster
  • Bwin mobilbetting kræver ikke plads på din mobil, som download af en app gør

 
En ekstra fordel ved Bwin mobilbetting, som fortjener en uddybende kommentar, er, at du kan benytte dig af det, uanset hvilken Smartphone du har. Mobilbetting er nemlig ikke afhængig af et bestemt styresystem, som apps er, hvor du skal have bestemte apps alt efter, om du har en iPhone eller Android-mobil.
 

Fremragende Bwin bonus til nye og eksisterende spillere

En god betting bonus er det krydderi, der gør mobilbetting endnu sjovere. Når du vil spille fra mobilen, er det væsentligt sjovere, når der er en god sum at spille for, især når du ikke selv skal indbetale det hele eller opbygge en god bankroll, før du kan det.
Det er lige netop det, som du kan med Bwins bonus, hvor du får en 100% bonus på din første indbetaling.
Dine bonusmuligheder via mobilen stopper ikke der. Du kan løbende score en Bwin bonus uden indbetaling. Bwin kører med flere bonuskampagner for sine spillere, hvor du tit kan vinde free bets.
 

Har Bwin en mobil betting app til iOS og Android?

Jeps. Om du har iOS eller Android-enhed, så kan du få fat i Bwins mobile betting app til telefonen.

Hvordan henter jeg Bwin appen

Det er meget simpelt. Du går enten til AppStore eller tilgår Bwins hjemmeside. Så har du mulighed for at hente appen ned til din mobil.

Giver Bwin appen mulighed for live betting?

Du har samme spilmuligheder, også indenfor live, på din Bwin mobil app som på din computer.