bwin App

bwin App

mobile
responsiv
Højdepunkt i appen
Adgang til eksklusive kampagner via din Bwin app
Bookmakeren har ikke licens til dit område!
Rating
9.1
Download App

Det er de færreste spillere, der ikke spiller via mobilen. Det er simpelthen bare det nemmeste, når du lige får nogle gode tips, eller du står og ser kampen i hallen eller på stadion. De fleste bookmakere har derfor udviklet helt specielle bettingapps, så deres spillere nemt kan spille på farten.

Bwin App test

 
Bwin har derfor også lavet en utrolig lækker app, der giver både et kanon overblik via en brugervenlig platform, samtidig med at du både kan livestreame, live oddse og fra tid til anden også få adgang til eksklusive kampagner, som kun er tilgængelig via din Bwin app.

Bwins app er lavet så smart, at du har adgang til hele det store spilsortiment hos Bwin, når du downloader deres Bwin app. Du får her mulighed for at spille på både pre-match odds, live odds, casino og poker via en og samme platform, så er Bwin en bookmaker, som du bruger, så kan du få stor fordel ved at downloade en Bwin app til enten Android eller iOS.

Fordele og ulemper

  • Hurtig og nem at bruge
  • Livestreaming af sport via appen
  • Eksklusive tilbud via appen
  • Ingen odds bonus for indbetalinger via appen

En ekstra fordel ved Bwin appen, som fortjener en uddybende kommentar, er, at du kan benytte dig af det, uanset hvilken Smartphone du har, da Bwin appen kan downloades til både Android og iOS. Klikker du dig ind på Bwin via din mobiltelefon og vælger deres appside, så registrerer din telefon selv, om det er en Android eller iPhone, som du anvender, så du kun bliver præsenteret for den Bwin app, der er relevant for dig. Besøger du Bwin via en computer, så kan du frit vælge mellem en Bwin app til både iOS eller Android – begge muligheder er til stede.

Bwin betting app til både Android og iOS

Det er faktisk så nemt, at du blot klikker dig ind på Bwin.dk i din mobiltelefons webbrowser. Her vælger du menupunktet “Sports App” og downloader Bwin appen. Gør du det via din mobiltelefon, så registrerer den automatisk, hvilket styresystem du anvender og præsenterer dig kun for den Bwin app, som er aktuel for dig – nemmere kan det snart ikke blive.

Når du har gjort det, skal du følge disse tre simple trin, før du er spilleklar på Bwins app.

  1. Opret en Bwin-spillekonto (Hvis du allerede har en Bwin-spillekonto, kan du springe videre til punkt 3.)
  2. Foretag en indbetaling på minimum 100 kr. og få en 100% Bwin bonus op til 1.000 kr.
  3. Find den eller de kampe som du vil spille på og sæt dit væddemål

Bwin bonus giver dig et backupspil svarende til din indbetaling op til 1.000 kr. Du finder dit backupspil på din spilleseddel, hvor du kan bruge den på et valgfrit væddemål. Taber du på dit væddemål, så får du din indsats tilbage som et freebet. Dit freebet skal bruges indenfor syv dage efter modtagelsen. Vinder du på dit freebet, så udbetales nettogevinsten.

Vores tip: Når du spiller via din Bwin app, kan du få eksklusive kampagnetilbud, som kun tilbydes spillere, der spiller med via deres Bwin app.

Bwin odds app
© Bwin 05/05/2023

Fremragende Bwin bonus til nye og eksisterende spillere

bwin
Anbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Mindste odds
1.00
Mind. indbetaling
100 kr.
bwin Bonus
Omsætningskrav
Bonusbeløbet kan ikke udbetales, kun nettogevinsten

En god betting bonus er det krydderi, der gør mobilbetting endnu sjovere. Når du vil spille fra mobilen, er det væsentligt sjovere, når der er en god sum at spille for, især når du ikke selv skal indbetale det hele eller opbygge en god bankroll, før du kan det.

Det er lige netop det, som du kan med Bwins bonus, hvor du får en 100% bonus på din første indbetaling. Dine bonusmuligheder via mobilen stopper ikke der. Du kan løbende score en Bwin bonus uden indbetaling. Bwin kører med flere bonuskampagner for sine spillere, hvor du tit kan vinde free bets.

Har Bwin en mobil betting app til iOS og Android?

Jeps. Om du har iOS eller Android-enhed, så kan du få fat i Bwins mobile betting app til telefonen.

Hvordan henter jeg Bwin appen

Det er meget simpelt. Du går enten til AppStore eller tilgår Bwins hjemmeside. Så har du mulighed for at hente appen ned til din mobil.

Giver Bwin appen mulighed for live betting?

Du har samme spilmuligheder, også indenfor live, på din Bwin mobil app som på din computer.