bwin nyheder

Mål i tillægstid = freebet til dig

Det er ikke kun anførerbind, rettigheder og meget andet, der stjæler overskrifterne fra VM 2022 i Qatar. De mange minutters tillægstid har i den grad også stjålet overskrifter verden over. Ikke nok med at det øger spændingen og antallet af spilleminutter, nu kan det også give dit et freebet uden indbetaling hos Bwin DK.

Hvordan du kan få et freebet hos Bwin, når der bliver scoret i tillægstiden, kan du se lige her.

Bwin VM freebet, byg et bet
©Bwin 25/11/2022

Sådan scorer du freebets på scoringer i tillægstiden

Fergie time er ingen ting ved siden af de mange tillægsminutter, der har været ved de første kampe ved VM i Qatar. Ikke nok med at det er spændende nok i forhold til odds på Danmark som verdensmester, så kan du nu også få et 50 kr. freebet hos Bwin, hvis du har spillet 50 kr. på et byt et bet-væddemål.

Du kan få freebets fra Bwin, hvis du deltager i kampagnen. Det gør du ved at gøre følgende:

  • Log ind på din Bwin-konto eller opret dig
  • Tilmeld dig kampagnen
  • Placer et byt et bet-væddemål på 50 kr.
  • Dit spil kan placeres på ethvert VM-spil
  • Minimumsoddset er 1.70
  • Scores der i tillægstiden, får du et 50 kr. freebet

Spiller du på flere VM-kampe i løbet af slutrunden, så er det måske ekstra værd at se på dette betting tilbud, da du kan optjene et freebet pr. kamp. Du kan altså spille med om et freebet ved hver VM-kamp. Kampagnen løber frem til den 18. december kl. 23:59. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Annullerede væddemål og systemvæddemål tæller ikke med i de kvalificerende spil, ligesom væddemål placeret med freebets eller price boosts og combi+ heller ikke tæller med.

Det er både mål scoret i tillægstiden i 1. og 2. anden halvleg, der tæller med. Får du et freebet, så kan du finde det på spillesedlen. Nettogevinsten fra freebettet udbetales. Har du mere end et freebet, vil dine freebets blive aktiveret efter hinanden.

100% op til 1.000 kr. i velkomst

Mangler du en ny bookmaker til dine VM-bets? Så kan du lige nu få 100% op til 1.000 kr. i velkomstbonus hos Bwin, når du opretter dig og laver din første indbetaling. Din velkomstbonus fra Bwin kommer i form af et risikofrit spil svarende til din indbetaling. Du kan læse meget mere om denne Bwin bonus i vores anmeldelse af den.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
VM odds: Frankrig - Danmrk
næste artikel
ComeOn: Bet på VM og få et freebet