comeon nyheder

ComeOn: Bet på VM og få et freebet

Der er fund knald på VM, hvor vi kommer tættere og tættere på de store kampe. Skal den have lidt ekstra VM-lir på oddsfronten, så kan du lige nu spille dig til et freebet hos ComeOn DK.

Du har muligheden for at kombinere dig frem til et freebet på 200 kr. hos ComeOn i løbet af gruppespillet. Se her hvordan du får denne bet bonus og se også et par bud på kombinationer, som du kan bruge til dine VM 2022 odds.

ComeOn VM freebet
©ComeOn 25/11/2022

Sådan kombinerer du dig til et freebet

Du kan lige nu snuppe et freebet på 200 kr. hos ComeOn, når du laver et kombinationsvæddemål til VM 2022. Freebettet på 200 kr. kan efterfølgende bruges på alle væddemålstyper til VM – og der er intet minimumsodds der.

Freebettilbuddet gælder ved, at du skal lave et kombinationsvæddemål på VM kampe på 200 kr. Din kombination skal minimum bestå af tre valg, hvor hvert spil skal være til minimum odds 1.30. Når du har sat dit kvalificerende væddemål, så modtager du dit freebet fra ComeOn.

Kampagnen løber frem til den 2. december kl. 23:59. Dit freebet skal benyttes til VM-kampe og er gyldigt i syv dage fra udstedelsen. Som spiller kan du kvalificere dig til et freebet en gang om ugen i kampagneperioden. Det er altså muligt at få to freebets i alt. Den anden periode for freebettet begynder den 28. november.

Du kan læse meget mere om ComeOn i vores anmeldelse af bookmakeren, som du finder i vores oversigt over anmeldelser af bookmakere med dansk licens.

Kombinationstips

Hvilke kombinationer skal man så gå efter, når man kan få et freebet ved at gøre det? Qua at minimumsoddset blot er 1.30 pr. spil, så giver det mulighed for gode favoritspil. Vi ser på tre forskellige kombinationer her.

  • Kombination 1: Giroud scorer (FRA-DK) til odds 2.75 + Spanien over 1,5 (SPA-TYS) til 2.00 + Over 1,5 mål (BEL-MAR) til 1.30 = 7.18
  • Kombination 2: Begge hold scorer (SPA-TYS) til 1.55 + Japan over 1,5 (JPN-CR) til 1.62 + Richarlison scorer (BRA-SCH) til 2.40 = 6.06
  • Kombination 3: Brasilien vinder (BRA-SCH) til 1.54 + Frankrig vinder (FRA-DK) til 1.80 + Belgien vinder (BEL-MAR) til 2.05 = 5.68

Velkomst: 100% op til 1.000 kr.

Vil du gerne have et VM-freebet eller to hos ComeOn, men har ikke en ComeOn-konto? Så kan du som ny spiller lige nu få 100% op til 1.000 kr. i velkomstbonus hos ComeOn.

Bonusbeløbet og indbetalingen skal hver omsættes fem gange til minimum odds 1.80, før bonusbeløbet kan udbetales. Det har du 60 dage til at gøre. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Mål i tillægstid = freebet til dig
næste artikel
VM odds: Australien - Danmark