unibet nyheder

Cameroun – Egypten: Vind 50.000 kr. på Cup of Nations

Der er 50.000 kr. på højkant, når Unibet i forbindelse med Africa Cup of Nations-semifinalen mellem værtsnationen fra Cameroun og Egypten er tilbage med en særlig udgave af den kendte gratis bonus uden indbetaling for eksisterende Unibet-spillere.

Se hvordan du deltager i Africa Cup of Nations-udgaven af Golden Goal hos Unibet og se optakten og spilforslag på Cameroun – Egypten her.

Unibet Golden Goal, Cameroun - Egypten odds, Africa Cup of Nations odds
©Unibet

Sådan spiller du Golden Goal

Golden Goal er efterhånden et kendt betting bonus fra Unibet, hvor spillere kan deltage ved at gætte på, hvilken spiller der scorer kampens første mål, samt minuttet for, hvornår målet bliver scoret.

For at du kan deltage i Golden Goal hos Unibet, skal du gøre følgende:

  1. Login eller opret dig hos Unibet
  2. Find Golden Goal-konkurrencen under Unibets kampagnesektion
  3. Deltag
  4. Vælg hvem du tror scorer det første mål, samt minuttet for scoringen
  5. Se kampen og se om du vinder

Præmiepuljen er på 50.000 kr. Den deles mellem de spillere, der rammer rigtigt med både første målscorer og minuttet for første scoring. Er der flere vindere, så deles præmiepuljen mellem dem. Kampagnen løber til og med torsdag den 3. februar kl. 20:00. Regler og vilkår gælder.

Ny hos Unibet? Få 1.000 kr. i bonus

Du skal som nævnt have en Unibet-konto, for at du kan deltage i Golden Goal-konkurrencen. Har du ikke det, så kan du som ny Unibet-spiller lige nu få 100% i indbetalingsmatch op til 1.000 kr., når du foretager din første indbetaling.

Unibet har et lavt minimumsodds i forbindelse med deres Unibet gratis odds bonus, da det blot er på 1.40. Bonussen skal omsættes otte gange.

Cameroun – Egypten optakt og spilforslag

Hvor langt kan hjemmebanen bære Cameroun? Værtsnationen er favoritter i semifinalen, hvor Unibet er nede i odds 2.23 på et 1-tal, mens Egypten giver 4.10.

Cameroun løb med sejren, sidst de to nationer mødtes ved Africa Cup of Nations tilbage i 2017. Ellers stod der dog Egypten på sejrene ved de seneste møder inden da. Der er dog sket noget de sidste fem år.

Mens Egypten i den grad har haft svært ved at finde netmaskerne, især i ordinær spilletid, så har Cameroun været turneringens mest scorende hold. Værtsnationen har dog også indkasseret lidt flere mål end Egypten, der blot har indkasseret to scoringer i ordinær spilletid i deres hidtil fem kampe ved denne udgave af Africa Cup of Nations.

Spilforslaget herfra bliver på en sejr til værterne fra Cameroun til odds 2.23.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Spanien - Danmark optakt og odds
næste artikel
Inter - Milan optakt og odds med Bet365