bet365 nyheder

Inter – Milan optakt og odds med Bet365

Skal Milan åbne mesterskabskampen i Italien helt, eller skal Inter slå et hul, der måske kan blive afgørende for, hvem der løber med det italienske mesterskab? Lokalopgørene i Milano plejer altid at være underholdende, men denne gang kan udfaldet også ende med at være guld værd for en af de to klubber.

Se her optakten til Inter – Milan og se udvalgte odds fra Bet365 på kampen, så du nemt og hurtigt kan se, hvilke odds en af de største online bookmakere herhjemme har på kampen. Få derudover også et spilforslag på kampen.

Inter – Milan optakt

Med fire point mellem Inter på førstepladsen og Milan på tredjepladsen, er der ingen tvivl om, at topopgøret i Milano er et af sæsonens absolut vigtigste for de to klubber. For Inter kan en sejr give et hul på syv point og dermed et stort forspring overfor Milan.

For Milan, ja, der er det sidste chance for selv at kunne stjæle point fra Inter i mesterskabskampen i denne sæson. Det første opgør endte 1-1, hvilket Inter sagtens vil kunne leve med, mens det ikke rigtigt ændrer noget for Milan, hvorved der dermed blot er færre kampe til at lukke hullet op til rivalerne i.

Det er i den grad en kamp, hvor man som oddser skal overveje også at spille med live via sine betting apps. Milan er nemlig tvunget frem i et forsøg på at tage sejren, uanset hvad der sker.

Inter – Milan odds

Vi ser her på en række udvalgte odds hos Bet365. Det gode ved dem er, at de alle kan bruges i forbindelse med det aktuelle betting tilbud for nye spillere hos Bet365, da omsætningskravet ifølge de aktuelle Bet365 bonus regler siger, at der kun er et minimumsodds på 1.20 i forbindelse med bonussen, der giver nye spillere op til 1.000 kr. i væddemålskreditter.

Se de udvalgte odds fra Bet365 på Inter – Milan her:

UdfaldBet365 odds
Inter vinder1.80
Uafgjort3.75
Milan vinder4.50
Over 2,5 mål1.72
Under 2,5 mål2.10
Begge hold scorer (ja/nej)1.61/2.20
Inter -1,52.85
Milan +1,51.475
Dzeko scorer2.25
Ibrahimovic scorer2.25
Oddsene er opdateret fredag den 4. februar kl. 21:00.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Oddsene er opdateret fredag den 5. november kl. 12:00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

Inter – Milan spilforslag

Selvom Milan fik 0-0 mod Juventus, så kan man ikke lade værre med at hæfte sig lidt ved deres overraskende 1-2 nederlag til Specia runden forinden. Det alt sammen mens Inter bare fortsætter derudaf med sejre og point i opgørene mod de øvrige tophold.

Favoritværdigheden ligger hos Inter, men det er trods alt et derby, så alt kan ske. Vi vælger derfor et lidt forsigtigt spil og går med, at begge hold scorer i kampen til odds 1.61 hos Bet365.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Cameroun - Egypten: Vind 50.000 kr. på Cup of Nations
næste artikel
OL: Tjekkiet - Danmark optakt og odds