cashpoint nyheder

Australian Open 2022: Få 50 kr. i freebet hos Cashpoint

Australian Open 2022 er for alvor skudt i gang! Australian Open 2022 begyndte i Melbourne mandag den 17. januar og løber til og med søndag den 30. januar, hvor mændenes finale afslutter turneringen.

Turneringen finder sted på Melbourne Park i Melbourne, Australian. Tidligere kendt som Flinders Park, og som har stedet været vært for Australian Open siden 1988.

I forbindelse med den store tennisturnerings startskud er Cashpoint klar med et betting tilbud, hvor du kan få et 50 kr. freebet til turneringen helt gratis!

cashpoint australian open 2022 freebet
©Cashpoint

Sådan får du dit Cashpoint freebet

For at du kan spille med et 50 kr. freebet på turneringen, kræver det, at du har en konto til Cashpoint. Har du ikke allerede det, foregår set super hurtigt og nemt. Læs vores Cashpoint anmeldelse, for mere information om kontooprettelse.

Derudover skal du:

  1. Logge ind
  2. Spil 50 kr. eller mere på Australian Open
  3. Når dit væddemål er afgjort, modtager du dit freebet

Du kan spille på alle væddemålstyper -pre-match, single, live, kombination, systemspil og multiway bets. Din konto skal dog være verificeret, og du kan ikke bruge bonuspenge som det kvalificerende væddemål.

Husk også din Cashpoint bonus på 100%

Hvis du ikke allerede har en konto hos Cashpoint, så kan du modtage en Cashpoint velkomstbonus, når du opretter dig!

Bonussen er på 100% op til 500 kr. på din første indbetaling, og alt du skal gøre er helt simpelt at klikke ind på Cashpoint, oprette en konto, og indbetale minimum 100 kr. Herefter matcher Cashpoint din indbetaling med 100% op til 500 kr.

Indbetalingen og din Cashpoint bonus skal hver omsættes tre gange til minimum odds 1.80 indenfor 90 dage, før du kan udbetale bonussen.

Et sjældent Djokovic-fravær

Novak Djokovic kommer ikke til at forsvare sin Australian Open-titel. Tennisstjernen, der var seedet som nr. 1 i turneringen, tabte tidligt søndag morgen sin appel mod den australske regerings afgørelse om at annullere hans visum, oplyser Associated Press. Han forlod landet med kurs mod Dubai efter en enstemmig afgørelse fra et panel bestående af tre dommere. Den australske regering kan stadig give ham et treårigt forbud mod at rejse ind i landet.

Kontroversen omkring Djokovic’ visum og tilstedeværelse i Australien skyldes, at han ikke er vaccineret mod COVID-19. Alle spillere ved turneringen skal vaccineres, men arrangørerne fik lov til at give dispensation til spillerne. Djokovic fik en dispensation og ankom til Australien tidligere i januar. Kort efter blev han tilbageholdt på grund af et visumproblem i forbindelse med papirarbejde, som hans hold havde udfyldt. En grænseembedsmand annullerede hans visum efter at have besluttet, at Djokovic ikke var berettiget til en medicinsk undtagelse fra Australiens regler for uvaccinerede besøgende.

Djokovic eller ej, har vi en spændende turnering i vente!

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Held i uheld: Få et 100 kr. freebet hvis du taber
næste artikel
Danmark - Kroatien: Odds og optakt