cashpoint nyheder

Held i uheld: Få et 100 kr. freebet hvis du taber

Håndbold EM har ikke budt på de vilde overraskelser i grundspillet, hvor favoritterne nærmest har gjort rent bord. Eneste lille smutter er vel Norges nederlag til Rusland.

Nu gælder det mellemrunden, hvor niveauforskellene bliver noget mindre end i gruppespillene. Det betyder både højere håndbold EM odds og ikke mindst også flere kampe med Danmark i aktion.

I den forbindelse er Cashpoint ude med et betting tilbud, hvor du lige nu kan få et freebet, hvis du taber på dit håndbold bet. Se hvordan du kan spille og få et freebet hos Cashpoint, hvis du altså taber.

Cashpoint haandbold odds freebet haandbold EM 2022
©Cashpoint

Sådan får du et Cashpoint freebet

Du kan spille 100 kr. risikofrit hos Cashpoint i forbindelse med mellemruden ved håndbold EM. Du skal gøre således for at du kan få dit freebet ved Cashpoint:

 • Log ind eller opret en Cashpoint-bruger
 • Spil 100 kr. eller mere på mellemrunden ved håndbold EM
 • Få et freebet hvis du taber

Du kan spille både pre-match, live, singler eller kombinationer, systemspil og multiwyas bets i forbindelse med freebetkampagnen hos Cashpoint. Der er ingen krav om minimumsodds i forbindelse med det kvalificerende bet.

Får du et freebet fra Cashpoint, så skal det omsætte en gang på en sportsindsats. Vinder du på dit freebet, så udbetales kun nettogevinsten.

Freebetkampagnen fra Cashpoint løber til og med den 27. januar 2022 kl. 6:00.

Ny Cashpoint-spiller: Få op til 500 kr. i velkomst

Freebettet er en bonus uden indbetaling, hvis du vel at mærke allerede har en Cashpoint-bruger. Hvis du ikke har det, så kan du lige nu få 100 procent op til 500 kr. i Cashpoint velkomstbonus. Se her hvordan du får din Cashpoint bonus nu:

 • Klik dig ind på Cashpoint via freebetlinket herunder
 • Opret en Cashpoint-bruger
 • Foretag en indbetaling på minimum 100 kr.
 • Få et indbetalingsmatch på 100% op til 500 kr.

Din indbetaling og din Cashpoint velkomstbonus skal hver omsættes tre gange til minimum odds 1.80, før bonussen kan udbetales. Det har du 90 dage til at gøre.

Håndbold odds hos Cashpoint

Cashpoint er blandt de danske bookmakere, der tilbyder odds på herrehåndbold EM – og selvfølgelig også på Danmarks kampe i mellemrunden.

Danmark møder i mellemrunden Island, Kroatien, Holland og Frankrig, så der bliver skruet noget op for niveauet hos modstanderne i mellemrunden kontra i gruppespillet. Spilletiderne for Danmarks mellemrundekampe er således:

 • 20/1 – 20:30: Danmark – Island
 • 22/1 – 20:30: Danmark – Kroatien
 • 24/1 – 18:00: Danmark – Holland
 • 26/1 – 20:30: Danmark – Frankrig

Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Nordmakedonien - Danmark optakt og odds
næste artikel
Australian Open 2022: Få 50 kr. i freebet hos Cashpoint