cashpoint nyheder

Odds på Australian Open 2024 – 50 kr freebet

Så gælder det årets første grand slam-turnering og den prestigefyldte Australian Open, hvor du netop nu kan score et freebet hos den store bookmaker med dansk licens, Cashpoint.

Bliv guidet til hvordan du kan score et gratis bet, når du oddser i forbindelse med Australian Open hos Cashpoint. Se også de forskellige odds på Australian Open hos Cashpoint.

Australian Open odds - Australian Open freebet hos Cashpoint

Sådan får du et Australian Open freebet

Spiller du 50 kr. eller mere på Australian Open hos Cashpoint, så får du et freebet, når dit væddemål er afgjort. Følger du disse trin, så får du et freebet:

  • Klik dig ind på Cashpoint
  • Log ind eller opret en Cashpoint-konto
  • Placer et væddemål på minimum 50 kr. på Australian Open
  • Få et 50 kr. freebet, når dit væddemål er afgjort

Kampagnen løber frem til den 28. januar kl. 15:00. Det er udelukkende kampe fra Australian Open, der finder sted fra den 12. januar kl. 11:00 og frem til den 28. januar kl. 23:59, der er kvalificerende. Du kan spille på alle væddemålstyper (single, live, pre-match, systemspil og multiway bets) her, undtagen odds boost.

Det er kun dit første væddemål i kampagneperioden, der tæller med i kampagnen, der maksimalt kan benyttes en gang.

Når du har fået dit freebet, så skal det bruges inden for 30 dage på 1 x sportsindsats. Her kan du spille på både Australian Open odds og andre sportsbegivenheder med enten enkelt- eller kombinationsindsatser. Systemvæddemål og multiway bets er ikke tilladt med freebettet. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Står du uden en Cashpoint-konto, så kan du lige nu få en Cashpoint velkomstbonus på 100% op til 500 kr. i form af et freebet. Du kan læse mere om bonussen i vores anmeldelse af den.

Australian Open odds 2024

Der er intet mindre end tre danskere med til årets Australian Open, så du kan både følge og oddse på Caroline Wozniacki, Holger Rune og Clara Tauson, når det går løs down under. Her kan du se oddsene på, hvem Cashpoint Danmark har som favoritter hos både herrerne og damerne.

Vinder (herrer)Cashpoint odds
Novak Djokovic2.00
Carlos Alcaraz Garcia4.00
Jannik Sinner7.00
Daniil Medvedev9.50
Holger Rune23.00
Oddsene er opdateret fredag den 12. januar kl. 7:30

Det ligner endnu en Australian Open-sejr til Novak Djokovic, men danske Holger Rune er med i bookmakernes top 5 over favoritter til at vinde Australian Open 2024.

Vinder (damer)Cashpoint odds
Iga Swiatek3.20
Aryna Sabalenka5.50
Elna Rybakina6.00
Cori Gauff8.00
Naomi Osaka15.00
Oddsene er opdateret fredag den 12. januar kl. 7:30

Som man kan se på oversigten, så er hverken Caroline Wozniacki eller Clara Tauson at finde i top 5 over favoritter. Caroline Wozniacki er bedst placerede dansker på favoritlisten til odds 85.00, mens en Australian Open-sejr til Clara Tauson giver pengene 100 gange igen.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Danmark - Tjekkiet: Optakt og odds
næste artikel
Ultimativ odds optakt til Tyskland - Danmark